ELPOLLTV

Dis02032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Denuncien els organitzadors d'una rave a 4 parets amb 500 persones
Dimecres, 04 Octubre 2023 14:33

Denuncien els organitzadors d'una rave a 4 parets amb 500 persones

Publicat per  ACN / Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
Els Mossos denunciaran els organitzadors d'una 'rave' il·legal en un espai protegit de Llagostera amb més de 500 persones per abocament de deixalles a la zona. Els Mossos van tenir coneixement de la festa l'1 d'octubre i es van personar a la zona, un espai proper a Can Cabanyes de Montagut, popularment conegut com a "4 parets". L'indret es troba dins del Pla d’Espais d’Interès Natural PEIN les Cadiretes i dins la Xarxa Natura 2000. Els agents van localitzar-hi uns 400 vehicles que dificultaven el pas per una pista forestal. En aquest moment no van poder identificar les organitzadors per falta de col·laboració, la gent estava en actitud festiva sota els efectes de l'alcohol i les drogues i per evitar un problema d'ordre públic.

L'endemà, agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) es van personar al lloc per fer les comprovacions i veure'n l'afectació. A la zona, hi van localitzar diverses bosses d'escombraries industrials amb llaunes i plàstics, diversos palets de plàstics apilats, fustes, llaunes, bidons de plàstic, entre d'altres. Algunes de les bosses, a més, estaven penjades en alzines.

A tocar de l'espai afectat, van trobar quatre vehicles amb tot el material necessari per l’organització de la festa. Entre els objectes, hi havia neveres, transpalets, generadors elèctrics i altaveus de grans dimensions.

Els agents van poder identificar tres homes de 26, 30 i 33 anys. La URMA denunciarà les organitzadors per l'abocament i s'obriran diligències davant del Departament de Jocs i Espectacles.

La festa es va fer sense cap permís del propietari de la finca. Tampoc en tenia autorització de l'Ajuntament ni de cap administració competent.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.