ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit de participació a la xerrada sobre educació sexoafectiva dels nostres fills
Dimarts, 16 Gener 2024 10:25

Èxit de participació a la xerrada sobre educació sexoafectiva dels nostres fills

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
La primera sessió de les Jornades d’educació i família que organitza anualment l'Ajuntament de Llagostera, d’enguany, va ser un èxit. Aquest diumenge, 14 de gener, van assistir 40 persones que van gaudir d'una jornada dinàmica i distesa on van conèixer les pautes per aconseguir una bona educació sexual i van poder resoldre els dubtes sobre el tema tractat. La xerrada amb el nom de "Parlem sobre l'educació sexoafectiva dels nostres fills/es"a càrrec de la ginecòloga i sexòloga Raquel Tulleuda, va tenir per objectiu donar les pautes als pares per com tractar obertament sobre un dels temes més tabú que es troben actualment les famílies, la sexualitat.

Tulleuda va destacar la importància de convertir la sexualitat en una conversa natural, i aprofitar les ocasions que es presentin per iniciar-la. També, va destacar la importància sobre la necessitat d'una educació lluny del masclisme o l'orientació sexual. A més, va donar les pautes als adults d'educar en anatomia i introduir conceptes de consentiment i desig per facilitar l'apropament dels joves als pares en aquest tema.

La pròxima sessió de les Jornades d’Educació i Família se celebrarà el 28 de gener a càrrec de Marta Roig, diplomada en biblioteconomia, que parlarà sobre com acompanyar la formació lectora i literària als infants i joves.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.