ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 29 de desembre al 4 de gener de 2024
Divendres, 29 Desembre 2023 00:03

Previsions astrològiques del 29 de desembre al 4 de gener de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Una experiència viscuda darrerament t'apropa a les teves creences i al teu costat més místic. Es pot presentar l'oportunitat de formar-te per poder avançar professionalment.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Si la teva relació de parella s'havia refredat una mica, vius un augment de la passió. No et deixis envair per l'enveja, lluita pels teus objectius i et sentiràs millor..

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): S'obre una via de diàleg amb algú amb qui teniu diferències. Temps per trobar col·laboradors o socis. Pots tenir notícies d'una empresa a la qual vas presentar currículum..

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Etapa més positiva a la feina. T'anirà bé canviar alguns hàbits que t'estan perjudicant. La pràctica de relaxació serà vital per desconnectar dels problemes quotidians..

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Inici d'una possible història d'amor. Anirà bé ser realista per no idealitzar en excés a l'altra persona. La feina et pot portar a haver de viatjar o a un canvi d'ubicació..

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si tens una relació sentimental, podríeu iniciar convivència o fins i tot podria haver-hi proposta de matrimoni. Comparteixes temps d'oci amb els amics i això et fa feliç..

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Has recuperat el vincle amb algú i et sents millor. Compte amb les presses, podries patir un oblit. La teva imaginació es dispara. Aprofita per donar espai als teus talents..

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Fas un regal especial a una persona de més edat a qui aprecies molt. Si no tens parella, podries temptejar el terreny amb algú del teu passat per veure si està disponible..

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Venus entra al teu signe i ofereix una dosi extra d'atractiu. Sorgeixin persones interessades en tu. Et convé ser més prudent al sector laboral, no tothom és el que sembla..

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Et prens seriosament la salut i et cuides més. Una persona sent atracció per tu, però les circumstàncies no li permeten expressar-ho. És possible que tu ja sàpigues qui és..

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Si has de fer una compra important o una inversió, escolta més a la teva intuïció. Coneixes persones amb les quals connectes i fins i tot podria sorgir alguna nova amistat..

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Podries ser víctima de manipulació o bé que intentin vendre't alguna cosa que no existeix. Venus a la Casa X obre una etapa més positiva pel que fa a l'àmbit professional.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.