ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports El Club BTT Llagostera participa amb dos equips en l’Oncobike
Dimecres, 18 Octubre 2023 10:51

El Club BTT Llagostera participa amb dos equips en l’Oncobike

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Participació doble del Club BTT Llagostera a la setena edició de la cursa solidària Oncobike. L’entitat llagosterenca competirà aquest dissabte, 21 d’octubre, amb un total de dotze integrants i haurà aportat un total de 1.000 euros que aniran destinats a finançar el Servei d'Estètica Oncològica Integral que la Fundació Oncolliga Girona ofereix a les persones afectades de càncer.

Els dos equips estan formats per l’Albert Saiz, l’Eduard Figueras, l’Eduard Muñoz, en Dani Troy, en Roger Recasens, en Josep Salvatella, en Gabriel Serrano, en Pol Figueras, en Marti Puig, l’Eduard Fugarolas, en Carlos Serrano i l’Eduard Guardiola (que cobreix la baixa per lesió de l’Albert Rissech). El recorregut de l’Oncobike té com a punt de sortida i d’arribada el poble de Sant Gregori i recorre els paratges més singulars i harmònics de la Vall de Llémena.

Per formar part de l’equip, els requisits eren ser socis del Club i disposar de l’equipació oficial. Des del Club BTT Llagostera s’ha valorat molt positivament la participació en la prova, especialment pel seu caràcter solidar, lúdic i divertit.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.