ELPOLLTV

Dil06052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 26 d'abril al 2 de maig de 2024
Divendres, 26 abril 2024 07:05

Previsions astrològiques del 26 d'abril al 2 de maig de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): L'economia et preocupa i si tens deutes vols liquidar-los per estar més tranquil. Et sents força inspirat i et poses a pensar en la manera de viure d'un talent artístic.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): La conjunció Júpiter/Urà al teu signe es pot sentir especialment pel que fa a la percepció que tens del futur i voldràs alliberar-te del que ja no funciona a la teva vida.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Et pot costar dormir, però també tens moments de gran revelació i intuïció. Amb la parella podeu tenir diferents creences religioses/espirituals, però tot serà parlar-ho.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Molta energia a Casa XI i el futur pot canviar d'un moment a l'altre. Temps de canvis. Aparques una mica el teu costat emocional i prens decisions d'allò més pràctiques.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si havies començat una relació, sembla que algunes diferències us posaran a prova. Pots tenir una oferta laboral inesperada i que t'obligaria a viure a un altre indret.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Hi ha assumptes molt personals que t'agradaria explicar a algú. La conjunció Júpiter/Urà a Casa IX pot propiciar un canvi d'estil de vida i una renovació de conviccions.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Pots recuperar uns diners que et deuen, rebre un premi de loteria o fins i tot haver de gestionar una herència. Si cerques parella, pot aparèixer una persona de signe Àries.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): La conjunció Júpiter/Urà a Casa VII pot portar una nova parella que podria ser més jove que tu. Bon moment per promocionar un negoci o donar a conèixer les teves creacions.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Si a la feina hi havia mal ambient amb els companys o algun cap, entres en una etapa més tranquil·la. Període ideal per fer neteja a fons i desprendre't del que ja no uses.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): La conjunció Júpiter/Urà al sector afectiu pot inclinar a una nova manera de viure les relacions i ara potser prefereixes sentir-te més lliure, sense tants compromisos.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): La conjunció Júpiter i Urà pot haver-te deixat pensant en quin futur vols, però tot i que això suposa deixar llocs i persones enrere, continues amb els teus objectius.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Moment de tensió sexual amb una amistat, que no sabràs molt bé com resoldre. T'interesses per aprendre un nou idioma. Pots fer una nova amistat amb algun dels teus veïns.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.