ELPOLLTV

Dis18052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Previsions astrològiques del 3 al 9 de maig de 2024
Divendres, 03 Maig 2024 07:43

Previsions astrològiques del 3 al 9 de maig de 2024

Publicat per  Roser Bona / AMIC
Valorar aquest article
(0 Vots)
Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Pots sentir-te atret per algú i això et provoca una forta obsessió que mantens en silenci. Una persona de més edat que tu t'ofereix un bon consell en el moment adequat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): La Lluna Nova al teu propi signe t'inclina a viure més connectat a les emocions. Vols millorar la teva imatge i vas a la perruqueria o et fas algun tractament estètic.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): Possible bon moment professional amb noves il·lusions o un projecte amb el qual t'identifiques. T'apuntes a ioga o a algun tipus d'activitat que t'ajudi a equilibrar-te.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): Fas plans per les vacances d'estiu. Aquest any no vols deixar-ho per a última hora. Vols posar-te al dia i surts a comprar algun aparell com ara un nou mòbil o un ordinador.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Si a la feina hi ha mal ambient, arriba una treva i algun pacte o acord. En un viatge coneixes una persona que et resultarà atractiva i amb qui es podria donar una relació.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Temps d'introversió. Pots trencar amb persones que no t'aporten gaire. Trucada o visita d'un amic que t'alegra molt. Has d'anar a un àpat o festa de la família política.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Algú desapareix o et deixa de parlar sense que sàpigues que ha passat. El temps ho dirà. Si tens fills d'una anterior relació, accepten positivament la teva nova parella.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): La Lluna Nova a Casa VII confirma que vius una etapa d'expansió social. Si tens parella i la relació s'havia tornat una mica monòtona us podeu posar d'acord per revifar-la.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Penses en tu i en les teves necessitats, no tant en fer contents als altres. Vols emprendre una aventura laboral en solitari, però no les tens totes i prefereixes esperar.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Moments inoblidables amb els fills. Cerques activitats pel temps de lleure, com ara l'esport, la música o l'art. Desprens més atractiu i hauràs de dir no a més d'una persona.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): L'economia pot posar-te de mal humor i cerques la manera de desconnectar dels problemes. Podria haver-hi un malentès amb algú de la família. Mira de ser clar i concís.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Amb diversos planetes a Casa III, fas més contactes. Si ets introvertit, tens més ganes de comunicar-te. Vigila la correspondència, podries perdre't un missatge important.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.