ELPOLLTV

Dis04052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera se suma, un any més, a la tretzena edició de l’Oxfam Intermon Trailwalker
Dijous, 08 Febrer 2024 09:38

Llagostera se suma, un any més, a la tretzena edició de l’Oxfam Intermon Trailwalker

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

Un any més, Llagostera  serà un dels municipis que acollirà una nova edició de l’Oxfam Intermón els pròxims 6 i 7 d’abril, l'Ajuntament torna a involucrar-se amb la prova esportiva i solidària més important. L’Intermon Trailwalker, consolidada com el major repte esportiu i solidari per equips del món, celebrarà aquest any la seva tretzena edició amb l’objectiu de garantir l’accés a aigua potable per a 100.000 persones de poblacions vulnerables d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina privades d’ella a causa de la crisi climàtica.

El Trailwalker presenta tres modalitats de recorregut: 100, 55 o 10 quilòmetres. La primera d’elles, la més exigent, recorre el tram de la Via Verda gironina entre els municipis d’Olot i Sant Feliu de Guíxols, i passa també per Llagostera, on hi ha un punt d'avituallament..

Els equips inscrits, de 6 persones (4 persones que correran o caminaran i 2 d’equip de suport), han de recaptar els fons entre els seus coneguts. Els participants en les marxes de 100 i 55 km han de recaptar 1.500 euros a través d’activitats, venda de materials solidaris o cerca de patrocinadors, mentre que els que participen en la modalitat de 10 km hauran de recaptar 500 euros.

Una marxa arrelada a Girona

Les comarques gironines han estat escenari de l’Oxfam Intermon Trailwalker fins a en 11 edicions. És per això que està molt arrelada a diferents municipis, que s’impliquen en la celebració de la marxa. Llagostera és un dels municipis d’on cada any acostumen a  sortir diversos equips.


L’objectiu: Quilòmetres per aigua

En l’Oxfam Intermón Trailwalker els equips caminen contra la pobresa i la crisi climàtica. La recaptació es destina a nous projectes que permeten una vida digna a les persones més afectades pels efectes del canvi climàtic. En 30 anys, els desastres relacionats amb el clima s’han triplicat: sequeres, inundacions, tornados i huracans estan canviant les vides de milions de persones, dificultant el seu accés a aigua potable.

La recaptació d’aquesta edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker servirà per facilitar kits d’higiene familiar, latrines d’emergència i fonts d’aigua potable a poblacions vulnerables d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.