ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimecres, 12 abril 2017 11:47

Ca La Maria fa 15 anys

Publicat per

El restaurant Ca La Maria celebra aquest 2017 els seus 15 anys. Per això ha organitzat pel dissabte 20 de maig un sopar molt especial amb un recull dels seus plats més exitosos.

Per escollir els plats més ben valorats de la seva carta han posat en marxa una votació oberta fins el dia 1 de maig a través d’aquest enllaç.

El sopar inclourà 14 plats i tindrà un preu de 60€ per persona. Cal reservar taula abans del 10 de maig al 972 83 13 34.


 

Diumenge, 09 abril 2017 08:39

Èxit de la primera Bacanal Romana a Can Rodríguez

Publicat per
Aquest dissabte, Can Rodríguez ha acollit la primera bacanal romana, organitzada per Aloha Stock Outlet, Francesc Estilistes i Noni's backstage, on també hi han participat Calçats Llinàs, la perfumeria Byssense i la Farmàcia Joan Saurí.

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local de Llagostera, han desmantellat un nova plantació de marihuana a Llagostera. Durant l’operació s’han detingut tres persones, d’entre 32 i 39 anys, dos d’ells de nacionalitat espanyola i l’altre portuguesa, tots ells veïns de Sant Feliu de Guíxols. Segons han infirmat els Mossos d’Esquadra, els detinguts, tots ells amb antecedents penals, han quedat en llibertat a l’espera de ser citats pel jutjat encarregat d’instruir el cas. Els detinguts estan acusats també de cometre un delicte de frau elèctric, on segons les primeres estimacions haurien defraudat més de 5000 euros a la companyia elèctrica. Els fets han tingut lloc en un domicili de la Urbanització Font Bona on s’hi han localitzat més de 500 plantes de marihuana. Dos dels detinguts van intentar fugir sense èxit amb el seu vehicle.

La Policia Local de Llagostera ha fet pública la memòria del 2016 on s'hi recull un descens del 22% dels delictes contra el patrimoni, respecte l’any 2015. Segons ha explicat el sergent de la Policia Local, Joan Linde, aquest fet, ha estat possible gràcies a l’augment dels esforços policials destinats a l’àrea de seguretat ciutadana, que ha suposat un increment del 24% d’actes aixecades respecte l’any anterior”. En aquest sentit cal destacar les 153 intervencions de drogues tòxiques, estupefaents o substàncies psicotròpiques, les 381 identificacions de persones i les 27 detencions efectuades. Segons les dades publicades, per primera vegada en els últims 4 anys, s’ha aconseguit reduir el nombre d’accidents al nucli urbà, registrant-ne un 14,3% menys que el 2015. Tot i així, segueix existint un punt negre a la confluència entre la carretera C-253a i la travessera C-65z, punt que històricament acumula un 10% del total dels accidents ocorreguts al poble.

La memòria anual es pot consultar des del web municipal www.llagostera.cat


Dilluns, 03 abril 2017 08:06

El bon temps acompanya el X Mercat Romà

Publicat per
El nucli antic de Llagostera s’ha transformat, un any més, en un autèntic campament i mercat ambientat a l'època romana amb activitats per a tota la família que s’han allargat durant to el dia.

Un any més, la via verda entre Olot i Sant Feliu de Guíxols ha estat l’escenari de l'Oxfam Intermón Trailwalker, on hi han participat més de 350 equips. A Llagostera, una quarantena de voluntaris hi han donat suport logístic al control i avituallament situat al polivalent i a l’encreuament de la carretera de Caldes de Malavella. Entre els voluntaris hi havia diversos membres d’entitats locals com ara, Els Segadors i segadores, Llagostera Solidaria i El Grup Excursionista Bell Matí.
Dilluns, 03 abril 2017 07:43

Exposició de fotos a favor de "Lluito per tu"

Publicat per
Aquest cap de setmana ha quedat inaugurada l’exposició de fotografies a benefici de l’associació “Lluito per tu”. Manuel Carreño, Lluís Amat, Jordi Boadella i Jordi Ferrer, són els autors de les fotografies exposades al local social de la Caixa. L’exposició és podrà veure tots els caps de setmana i dies festius finals proper 17 d’abril. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat del regidor de Cultura Josep Aliu i dels autors va ser l’encarregat d’inaugurar l’exposició, on van assistir-hi amics, familiars i membre de la l’associació “Lluito per tu”. L’entitat té com objectiu, recaptar fons per tal de fer front a les elevades despeses que suposen les teràpies i materials que necessiten els infants i joves amb lesions cerebrals.
Dissabte, 01 abril 2017 08:18

Més de 350 participants al Rodajoc

Publicat per
Llagostera ha acollit aquest divendres el Rodajoc organitzat pel Consell Esportiu del Gironès, on hi han participat més de 350 alumnes de diversos centres educatius de Llagostera, Cassà de la Selva, Quart i Fornells.

La Policia Local de Llagostera participa aquesta setmana en una campanya, coordinada pel Servei Català de Trànsit, de controls intensius per prevenir les distraccions durant la conducció i el respecte pels semàfors. La vigilància de la Policia Local es focalitzarà a detectar les desatencions en la circulació, sobretot relacionades amb la manipulació del telèfon mòbil i l’ús de dispositius com ara pantalles amb accés a Internet, monitors de televisió, i reproductors de vídeo o DVD tant a les carreteres com als carrers del municipi.

Per vuitè any consecutiu "El Butlletí" de Llagostera organitza una nova edició dels Premis Culturals Butlletí, un acte que pretén premiar simbòlicament, totes aquelles entitats i persones que es mouen incansablement per promoure i potenciar la cultura al nostre poble. Els premis es divideixen en 5 categories i els nominats han estat proposats per les entitats de Llagostera. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 30 d'abril al Teatre Casino Llagosterenc. Les votacions telemàtiques finalitzaran el diumenge 17 d'abril i el dia de Sant Jordi s'habilitarà una urna de votació a la plaça Catalunya. Per a participar-hi cal estar empadronat al municipi. Els llagosterencs no empadronats a Llagostera perquè viuen a l’estranger, també poden votar enviant les seves votacions juntament amb una còpia del seu DNI al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Podeu votar des d'aquí.