ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports El Club BTT Llagostera celebra els 30 anys
Dijous, 05 Octubre 2023 15:33

El Club BTT Llagostera celebra els 30 anys

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
El Club BTT Llagostera celebra els 30 anys Foto cedida: Club BTT Llagostera
El Club BTT Llagostera organitza aquest diumenge, 8 d’octubre, la jornada de celebració del 30è aniversari de l’entitat. El Club, fundat el 1993 per una colla d’amics que compartien la passió per la bicicleta de muntanya, ha anat creixent i diversificant la seva activitat, organitzant marxes populars i promovent la pràctica de les diverses disciplines del ciclisme.

Així, aquest diumenge tindrà lloc una trobada festiva adreçada a tots els socis, sòcies, membres de l'actual junta i d'anteriors juntes al llarg d'aquests 30 anys d'història. La jornada començarà amb una sortida en BTT a les 8.30 h des del Polivalent, d’uns 25 quilòmetres i 500 metres de desnivell acumulats, que transcorrerà pels camins i corriols de l’Ardenya, sense dificultat tècnica considerable. Un cop retornats al Polivalent, a les 11 h es farà un esmorzar obert a tothom en senyal d'agraïment cap als nostres socis, sòcies i antics integrants de la junta directiva, que sense ells no hauria estat possible arribar als 30 anys d'història. L’esmorzar és gratuït per a tots els socis i sòcies i té un cost simbòlic de 2 € per als no socis.

Per tal que el Club pugui fer una previsió dels assistents, cal avisar-los per xarxes socials o per correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.