ELPOLLTV

Dis27072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Visita guiada pel nucli antic per conèixer una mica més el municipi i la seva història mentre practiquen el català
Dimecres, 29 Maig 2024 15:10

Visita guiada pel nucli antic per conèixer una mica més el municipi i la seva història mentre practiquen el català

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)

Sota la idea de conèixer una mica més el municipi i la seva història alhora que practiquen la llengua, aquest matí els alumnes de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Taller d'acollida Lingüística organitzat per Càritas, el grup d'alfabetització de Llagostera Solidària i membres del Grup Llavors, grup de dones coordinat des de l'àrea d'Acció social, han gaudit d'una visita guiada pel nucli antic. 

La ruta ha començat a la Casa de les Vídues, ha continuat cap al carrer Olivareta fent parada a Can Caciques en direcció cap a la plaça del Castell i ha acabat a la sala de Plens, on la regidora d'Educació, Irene Miquel, ha adreçat unes paraules a tots/es els assistents i els ha encoratjat a continuar aprenent el català.

Aquesta ha estat una iniciativa sorgida de les reunions entre agents de llengua catalana coordinades des del servei d'Educació. 

L'objectiu de la visita és que als alumnes dels diferents recursos coneguin més el lloc on viuen, practiquin la llengua que estan aprenent i tinguin contacte entre si.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.