ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 8 al 14 de desembre de 2023
Divendres, 08 Desembre 2023 21:39

Previsions astrològiques del 8 al 14 de desembre de 2023

Publicat per  Roser Bona
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Bon moment per trobar estratègies i solucionar alguns temes que havies deixat aparcats. Una excursió al camp o a la muntanya, t'ajudarà a cremar energia i dormiràs millor.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Pots mostrar-te irascible al sector laboral. T'anirà bé comptar fins a deu abans de parlar. Si tens fills petits o adolescents, feu una escapada i també llargues xerrades.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Al sector laboral les coses comencen a moure's. Si no estaves satisfet amb el metge de capçalera o un altre professional de la salut, trobes altres opcions interessants.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Algunes persones volen parlar amb tu, sembla que tenen una gran necessitat de comunicació. T'interesses per practicar un esport de defensa, com ara arts marcials o boxa.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Moment fèrtil, tant pel que fa a tenir fills com a l'augment de la creativitat. Pot aparèixer algú amb qui sentiràs una forta atracció i es pot donar una relació ràpidament.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Fas una escapada o un viatge de plaer. Si estaves una mica trist o preocupat, el teu ànim millora. Podries tenir obres a casa o una mica més de soroll de l'habitual.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): En l'àmbit laboral vius una nova etapa. Pot ser perquè ja et jubiles o perquè has pactat una sèrie de millores. Una persona de la família podrà venir a veure't aquest Nadal.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Inverteixes en imatge. Surts de shopping i passes per la perruqueria o pel saló d'estètica. Una persona amb molta energia del signe Capricorn pot conquerir el teu cor.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): En aquest moment tens el coratge necessari per afrontar un nou projecte laboral. Pel que fa a l'amor, una persona i tu us penseu mútuament, però ningú fa un pas endavant.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Els que et coneixen des de fa temps poden quedar sorpresos per la teva iniciativa i capacitat comunicativa. A un àpat d'empresa, pots conèixer una persona molt interessant.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Pot sorgir una oportunitat laboral o de negoci en una trobada grupal. Si hi ha una relació tensa amb el pare o una altra persona d'autoritat, s'obre una porta al diàleg.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Una escapada amb la parella pot reviure la relació. Si dubtaves i no sabies com resoldre un problema, fas cas al sentit comú. Gestions relatives a un assumpte laboral/legal.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.