ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

El Jutjat penal número 3 de Girona, ha absolt el sergent de la Policia Local de Llagostera, Joan Linde, acusat de denúncia falsa. Linde estava acusat pel fill d’un altre agent de la Policia Local de Llagostera i s’enfrontava a pagar una multa de 8.640 euros. L'acusació s’ha retirat del cas, la fiscalia no hi veia indicis de delicte i la jutgessa ha absolt a Joan Linde, segons ha informat l’Agència Catalana de Notícies. Els fets es remunten al 15 de febrer del 2012, quan el denunciant va ser detingut per atemptat contra un agent de l'autoritat, segons ell, “faltant a la veritat i amb coneixement de la falsedat”. El detingut va ser absolt per falta de proves i va decidir interposar una querella per denúncia falsa contra Linde. Aquest matí l'acusació no ha comparegut al judici i ha decidit retirar la denúncia.
Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana una jornada monogràfica dedicada al món del bosc i del carbó. Els actes van iniciar-se dissabte, sota el títol “El bosc, un privilegi”, amb la projecció de tres documentals sobre les Gavarres. Seguidament els responsables del Carbó d’Ardenya i Gavarres va presentar l’estat actual del seu projecte. La jornada va acabar amb l’actuació del grup Sotrac i un sopar a base de tastets a la brasa cuinats amb Carbó d’Ardenya i Gavarres a la plaça exterior del Centre d’Interpretació de Can Caciques. Les activitats han finalitzat avui amb una visita guiada a les instal·lacions que el col·lectiu del Carbó d’Ardenya i Gavarres té actualment a Llagostera.
David Fernàndez i Anna Caula, han omplert aquest divendres al vespre, el local social de La Caixa de Llagostera. L’exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya i la diputada de Junts pel Sí, Anna Caula han parlat sobre la nova Constitució Catalana en un futur país independent i han exposat el seu punt de vista sobre l’estat actual del procés sobiranista. L’acte, organitzat per l’ANC Llagostera, ha estat presentat pel seu president Albert Vinyes i conduit per Carme Renedo de l’ANC de Girona.
Diumenge, 05 Juny 2016 08:57

40 anys d'activitats al Mas Roig

Publicat per
L’Associació d’Amics del Mas Roig de Llagostera, ha celebrat aquest dissabte els 40 anys d’activitats dedicades a la pedagogia i a les activitats mediambientals que el Dr Sureda porta a terme des del Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat.
Els comandaments dels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial de Girona s'han trobat amb els caps de les 36 policies locals de la demarcació de Girona, entre elles la de Llagostera. La trobada va tenir lloc divendres de la setmana passada, a Platja d'Aro. Durant la jornada, es va posar especial èmfasi en l’anàlisi del sistema de seguretat pública i de la necessària coordinació entre les Policies Locals i els Mossos. També es va posar de manifest la millora aconseguida en l’intercanvi d’informació entre ambdós cossos policials.
L'ajuntament de Llagostera ha aprovat inicialment, les bases reguladores d'una convocatòria de subvencions adreçades a persones desocupades que s'estableixin com a autònomes per a la posada en marxa d'una activitat empresarial o professional. El principal objectiu d'aquesta actuació 'és incentivar el foment de l'emprenedoria local, per part de persones en situació de desocupació i que ubiquin la seva activitat econòmica a Llagostera' tal i com ha explicat el regidor de Promoció Local de l'Ajuntament de Llagostera, Ramon Soler.

Les bases van aprovar-se la setmana passada per la Junta de Govern Local i s'exposaran al públic durant el període de 20 dies. Si transcorreguts aquest dies no s'hi presenten al·legacions, es consideraran aprovades definitivament. Un cop aprovades, el període de presentació de sol·licituds es podrà fer fins el 30 de setembre de 2016 o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible. En aquesta primera convocatòria l'Ajuntament hi destinarà 8.000 euros.


Dijous, 02 Juny 2016 12:09

Entrevista a Tati Cortés al Diari de Girona

Publicat per
Fa anys que la llagosterenca Tati Cortés s’ajuda de dofins per tractar malalties. Ara acaba de publicar el llibre «La efectividad de la terapia con delfines», on explica el mètode i en dóna a conèixer resultats. Avui el Diari de Girona publica una entrevista a la contraportada.
Dimecres, 01 Juny 2016 13:46

El Museu Vilà protagonista de la revista Culturae

Publicat per

El darrer número del magazine cultural transfronterer, Culturae, dedica un dels seus reportatges a diversos museus atípics del nostre país, entre ells, el Museu Vilà de Llagostera. Sota el títol “Un dels grans desconeguts” es passeja per la vertiginosa trajectòria del pintor llagosterenc que el va dur a il·lustrar productes de grans marques comercials i cartells de cinema de diverses productores internacionals com Paramount o Fox. Podeu accedir de forma gratuïta, a tots els exemplars de la revista Culturae des de www.culturaemagazine.com


Dimecres, 01 Juny 2016 07:25

Anna Caula i David Fernàndez a Llagostera

Publicat per
L’esportista i diputada de Junts pel Sí, Anna Caula i l’exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya, David Fernàndez, participaran aquest divendres a Llagostera a la xerrada sobre la “Nova Constitució Catalana”. L’acte, organitzat per l’ANC de Llagostera, tindrà lloc al local social a les 20:30 h.


Sota el lema “Barris Antics: Molt per descobrir, molt per oferir” avui comença a Llagostera la campanya per a promocionar i potenciar el comerç de proximitat. Durant tot el mes de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits a la campanya, opten a guanyar un premi aportat pels 32 municipis catalans que també hi participen. Aquesta és la sisena edició de la campanya que compta amb la col·laboració de més de 1.400 comerços de Catalunya. En el cas de Llagostera hi participen tots els establiments de la Unió de Botiguers.