ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices De Llagostera a Portugal amb el “Cazafantasmas”
Dijous, 28 Març 2024 12:20

De Llagostera a Portugal amb el “Cazafantasmas”

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

El llagosterenc Marc Bayé va viatjar fins a Porto (Portugal) per assistir a la Comic Con, que es va celebrar del 21 al 24 de març, amb una rèplica, quasi idèntica, del "Cazafantasmas", el cotxe de la mítica pel·lícula dels anys vuitanta.


El viatge a Portugal va ser tota una experiència, després de tenir-lo anys abandonat, va decidir restaurar-lo i el va engegar de nou fa unes setmanes. Segons ha explicat al Diari de Girona, el recorregut dels 1.200 km entre Llagostera i Porto no van ser fàcils. Això sí, la gent quan el veia circular pels diferents municipis i carreteres, al·lucinava i hi ha diferents vídeos circulant per les xarxes socials del seu vehicle. El viatge, però, també li va suposar algun entrebanc, ja que durant el viatge, el Cadillac va patir diferents avaries, i va haver d'arribar a Porto amb grua i canviar una peça per poder fer el viatge de tornada.


Bayé, va adquirir el cotxe fa 25 anys a Texas i, actualment, és l'únic en circulació en tot l'estat. La idea de comprar-lo va sorgir quan a casa seva van muntar una carrossa de Carnaval relacionada amb la pel·lícula, i buscant fotografies es va enamorar del Cadillac de 1958, i encara més, quan va veure la mítica pel·lícula.

 

 

Fotografia: Diari de Girona

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.