ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 06 abril 2018 12:56

Llagostera, municipi de la República Catalana

Publicat per
Llagostera s’ha llevat aquest matí amb uns rètols que identifiquen Llagostera com a “Municipi de la República Catalana”. Els rètols s’han col·locat a les entrades del poble i formen part d’una iniciativa liderada pels Comitès de Defensa de la República amb la intenció de ‘materialitzar el sentiment predominant’ dels ciutadans i per exigir la implementació de la República.
Divendres, 06 abril 2018 12:01

Descobreix els beneficis del pilates, ara a Llagostera

Publicat per

Sportgest Llagostera estrena una nova activitat esportiva al gimnàs de l’Institut, pilates. Es tracta d’una activitat que millora la resistència física i mental, elimina toxines, ajuda a millorar la respiració i la flexibilitat i corregeix els problemes posturals.

L’activitat es durà a terme els dijous a les 21h i esteu convidats a provar-ho.

Per a més informació podeu consultar l’enllaç.


 

Dijous, 05 abril 2018 08:49

Acte de reconeixement a Quim Carbó

Publicat per
Aquest divendres 6 d'abril, tindrà lloc un acte institucional de reconeixement a la figura de Quim Carbó. L'acte, obert a tothom, tindrà lloc a les 20:30 h al Pavelló Municipal Josep Mir, on l'Ajuntament dedicarà un espai a qui va ser un dels pilars principals del Patronat Municipal d'Esports.
Dijous, 05 abril 2018 07:38

Nova edició dels Tallers de Memòria

Publicat per
Un any més l’Ajuntament de Llagostera i el Consorci de Benestar Social Gironès – Salt organitzen els Tallers de Memòria, adreçats a persones majors de 65 anys o prejubilades.

L’objectiu principal d’aquests tallers és realitzar accions que fomentin la promoció de la salut i l’autonomia a fi de contribuir a un envelliment actiu. Els tallers començaran el dia 9 d’abril i es realitzaran al local de la Farinera, els dilluns a les 18:30 h i a les 19:30 h.

El preu de la inscripció és de 10 euros i darrer dia per formalitzar-la, a les oficines de l’Ajuntament, és el divendres 6 d’abril.

Dimarts, 03 abril 2018 17:53

Bolca un camió a la rotonda de Can Navarro

Publicat per
Un camió ha bolcat aquesta tarda a la rotonda de la carretera C-65 a l’alçada de Can Navarro. L'accident ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per a les 3 de la tarda, quan el vehicle s’incorporava a la rotonda. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers i dues patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra. Per retirar el camió ha calgut una grua de gran tonatge. Mentre han durat els treballs l’accés a Llagostera per aquest punt ha quedat tallat a la circulació. Segons la Policia Local en l’accident, cap persona ha resultat ferida.
Dimarts, 03 abril 2018 17:38

La Festa Major escalfa motors

Publicat per
Berta Peyrecave és la guanyadora del Concurs de Cartells de Festa Major 2018 organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera. El jurat ha hagut d’escollir d’entre 13 propostes presentades. L’acte públic de lliurament de premis i presentació de la programació tindrà lloc el dia 7 de maig a les 20 h a la sala de Plens de l’Ajuntament. La Festa Major tindrà lloc del 18 al 22 de maig.
Divendres, 30 Març 2018 23:21

La Processó desfila pels carrers de Llagostera

Publicat per
Encapçalada pels Manaies i amb la destacada absència del Nazareno, la Processó de Divendres Sant ha desfilat per diversos carrers de Llagostera sota la penombra dels ciris i en silenci trencat pel so dels tambors i els cops de les llances al terra.

Aquest dijous al migdia s’ha obert la circulació de vehicles als carrers Sant Feliu i Joan Maragall, després de 5 mesos i mig d’obres. Ahir al vespre van finalitzar els treballs d’asfaltatge i senyalització. Com a novetat el carrer Joan Maragall ha passat a ser de direcció única. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que “de moment, el sentit de circulació serà en direcció al carrer Santiago Rusiñol i que després d’un període de proves es farà un procés obert als veïns del municipi per valorar-ne el seu funcionament i acabar de decidir-ho”.

Així mateix, l’alcalde ha destacat que aquestes obres, juntament amb les dels carrers 11 de setembre, Lacustària, Baixada de la Costa i Marina, “representaran una gran millora i permetran disposar de voreres accessibles d’acord amb la normativa actual.

Les obres, amb un pressupost total de més d’1,6 milions d’euros estan subvencionades en un 75% pel pla de barris de la Generalitat. El 25% restant ha anat a càrrec del pressupost de l’Ajuntament.

Dimarts, 27 Març 2018 18:59

Agraïments de Creu Roja Llagostera

Publicat per

Des de Creu Roja Llagostera volem agrair a l‘Ajuntament de la població la col·laboració i facilitats rebudes durant la campanya de Reis 2018. Volem agrair també a la Llibreria Sureda i la Llibreria Mallorquí la donació de joguines noves que ens han fet arribar i que s'han pogut repartir durant la campanya entre els infants del poble. D'igual manera també, volem donar gràcies a tots els particulars que, de manera desinteressada, ens han fet arribar joguines. Gràcies a l'esforç i la col·laboració de tots, des de Creu Roja Llagostera s' ha pogut portar a terme un any més la campanya solidària "Els seus Drets en Joc”. I ha estat entre tots que ho hem fet possible!
Moltes gràcies a tots per tot.


Diumenge, 25 Març 2018 13:50

Nova exposició a Can Caciques

Publicat per
Aquest dissabte ha quedat inaugurada la nova exposició de l’espai La Temporal de Can Caciques dedicada a l’empresa Productos del Corcho Aglomerado.

La tractorada ha finalitzat amb un dinar.