ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 29 de març al 04 d'abril de 2024
Divendres, 29 Març 2024 12:37

Previsions astrològiques del 29 de març al 04 d'abril de 2024

Publicat per  Roser Bona / Amic
Valorar aquest article
(1 Vot)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots estar acumulant ressentiment i això afecta el teu descans. Sospesa-ho, serà millor passar pàgina. Per poc que puguis fas una escapada a prop del mar o a la muntanya.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): T'integres en un grup de gent per fer activitats i passar-ho bé. L'amor pot sorgir amb una amistat, possiblement més jove que tu. Si tens fills, feu un viatge plegats.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible fricció amb una amistat perquè veieu les coses de manera diferent. A la feina poses molta energia per millorar. Si treballes per algú altre, se't recompensa.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Sents l'obligació de viure en consonància amb qui ets i deixes enrere una feina o amistat amb la qual ja no connectes. Algú pot confiar-te un secret i tocarà ser discret.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si tens una relació estable, pots valorar si vols seguir o no. La mort d'un conegut pot fer que et plantegis moltes coses. Et sents més connectat a la teva part espiritual.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Si has iniciat una relació recentment, podeu descobrir algunes diferències, però això no ha de ser negatiu. Bon moment per indagar més en les teves debilitats i fortaleses.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): En el sector laboral deixes enrere moltes obligacions i vas cap a una etapa més tranquil·la. La parella pot estar molt centrada en qüestions personals/professionals.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): En aquests dies podràs gaudir de passar més temps amb els teus fills. Si has fet "match" amb algú a una aplicació de cites, us veieu cara a cara. Fas més activitat física.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Voldries fer canvis al sector laboral perquè et sents estancat, però si no mous fitxa, les coses continuaran igual. T'interesses per la medicina natural i per millorar hàbits.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Vols guardar certes coses només per tu. Expressar-te mitjançant l'art o la música serà alliberador. Si et sents sol, cerca gent amb interessos comuns, segur que en trobes.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Sents una forta intuïció sobre com guanyar més diners o en quin negoci invertir. La xerrada amb una persona més jove que tu pot despertar nous interessos o fer-te pensar.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Si normalment prefereixes deixar-te portar, ara vols tenir-ho tot lligat abans de passar a l'acció. Possible coqueteig amb un veí o algú a qui coneixes fent un trajecte.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.