ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Llagostera acollirà el proper 28 de gener l’espectacle inaugural d’Escenaris 2017, amb l’obra “Kilòmetres” dirigida per Marilia Samper i interpretada per l'actriu Meritxell Yanes. La programació de la tretzena edició d’Escenaris, amb una oferta de més de cent representacions, es va presentar-se ahir a Celrà. Els 17 ajuntaments del Gironès que hi participen són: Bescanó, Bordils, Campllong, Cassà de la Selva, Celrà, Flaçà, Fornells de la Selva, Girona, Llagostera, Madremanya, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sant Martí Vell, Sarrià de Ter i Vilablareix. Escenaris 2017 està organitzat pel Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona. Podeu consultar la programació des d’aquí.


La noia de Llagostera que el passat 20 de novembre va conduir 28 km en direcció contrària per l’AP7 ha estat condemnada pel jutjat penal de Figueres a 2 anys de presó i a 6 anys de retirada de carnet.

Com que no té antecedents penals no haurà d’entrar a presó, no obstant se la obliga a no delinquir durant 5 anys, a assistir a un curs de formació i seguretat viària i a pagar una multa de 3.600€.


 

Dimecres, 11 Gener 2017 19:15

Gossa perduda vista a Llagostera

Publicat per

La Lana, la gossa barreja de dàlmata que es va perdre el mes passat al bosc del Veïnat de Dalt de Caldes de Malavella ha estat vista a l'urbanització de "La Canyera" de Llagostera.

Per això, es busca la col·laboració ciutadana per trobar-la ja que té leishmània i necessita medicació.

Si en sabeu alguna cosa, truqueu al 677 650 012, al 652 138 012 o a la Policia Local: 972 805 580


Dilluns, 09 Gener 2017 18:17

Reserves de sang sota mínims a tot el país

Publicat per

Després de Nadal les reserves de sang del Banc de Sang i Teixits són escasses. És per això que del 13 al 20 de gener se celebra la Marató de Donants de Sang 2.0 per tot Catalunya.

Per primera vegada, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya obriran les portes als donants que s’hi vulguin acostar a donar sang el 13 o 14 de gener. A Girona podeu donar sang el divendres 13 de gener al Saló de Descans del Teatre Municipal de 9h a 14 h. 

No obstant sempre que vulgueu  podeu donar sang al punt fix de l’Hospital Dr. Josep Trueta (Carretera de França, s/n de Girona) de dilluns a divendres laborables de 9h a 14h i de 16h a 20h.

Altres punts de donació de sang propers:
Gironès
- Campllong: Dijous, 12 de gener de 19h a 21h a l’Ajuntament (C. Església, 21)
- Cassà de la Selva: Dissabte, 14 de gener de 17h a 21h a l’Escola Aldric (C. Xavier Carbó, 105-107)
- Bescanó: Dissabte, 21 de gener de 10h a 14h al Pavelló Polivalent (C. Canigó, s/n)

Baix Empordà
- Santa Cristina d’Aro: Dimecres, 11 de gener de 18h a 21h a la Sala d’Exposicions de La Caixa (Av. Ridaura, 7)
- Begur: Dimarts, 24 de gener de 18h a 21h al Casal de la Gent Gran (Av. Onze de Setembre, 5)
- Palafrugell: Dissabte, 28 de gener de 10h a 14h i de 16h a 20.30h al Casal Parroquial (C. Caritat, 66)

La Selva
- Tossa de Mar: Divendres, 27 de gener de 16.30h a 20.30h a l’Espai Francesc Colomer (Av. Del Pelegrí, 25)



 

Divendres, 06 Gener 2017 20:13

Nit màgica a Llagostera

Publicat per
Un any més, els tres Reis d’Orient han arribat a Llagostera envoltats de màgia i de molta expectació. A les 7 de la tarda han iniciat el recorregut per diversos carrers del municipi amb les seves carrosses carregades de regals i de caramels.
Els residents de l’hospital Josep Baulida de Llagostera han rebut la visita dels tres Reis d’Orient.
Dijous, 05 Gener 2017 11:06

Els reis repartiran caramels sense gluten

Publicat per

La cavalcada de Ses Majestats els Reis de l’Orient començarà a les 19h a Llagostera. Els reis tenen previst llançar 400kg de caramels sense gluten. Les llaminadures que donaran durant la recepció reial també seran sense gluten.

L’Ajuntament de Llagostera s’ha adherit un any més a la campanya “Cap nen sense caramels” impulsada per l’Associació Celíacs de Catalunya. Amb aquesta iniciativa es pretén que tots els nens i nenes puguin gaudir, com la resta de nens, d´una festa tan entranyable per ells com és la cavalcada de Reis.


Aquests mes de gener s’iniciaran les obres de la tercera fase del projecte de reforma i ampliació de la Casa de les Vídues, de Llagostera.

Aquesta darrera fase correspon a la rehabilitació de dos locals, vinculats a l’equipament, situats al al carrer Sant Antoni, just davant de la nova entrada de la Casa de les Vídues.

Els dos locals estan situats a la planta baixa de “Can Roure”, un edifici del segle XIX, d’estil neoclàssic, catalogat en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Llagostera. El projecte preveu una sala polivalent en un dels locals, i un despatx amb sala de reunions per a usos administratius i d’organització de l’equipament en l’altre.

El cost previst de les obres és de 57.617,78 €, 10.000 dels quals estan subvencionats per la Diputació de Girona. El termini d’execució de les obres és de 2 mesos, segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera.


La Policia Local de Llagostera ha localitzat l’autor de l’abandonament dels 9 cadells de gos trobats a l’interior d’un contenidor d’escombraries, el passat 19 de desembre. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la investigació de la Policia Local ha culminat amb la localització del propietari dels gossos a qui se li han realitzat les corresponents diligències al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona. La Policia Local de Llagostera s’ha fet càrrec també de la mare dels gossos i d’un desè cadell que el propietari denunciat havia guardat. La mare dels gossos, juntament amb el cadell han estat traslladats fins a casa de la veïna de Llagostera que va oferir-se voluntària per cuidar i alletar els 9 cadells. Durant els darreres dues setmanes són moltes les persones que s’han interessat pels animals i la majoria d’ells ja han trobat una nova família adoptiva. Només queden dos cadells sense família. Si algú està interessat en adoptar-los pot posar-se en contacte amb la Dèborah Pinto mitjançant el seu Facebook.


Dissabte, 31 Desembre 2016 07:52

Us desitgem un Bon Any 2017!

Publicat per
L’equip que fa possible elpollTV us desitja un any 2017 carregat de bones notícies. Moltes gràcies per ser-hi!