ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 05 Juny 2017 07:24

XIII Baixada de carretons

Publicat per

Un total de 10 carretons han participat aquest diumenge a la tretzena edició de la baixada de la Festa Major de Llagostera. Entre els participants s’han repartit 4 premis, un al més ràpid, un al més original, un al més espectacular i un quart al més especial. Podeu veure una galeria de fotos des d'aquí.


Llagostera en flor ha lliurat els premis del 27è Concurs de flors, plantes i aparadors. L’acte ha tingut lloc a l’església parroquial, on la presidenta de l’Associació Llagostera en Flor, Teresa Puértolas, ha volgut agrair a totes les persones, entitats, empreses i particulars que fan possible cada any l’exposició. L’entrega de premis ha anat de l’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria, el regidor de Cultura Josep Aliu i de l’hereu i la pubilla. Podeu veure una galeria de fotografies des d'aquí. 

Consulta la llista de premiats. 


Diumenge, 04 Juny 2017 19:43

Espectacle infantil "Soliloqui"

Publicat per

Tot i la pluja aquesta tarda s’ha pogut dur a terme l’espectacle infantil “Soliloqui” a càrrec de la companyia Katraska al Parc de l’Estació. Al caure quatre gotes la companyia ha optat per fer la funció sense música.

Els assistents han quedat ben parats amb els malabars i trucs de màgia de l’espectacle. 


Diumenge, 04 Juny 2017 16:23

Els Diables de l'Onyar cremen Llagostera

Publicat per

Els Diables de l’Onyar han desfilat pels carrers de Llagostera carregats de pólvora, música i bon ambient. El correfoc de la Festa Major ha transcorregut des de la Plaça del Castell fins a la Plaça Catalunya on ha finalitzat amb un castell de focs artificials i un espectacular espectacle pirotècnic. Podeu veure una galeria de fotografies des d’aquí.


El Grup Excursionista Bell-Matí ha lliurat aquest migdia els premis del 48è Concurs Infantil de Dibuix Ràpid. L’acte ha tingut lloc al Local Social de La Caixa, on han quedat exposats tots els treballs. En la categoria de 5 anys, el primer premi ha estat per Ivet Martínez, en la categoria de 6 anys per Júlia Miquel, en la de 7 a 8 anys per Marc Salvatella, en la de 9 a 11 per Bru Postigo i en la de 12 a 14 per Gisela Contreras. Per a cada categoria s’han repartit 4 premis, podeu veure el llistat del jurat des d’aquí.


Dissabte, 03 Juny 2017 20:45

XXI Trobada de Gegants de Llagostera

Publicat per

La vint-i-unena edició de la Trobada de Gegants de Llagostera ha començat amb la plantada dels gegants i la posterior cercavila pels carrers del poble. A la trobada hi ha participat gegants, gegantes i capgrossos de Corçà, La Bisbal d’Empordà, Cassà de la Selva, Calonge, Castelló d’Empúries, Santa Coloma de Farners, L’Estartit i Llagostera.

El recorregut ha acabat a la Plaça de Catalunya on cada grup de gegants ha realitzat el seu propi ball. La Colla Gegantera de Llagostera i l’alcalde, Fermí Santamaria han fet entrega als caps de colles visitants un record de la trobada.

Com a cloenda tots els gegants han ballat junts.


La nit de divendres va començar amb algun problema tècnic que va fer que els concerts comencessis més tard del previst. Els primer en pujar a l’escenari varen ser el grup local Sotrac. Varen tocar algunes de les seves cançons de sempre i algunes versions.

Després d’ells va ser el tron de La Mulata, un grup de rumba i salsa que va fer ballar a tot el polivalent. Finalment va ser el torn dels Animal DJ que varen punxar tot tipus de música als valents que varen aguantar fins tancar el polivalent. Aquets valents tenien premis, ja que els Animal DJ llençaven al públic pilotes, flotadors o matalassos de plàstic perquè tothom tingues tot llest per anar a la platja.

Tot i no ser una nit de polivalent a petar si que es va viure un ambient molt festiu i divertit. Hi havia moltes ganes de Festa Major!


Els llagosterencs Joan Vall-llosera Soler i Clara Llinàs Hereu, són els nous Hereu i Pubilla 2017. Tots dos, han estat escollits per votació popular i presentats aquest divendres després del pregó de la Festa Major. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, els hi ha donat la benvinguda.
Divendres, 02 Juny 2017 23:50

Pregó reivindicatiu i divertit passat per aigua

Publicat per
Tot i la inoportuna presència de la pluja, Dones d’Arreu ha pogut fer el pregó de la Festa Major per donar la benvinguda a 5 dies d’intensa programació. L’entitat, que treballa per la dignitat i la igualtat de gènere, ha fet un divertit pregó reivindicant el paper de la dona en una societat sovint marcada pel masclisme i les desigualtats.
Divendres, 02 Juny 2017 23:21

Amèlia Calvet rep el premi Llagostera en Flor 2017

Publicat per
La llagosterenca Amèlia Calvet ha rebut el premi 2017 de l’Associació Llagostera en Flor. Amb aquest guardó, Llagostera en Flor, cada any vol agrair la dedicació d’aquelles persones que més han col·laborat amb l’entitat. El lliurament del premi ha tingut lloc aquest divendres a la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Amb l’entrega del premi ha quedat inaugurat el 27è Concurs-Exposició de flors, plantes i aparadors que es podrà visitar durant tots els dies de la Festa Major a l’interior de l’església i a diversos racons del nucli antic.