ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’Àlex Reina i la seva germana Laura, són els protagonistes del conte Lluito per tu, que aquest dimarts s’ha presentat a la Casa de Cultura de Girona. El conte, escrit per Mireia Auge, Montse Pla i Laura Reina, conté il·lustracions de Subi i una guia didàctica a càrrec del doctor Jordi Catalán.

El projecte Lluito per Tu, va néixer a Llagostera, amb l’objectiu recaptar fons per tal de fer front a les elevades despeses que comporten les teràpies i les ajudes tècniques i materials que necessiten els infants i els joves amb lesió cerebral, com el llagosterenc Àlex Reina.


Dimecres, 13 Desembre 2017 13:13

Gats108 tindrà parada al Mercat de Nadal

Publicat per
Dissabte 16 de desembre es fa el Mercat de Nadal i entre totes les entitats del poble ens trobareu per primera vegada. Som l'Associació Gats108 que neix amb l'objectiu de millorar les condicions de vida dels gats del carrer, procurant-ne el benestar i la convivència amb la gent, el control de natalitat i, també, promoure'n l'adopció. Si voleu tenir més informació i us en voleu fer socis, voluntaris o col·laboradors, a la mateixa parada ho podreu fer i també podreu adquirir productes fets a mà per recaptar fons per les despeses dels veterinaris. També hem fet per a l'ocasió xampany amb etiqueta personalitzada de l'associació, a 8 € l'ampolla.
Dimecres, 13 Desembre 2017 07:55

Inscripcions obertes a la Cursa de Sant Esteve

Publicat per

Amb la possibilitat d’escollir el clàssic recorregut de 10 km o un recorregut reduït de 5, el Club Bàsquet Llagostera ultima els darrers detalls per celebrar la Cursa de Sant Esteve. Les inscripcions poden realitzar-se online des www.curses.cat i el mateix dia 26 de desembre de 7:30 a 9:30 h. La cursa, que enguany arriba a la trenta-vuitena edició sortirà des de la zona esportiva a les 10 del matí. L’any passat la cursa va comptar amb la participació de 1.250 corredors.


Dimarts, 12 Desembre 2017 20:14

Aparatós accident amb tres ferits a la variant

Publicat per
Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d’intervenir per excarcerar una persona atrapada en un accident a la C-65 a Llagostera. L’accident, on s’hi han vist implicats 3 turismes, ha tingut lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de cinc de la tarda. La carretera ha quedat tallada en ambdós sentits de circulació desviant el trànsit per l’interior de Llagostera. Segons fonts de la Policia Local, 3 persones han resultat ferides. Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat tres ambulàncies, un helicòpter del SEM, cinc dotacions del Mossos, cinc dels Bombers i una de la Policia Local.
Coincidint amb la celebració del Mercat de Nadal, previst pel proper 16 de desembre, diversos establiments de la Unió de Botiguers de Llagostera han preparat descomptes i ofertes per als seus clients. Entre les promocions hi ha 2 x 1, regals i descomptes en la compra de productes que van del 15 al 30%. Les promocions són vàlides pel proper dissabte 16 de desembre.
Dilluns, 11 Desembre 2017 07:40

Arriben els tions a Llagostera

Publicat per
Aquest diumenge la secció infantil del Grup Excursionista Bell-Matí ha trobat un colla de tions que acabaven de sortir del cau.

Després de varis mesos d’hivernació els tions han estat descoberts per un grup de nens i nenes de Llagostera que participaven en la sortida organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí. D’aquesta manera el Bell-Matí ha tancat per quart any consecutiu la temporada de sortides infantils.


La llagosterenca Carla Cumí representarà l’Escola Puig de les Cadiretes, en el XIV Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. És la tercera vegada que Carla Cumí és escollida per participar en aquesta iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana.
Els Gegants de Llagostera, en Trencanúvols i l'Elionor, van participar diumenge passat a la trobada de Gegants Ingenio que s'ha fet al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona. La trobada ha estat un esdeveniment històric que ha reunit a més d'una trentena de parelles de gegants construïdes per la mateixa casa.

La principal curiositat ha estat que la majoria dels gegants i gegantes havien estat elaborats amb el mateix motlle, de manera que tots tenien la mateixa fisonomia però vestien i estaven pintats de forma diferent. Mentre que totes les gegantes són gairebé idèntiques i només els canvia el color dels ulls i les arrecades, algun dels gegants destaca envers els altres degut a la barba o el bigoti. És el cas del de Llagostera que, juntament amb el d'Aiguafreda, són els dos únics gegants elaborats amb el motlle de Rei de l'Ingenio que porten barba i bigoti.

Els participants més antics, construïts l'any 1947, han estat els de Roquetes, l'Espluga de Francolí i Peralta (Navarra).

Els Gegants de Llagostera van ser comprats l'any 1956 per l'Ajuntament de Llagostera i actualment només surten per la Festa Major del municipi ja que no són gaire lleugers. A les trobades de fora el poble la Colla Gegantera de Llagostera fa ballar en Zenó de Montagut i l'Eleina de Ridaura, obra de l'escultor Antoni Delgado, que pesen la meitat que la parella de Reis.


Dilluns, 04 Desembre 2017 11:39

Concentració davant de l'Ajuntament de Llagostera

Publicat per
L’Ajuntament de Llagostera s’adhereix a la convocatòria de concentració prevista per aquest dilluns 4 desembre, a les 20 h, davant dels ajuntaments de Catalunya per reclamar la llibertat dels presidents de les entitats sobiranistes i els consellers cessats pel 155 que segueixen empresonats.
Llagostera ha acollit aquest dissabte el Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras, organitzat per Peu a baix. Més de 50 escuderies han participat en la tercera edició d’aquest ral.li que promet converir-se en una referència impresindible pels amats del motor, tal i com li agradava al jove llagosterenc Eduard Carreras Martí,