ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Èxit d'inscripcions a la Backyard Ultra Llagostera
Dijous, 28 Març 2024 15:42

Èxit d'inscripcions a la Backyard Ultra Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Les inscripcions per a la 1a edició de la Backyard Llagostera ja estan obertes i segons ha comunicat l'organització, queden 46 dorsals disponibles dels 150.

A partir de les 9 h del dia 6 de desembre i fins a les 9 hores del dia 7, els corredors hauran d'anar completant les voltes fins que un últim corredor completi una volta sencera en solitari. La sortida serà des del pavelló polivalent de Llagostera on els participants disposaran de dutxes i lavabos, i a més podran portar tot aquell material necessari per a la cursa.

Part de les inscripcions es donarà a l'Oncolliga Girona.

Us podeu inscriure fins al 2 de desembre en el següent enllaç.

El preu de la cursa és de 25€ i inclou l'assegurança, dorsal amb xip i cursa cronometrada, avituallament, bossa del corredor, etc.

Els organitzadors han preparat per aquest divendres, 29 de març un entrenament per fer el recorregut oficial de la Backyard Llagostera a partir de les 7 del matí, i es realitzaran 4 voltes al circuit al ritme d'aquest tipus de curses per fer un primer reconeixement al terreny. El lloc de trobada serà a les pistes de pàdel i aquells que hi participin poden portar esmorzar.

Si teniu dubtes podeu visitar la pàgina web de l'esdeveniment o el seu canal d'Instagram.

Participants a la conversa

  • Convidat (Toni Guerrero)

    Permalink

    Moltes gràcies per l' escrit... Només puntualitzar que la cursa no té un final a les 24 hores, finalitza quan queda un sol corredor, en principi duren de 32 a 70 hores (voltes) per tant por durar fins a 3 dies.

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.