ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Celebració de la Diada de Catalunya a Llagostera
Divendres, 01 Setembre 2023 12:26

Celebració de la Diada de Catalunya a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El pròxim 11 de setembre, s’han organitzat a Llagostera un seguit d’activitats per celebrar la Diada de Catalunya.

A les 10h tindrà lloc l’acte de germanor i esmorzar popular a Terra Negra (Ctra. Tossa, km5). Entre els municipals de Tossa de Mar, Vidreres, Caldes de Malavella i Llagostera. Qui hi vulgui participar podrà sortir a peu des del Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir a les 7.30h per arribar-hi a peu. A les 8.30h sortiran els corredors. Es tracta d’una activitat organitzada per Llagostera per la Independència amb la col·laboració del G.E. Bell-Matí.

Al migdia, es celebrarà l’acte institucional a la sala de plens de l’Ajuntament. Que comptarà amb la participació dels grups “Taller de veu” i “Canto perquè vull” de l’Escola de Música de Llagostera.

Ja a la tarda, a les 18.30h, tindrà lloc una audició de sardanes amb la Cobla Els Rossinyolets a la plaça Catalunya. I finalment, a les 20h, tothom que ho vulgui podrà sopar a la botifarrada popular a la terrassa del Casino.

A les 21.30h, s’acabarà el dia amb havaneres amb el grup Llops de Mar a la plaça Catalunya. A la mitja part de la cantada es servirà Cremat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.