ELPOLLTV

Div12072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Salvador Vergés: "Aquestes eleccions van d'Illa o Puigdemont, del no a tot a Catalunya o d'un lideratge potent que recuperi l'ambició nacional i el bon govern"
Dilluns, 29 abril 2024 09:57

Salvador Vergés: "Aquestes eleccions van d'Illa o Puigdemont, del no a tot a Catalunya o d'un lideratge potent que recuperi l'ambició nacional i el bon govern"

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(7 Vots)
En el segon dia de la campanya electoral, el cap de llista de Puigdemont x Catalunya Junts+ a la demarcació de Girona s'ha reunit amb les agrupacions locals de Cassà i Llagostera

En el segon dia de campanya electoral per a les eleccions del 12-M, el cap de llista de Puigdemont x Catalunya Junts+ a les comarques gironines, Salvador Vergés, s'ha reunit amb afiliats de Cassà de la Selva i Llagostera. En un dinar col·loqui, Vergés ha repassat els reptes que afronta el país i ha recordat que “aquestes eleccions van d’Illa o Puigdemont. Del no a tot a Catalunya, de l’ensopiment i la resignació, o d’un lideratge potent que recuperi l’ambició nacional i el bon govern, que sigui capaç de plantar-se davant de Madrid”, ha indicat Vergés.

Acompanyat de la també candidata i presidenta de la Vegueria, Maria Àngels Planas, el candidat ha lamentat el desgovern dels darrers anys i ha advertit “cal un nou impuls per al país i per a les comarques gironines. Moltes coses estan arribant al límit i tocant fons”, ha alertat. I ha advertit que “una nova legislatura de renúncia seria un nou pas enrere que no ens podem permetre com a societat”.

“En aquestes eleccions ens hi juguem el futur de la nació, impulsar les polítiques socials, educatives i en l’àmbit de la salut que el país es mereix, ens hi juguem parlar en català, posar al dia les infraestructures”, ha afirmat Vergés.

En aquest sentit, el cap de llista per Girona ha recordat que Junts+ proposarà cancel·lar el deute de l’Estat a compte de les inversions pressupostades i no executades i establir un mecanisme anual de compensació per a futurs exercicis. “És necessari tenir un bon govern, una bona administració i un país esperançat per poder ser un país independent”. “Es necessita un nou impuls, un nou començament, una reestructuració. Cal aprofitar que ens trobem davant d’una oportunitat històrica. Ens enfrontem a una gran quantitat de reptes, als quals s’hi afegeix el tracte desfavorable de l’Estat envers Catalunya”, ha indicat. “Més que mai és necessari que el futur Govern es posi a treballar per revertir la situació actual i iniciar un canvi de rumb”.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.