ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dissabte, 20 Agost 2016 08:34

Ferit un veí de Llagostera després de bolcar el cotxe

Publicat per
Un veí de Llagostera va resultar ferit lleu ahir al migdia, quan el seu cotxe va sortir de la carretera i va quedar bolcat al marge de la C-65z. Tres dotacions dels bombers van desplaçar-se fins al lloc dels fets per excarcerar el conductor que va ser traslladat amb ambulància fins a Girona. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra.
Dimarts, 16 Agost 2016 08:31

Josep Maria Codina guanya la II cursa del Casal

Publicat per
Els llagosterencs Josep Maria Codina, Lluís Comas i Benito Martínez han pujat al podi de la segona cursa del Casal, celebrada aquest dilluns al matí amb motiu de la Festa del Casal Parroquial. En la categoria femenina, la primera en arribar a la línia de meta ha sigut Blanca Márquez, la segona Neus Mateu i la tercera Mònica Turon. La cursa de sis quilòmetres, organitzada per la secció jove del Casal, ha comptat amb un total de 67 participants.
Diumenge, 14 Agost 2016 02:49

El Holi Festival i els timpans

Publicat per

Els timpans, sabeu què són? Sabeu que es fan malt bé si s'abusa dels decibels que reben?

La darrera festeta del costat del pavelló de Llagostera, avui dissabte 13 d'agost de 2016, amb els altaveus més potents que han trobat, no ha parat de fer tremolar les parets de casa nostra i dels veïns del barri.

A fora si intentaves parlar, no senties res! Mai havíem sentit la "música" tant alta.

Hem trucat la policia, i ens han dit que hi ha un BAN que NO POSA LÍMIT als decibels i que la festeta durarà fins les 22:30. Ok, ho acceptem i callem.

Però no, no és veritat! A les 23:30 truquem altre cop per avisar que la festeta continua i ens diuen que "algú de dalt" (Déu?, Ell no ho faria!) ha permès que la festeta duri fins les 24h. I ara, qui es creu els BAN? Jo ja no!! No feu foc! No feu això, no feu allò! Però  l'Ajuntament, quan cal, es passa els BAN per allà on no sona. Bon exemple!

Els nostres fills, per sort, no han anat a la festeta, però...si féssim una inspecció del sentit de l'oïda als assistents, potser es veuria que més d'una mainada hi sentirà menys a partir d'avui i durant tota la seva vida! No és reversible una lesió de l'oïda!

Sabeu per què la música la posen cada cop més forta a tants llocs? Segurament per que els del so són cada cop més sords, de tant forta que la posen!

Em diuen que dilluns vagi a posar una queixa/denúncia a l'ajuntament? Però he de pensar que servirà de res ara? No m'ho crec.

Que descanseu!

Bernat Recasens


Més de 300 persones s’han desplaçat aquest dijous al vespre, fins al Mas Roig II de Llagostera per observar la pluja d’estels dels Perseids, popularment coneguda com a llàgrimes de Sant Llorenç. L’acte, organitzat per l’Associació Astronòmica de Girona, ha comptat amb la participació de gent vinguda de diversos municipis a banda de Llagostera, com Cassà de la Selva, Riudellots, Caldes de Malavella, Santa Cristina d’Aro, Girona i Palafrugell, entre d’altres. Durant tota la nit s’han pogut observar estels i també Saturn i Mart amb els telescopis dels membres de d’Astrogirona.
Diumenge, 14 Agost 2016 07:32

Èxit del primer Holi Festival

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte el primer Holi Festival, organitzat per la colla carnavalesca No hi som per festes. El parquing del pavelló Josep Mir s'ha omplert de gom a gom per participar a la festa de colors inspirada en l'antiga tradició hindú.
Aquest dijous s’ha instal·lat una nova senyalització vertical a l’encreuament de Cal Portuguès, popularment conegut com a cruïlla de Casa Blanca. Els indicadors recorden als conductors el límit de velocitat permesa. Aquest reforç, en la senyalització, l’ha fet la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, a instàncies de l’Ajuntament de Llagostera, després dels nombrosos accidents que s’han produït en aquest punt durant els darrers anys, tal i com ha explicat el sergent de la Policia Local, Joan Linde. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat també, que la solució definitiva passa per la construcció d’una rotonda, projectada des de fa anys que s’hauria d’executar juntament amb el desenvolupament urbanístic del sector SUD 11. “Des de l’Ajuntament vam intentar incloure aquesta rotonda en el projecte de les obres de reforma de la carretera, però la Generalitat va veure que aquesta actuació ja estava prevista en un altre projecte urbanístic i no la va poder incloure”, ha manifestat l'alcalde.
Dijous, 18 Agost 2016 10:31

Nous cursos i tallers ocupacionals a Llagostera

Publicat per

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ja té a punt la programació de cursos i tallers ocupacionals pel darrer trimestre de l’any.

La nova programació, inclou cursos d’iniciació a la informàtica, Word, Excel, Wordpress, posicionament a internet de pàgines web, manipulador d’aliments, ajudant de cuina, barista, comptabilitat i fiscalitat per autònoms i la millora d’habilitats personals, entre d’altres.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 7 de setembre a l‘Oficina de l‘Estació. Podeu consultar tota l‘oferta des d‘aquí.


Divendres, 12 Agost 2016 10:28

Canvi de targetes de la zona blava

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera informa que degut al canvi d’empresa que gestiona la zona blava, a partir del proper 1 de setembre de 2016, l‘actual targeta dels parquímetres per als propietaris de l’àmbit de zona blava de Llagostera, deixarà de funcionar. Els propietaris poden canviar-la per la nova al Servei d’Atenció Ciutadana, situat a la planta baixa de les oficines de l’Ajuntament, de 8 a 15h.


Diumenge, 07 Agost 2016 11:17

Activat el nivell 2 del Pla Alfa

Publicat per
El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, ha activat per aquest diumenge 7 d‘agost, el nivell 2 del Pla Alfa a diverses comarques gironines, entre elles el Gironès, la Selva i el Baix Empordà. El risc d‘incendi és molt alt i cal extremar les precaucions. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria ha fet una crida al sentit comú i a la col·laboració ciutadana per tal d’evitar qualsevol tipus d‘incendi. En cas de detectar fum o conductes negligents que puguin ocasionar un incendi cal trucar al 112 o bé al telèfon de les Policia Local, 972805580.
Dissabte, 06 Agost 2016 11:30

L'Ajuntament de Llagostera emet certificats IdCat

Publicat per
L'Ajuntament de Llagostera és, des del passat mes de juliol, entitat de registre dels certificats IdCat que emet el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC). L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet. Aquest tipus de certificat permet operar amb diferents administracions, entre elles l'ajuntament, assegurant la integritat de les dades que s'envien, així com la seva confidencialitat. També permet fer altres operacions, com ara signar correus, documents electrònics i formularis web. El regidor de noves tecnologies, Sergi Miquel, ha recordat que 'sense la signatura electrònica els tràmits telemàtics no tenen validesa, ja que la xarxa electrònica no ofereix el nivell de seguretat necessari per garantir l'autenticació de les dades que es transmeten'. Per obtenir l'IdCat els ciutadans poden dirigir-se a les oficines de l'Ajuntament de Llagostera, de dilluns a divendres de 8 a 15h amb el DNI vigent. Segons ha informat l'Ajuntament, és aconsellable prèviament, haver omplert el formulari de sol·licitud que hi ha disponible a www.idcat.cat.