Back Estàs aquí:Inici Esports Nou èxit de l’Escola Atletisme Llagostera en el Provincial de Cros a Banyoles

Nou èxit de l’Escola Atletisme Llagostera en el Provincial de Cros a Banyoles

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Aquest diumenge 3 de desembre, l’Escola Atletisme Llagostera va repetir de nou quatre podis i un cinquè lloc al Campionat Provincial Gironí de Cros celebrat a Banyoles en el formidable paratge del Parc de la Draga.

Aina Portés Casadevall es va proclamar campiona provincial en la categoria S14 femení, Nora Portés Casadevall també va pujar al tercer esgraó del mateix podi S14 femení.

En la categoria S14 masculí va ser Rubèn Martínez Real qui va quedar sots campió provincial.

Sira Hospital Sureda en categoria S8 femení es va enfilar al podi en la tercera posició.

Hugo Varea Ferrerons en categoria S10 masculí va destacar i va acabar seva cursa en cinquena posició.

També i van participar en nom de l’Atletisme Llagostera, Cova Añón Quiñones, Tat Rabasedas Teixidor, Òscar Martínez Real, Biel Juanola de la Mano, Marc Flores Navarro i Àlex Martínez Real.