ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Viñas (ERC): “Esquerra som els que prenem decisions, sabem liderar i no abandonem a un Govern a les primeres de canvi”
Divendres, 19 abril 2024 20:33

Viñas (ERC): “Esquerra som els que prenem decisions, sabem liderar i no abandonem a un Govern a les primeres de canvi”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
El número 2 dels republicans per Girona ha estat acompanyat per Dolors Bassa i David Mascort en un acte a Llagostera, on han carregat contra els de Puigdemont i els socialistes.

“Som els que prenem decisions, que sabem liderar, els que no abandonem un Govern a les primeres de canvi interposant els interessos de partit davant del país”. Així de contundent ha estat el número 2 d’Esquerra Republicana per Girona a les eleccions del Parlament, Jordi Viñas en un acte de precampanya celebrat avui a Llagostera.

Viñas, acompanyat de l’exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, i del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, ha explicat que Esquerra és l’únic partit que té projecte de país, defensant els interessos dels catalans i catalanes “fent polítiques de salut i d’habitatge per tothom”. Així mateix, Viñas ha remarcat que “seguirem treballant per un estat propi que garanteixi una millor atenció sanitària, més a prop i amb menys llistes d’espera, on hi hagi millor feina i més qualitat de vida i sempre defensant la llengua catalana a tot arreu, fent-la accessible a tothom”.

El número 2 dels republicans per Girona ha finalitzat recordant que “hi ha d’altres opcions que només pensen en els interessos personalistes de qui formen el partit”, fent referència als de Puigdemont, o que “representen una franquicia del Gobierno de Madrid a Catalunya”, esmentant als d’Illa.

Bassa ha destacat que Esquerra és un partit que amb un “lideratge compartit per part de moltes persones, pensant sempre en el bé general de la ciutadania i estant sempre al costat de la gent. No es basa en un projecte d’una sola persona, un Messies que no ens cal en ple segle XXI”. “El que volem és que la nostra gent pugui viure millor”, ha conclòs.

Finalment, Mascort ha explicat que aquest Govern ha estat el dels “rècords, amb més mestres, més mossos i més gent treballant que mai”. El conseller també ha fet esment d’algunes polítiques fetes des del Govern Aragonès com la creació de l’SX3 en favor del foment de la llengua catalana entre els joves, la creació de la conselleria de Feminismes o el suport que s’ha donat al sector agrari amb ajudes en moments complicats.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.