ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Exposició dels dibuixos i acudits de Ramon Motjé, el camioner ninotaire
Dimarts, 19 Desembre 2023 16:56

Exposició dels dibuixos i acudits de Ramon Motjé, el camioner ninotaire

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

La Sala Can Roure i la Llar de Jubilats de Llagostera acolliran l’exposició de dibuixos i acudits de Ramon Motjé, l’artista camioner del 22 de desembre de 2023 al 4 de febrer de 2024. El llagosterenc convida als visitants de l’exposició amb els seus dibuixos a reflexionar, a recordar, a riure, a conversar i a recórrer els temps i personatges de la nostra història.

L’exposició s’inaugurarà aquest divendres 22 de desembre a les 19h a la Sala Can Roure.

Ramon Motjé Mont (Llagostera, 1954) és prou conegut perquè durant quaranta anys ha publicat els seus acudits en el Butlletí i és un gran aficionat a l'aquarel·la. Com a ninotaire té centenars de dibuixos que també publicava a la revista Àncora de Sant Feliu de Guíxols. Durant la seva vida laboral en Ramon de can Güitó va exercir de camioner, un artista al volant.

Com molts infants de Llagostera, la seva formació es va iniciar amb el mestre Pere Mayol, tot i que la seva evolució és autodidacta. Aquesta exposició serà una àmplia representació de la seva obra, un recull de més d'un centenar de dibuixos i acudits agrupats per temàtiques.

Tal com apunta l’alcalde Narcís Llinàs, “És un goig per a nosaltres, oferir aquesta primera presentació pública d’una obra exquisida que ens convida a fer un recorregut pel nostre poble a través de les caricatures i dibuixos que en Ramon ha fet al llarg dels anys”.

Podeu conèixer molt més de l’artista llagosterenc en el dossier de presentació de l’exposició clicant aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.