ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El projecte BiblioSTEAM aterra a la biblioteca de Llagostera
Dimarts, 28 Novembre 2023 21:01

El projecte BiblioSTEAM aterra a la biblioteca de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)
El projecte BiblioSTEAM, impulsat pel servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i produït per l'Associació Catalana per a la Divulgació Científica (ACDIC) va aterrar ahir a Llagostera amb la xerrada “Exoplanetes, la recerca d'una altra terra”, a càrrec d'Ignasi Ribas, director de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i professor d’Investigació de l'Institut de Ciències de l'Espai (ICE) que pertany al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

La sala de la biblioteca Julià Cutiller va quedar petita per acollir el nombrós públic assistent per escoltar les explicacions magistrals d’aquest prestigiós divulgador científic.

La intel·ligència artificial, l'arqueologia, les energies renovables, la cosmologia, la nanotecnologia, la computació quàntica i la possibilitat que hi hagi vida més enllà de la Terra són les temàtiques que s'abordaran sota el guiatge d'experts de primer nivell durant el primer trimestre de BiblioSTEAM, que es posa en marxa aquest mes de novembre.

BiblioSTEAM és un projecte formatiu, transversal i interdisciplinari adreçat a tota la ciutadania, amb especial atenció als joves. La iniciativa aposta per desenvolupar unes activitats plurals i de qualitat que contribueixin a l'aprenentatge i al desenvolupament individual i col·lectiu de la ciutadania per esperonar-la a tenir una actitud activa i crítica.

A part de Llagostera, hi participen les biblioteques públiques de la Bisbal d'Empordà, Tossa de Mar, Anglès, Lloret de Mar, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Roses, Figueres, Caldes de Malavella i Calonge i Sant Antoni.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.