ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 13 Agost 2017 21:25

Llagostera s'omple de colors

Publicat per
La segona edició del Holi Festival ha omplert el parc de la Torre de Llagostera de colors. Organitzat per la colla carnavalesca No hi som per festes, el Holi Festival ha comptat amb un Dj que s'ha ocupat de dinamitzar la festa amb música i molt bon ambient fins l'hora de sopar.

L’Associació Astronòmica de Girona instal·larà el seu camp d’observació al Mas Roig II de Llagostera, on a partir de les 22:00 del dia 12 d’agost estaran de guàrdia tota la nit per observar la pluja d’estels de Sant Llorenç. L’observació telescòpica i meteòrica està oberta a tothom. Per a més informació podeu consultar el web astrogirona.com


Diumenge, 06 Agost 2017 07:42

Astrogirona celebra el seu XVIIIè aniversari

Publicat per
L’Associació Astronòmica de Girona ha celebrat, aquest dissabte a la nit, el seu XIII aniversari. Els actes han consistit en una caminada nocturna des de la Plaça Catalunya fins a les instal·lacions del Mas Ros Roig II, la projecció de la pel·lícula La Llegada i la observació de la lluna.
Dilluns, 07 Agost 2017 15:09

Cap a la Diada del Sí amb autobús

Publicat per

Llagostera per la Independència ha organitzat un any més el servei d’autobús per a desplaçar-se a Barcelona el dia 11 de setembre per la Diada. El preu del bitllet és de 10€ (anada i tornada) i la sortida es farà a les 13.45h des de l’aparcament del davant de la Policia Local (sortida puntual) i ja es pot adquirir a la Llibreria Sureda.

Podeu inscriure-us a la manifestació a través d’aquest enllaç; els llagosterencs s’ubicaran als trams 206 i 207.


 

Dilluns, 07 Agost 2017 08:57

Nou Mercat de la R a Llagostera

Publicat per
Reciclar, reduir, reutilitzar, reparar, restaurar, recuperar, repensar i reviure, són alguns dels objectius que es promouen amb el nou Mercat de la R de Llagostera.
Dissabte, 05 Agost 2017 09:14

Retiren amb èxit el niu de vespa asiàtica

Publicat per
Tal i com estava previst, ahir al vespre es va procedir a retirar el niu de vespa asiàtica localitzat a Llagostera. Amb l’ajuda d’un camió cistella, un apicultor va embolicar el niu amb una manta, va tallar les branques que el subjectaven i el va tancar dins d’una caixa. Es calcula que dins del niu i podrien haver unes 2.000 vespes d’aquesta espècie invasora que s'està estenent per Europa des de la seva arribada accidental a França l’any 2004.

Un veí ha localitzat un niu de vespa asiàtica a Llagostera. La troballa ha estat posada en coneixement de la Policia Local i dels Agents Rurals i aquesta nit està previst que pugui ser retirat.

El niu d'aquesta espècie invasora, ha estat trobat dalt d'un arbre situat en uns camps dins del nucli urbà. És la primera vegada que es localitza un niu de vespa asiàtica al municipi.


El jove llagosterenc  Eudald Romo i Grau ha format part de l’equip del MIT (Massachusetts Institute of Technology) -Princenton que ha participat a la competició internacional Amazon Robotics Challenge. Aquesta competició ha tingut lloc a Nagoya (Japó).

La competició es dividia en tres tasques: guardar objectes d’una capsa al teu sistema d’emmagatzematge, seleccionar una sèrie d’objectes del sistema d’emmagatzematge i posar-los en capses d’Amazon, i finalment executar les dues tasques consecutivament. L’equip del MIT es va endur el premi de la primera tasca amb una dotació econòmica de 20.000$, a la que hi van sumar 10.000$ per passar a la final. A diferencia dels altres equips el del MIT-Princeton té un sistema de visió que “aprèn” a agafar objectes en general, independent de la identitat.

Aquest jove estudiant del CFIS (Centre de Formació Superior Interdisciplinar) ha fet estada en aquest curs al MIT per realitzar el treball final de grau de la doble titulació de Matemàtiques i Enginyeria Física de la UPC.

Des del Poll TV felicitem a l’Eudald i li desitgem molts èxits!


Dimarts, 01 Agost 2017 06:50

3.840 quilos de Roba Amiga a Llagostera

Publicat per

Durant el primer semestre del 2017 s’han recollit a Llagostera un total de 3.840 quilos de roba mitjançant els 5 contenidors de la Cooperativa Roba Amiga que hi ha distribuïts a diversos punts del municipi. Des de l web robaamiga.cat trobareu recomanacions sobre com donar en condicions la roba i conèixer el projecte d’aquesta cooperativa.


Diumenge, 30 Juliol 2017 09:29

Dues persones ferides en un xoc frontal a Llagostera

Publicat per
Dues persones, una noia i un noi, han resultat ferides, de diversa consideració, en un accident a la carretera C65 al seu pas pel terme municipal de Llagostera. En l’accident s’hi han vist implicats dos turismes que per causes que s’estan investigant, han xocat frontalment. Un dels vehicles ha quedat bolcat al voral de la carretera. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, Policia Local de Llagostera, Bombers i SEM que s’han ocupat d’evacuar els ferits i traslladar-los fins als centres hospitalaris Josep Trueta de Girona i Santa Catarina de Salt, on han quedat ingressats.