ELPOLLTV

Dim23042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 22 Maig 2016 21:41

Sergi Miquel anirà de número 2 de CDC al Congrés

Publicat per
El llagosterenc Sergi Miquel, anirà de número 2 de la llista de CDC al Congrés dels Diputats. Així ho ha anunciat la formació després d'aprovar la candidatura gironina, que tornarà a encapçalar Jordi Xuclà. En les eleccions del passat 20 de desembre, CDC va obtenir dos diputats. Miquel és actualment regidor de CiU a l'Ajuntament de Llagostera i secretari general de la JNC.
Divendres, 20 Maig 2016 10:41

CDC organitza el Superdissabte

Publicat per

Aquest dissabte 21 de maig, Convergència Democràtica de Catalunya organitza el Superdissabte. El partit farà una consulta oberta a la ciutadania, on els simpatitzants i la seva militància votaran si s'ha de refundar o fer un partit nou.
També es podrà participar en les primàries per escollir el cap de llista a les eleccions generals del 26 de juny.

Les persones de Llagostera que vulguin participar en aquest procés, podran fer-ho al local de Convergència situat al Carrer Pau Casals 8 des de les 5 de la tarda fins a 2/4 de 8 del vespre del dissabte 21.

Aquest procés està obert a tothom que hi vulgui participar.

Trobareu més informació a:
http://www.tornobert.cat/super-dissabte/


 

La Policia Local de Llagostera ha detingut un menor d’edat acusat, presumptament, d’haver robat els 1.000 euros de recaptació de les entrades del concert de Gossos que va cloure la Festa Major. Els fets van succeir la nit de dimarts 17 de maig, quan el jove hauria accedit a l’interior de la taquilla del Teatre de Casino, trencant un vidre, per endur-se la caixa amb la recaptació de la venta d’entrades del concert. La Policia Local va ser alertada dels fets per un testimoni que hauria identificat el lladre. Els agents van localitzar-lo i van poder recuperar els 1.000 euros que el jove va amagar en una jardinera. El menor de nacionalitat marroquina a qui li consten diversos antecedents, va ser detingut i posat a disposició judicial.
El projecte de fusió anunciada ahir entre el Palamós CF i la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava queda, de moment, congelat. Així ho ha anunciat el club llagosterenc mitjançant un comunicat publicat a la seva web on hi diu textualment: “Us anunciem que el nostre projecte de fusió entre el Palamós CF i la Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava queda de moment congelat per tal de garantir la condició del Palamós CF com a Degà de Catalunya i del Llagostera amb el seu nom. Posposem aquesta fusió per a poder encarar-la en un futur amb molt més temps. Així la podrem explicar detalladament i amb més informació als aficionats del Palamós i del Llagostera, doncs ells són el més important per a tots nosaltres. L’excel·lent relació social, econòmica i esportiva entre ambdós clubs i l'Ajuntament de Palamós segueixen essent magnífiques”.
L’actuació de Gossos ha posat punt i final a la intensa programació de la Festa Major de Llagostera. Han estat cinc dies carregats de bon ambient amb una meteorologia que finalment ha deixat celebrar totes les activitats amb normalitat.

Les ballarines del grup de 7-9 anys de l’escola Far Away s’han classificat pel Mundial de Dansa (Jazz Competició) DWC que se celebrarà del 25 de juny al 2 de juliol a Jersey, una illa del Canal de la Mànega. Les ballarines representaran els municipis de Cassà de la Selva, Sant Feliu de Guíxols i Llagostera.

L’escola Far Away ha obert un Verkami (plataforma de crowdfounding) per recollir diners per ajudar a costejar el viatge.

Podeu fer les vostres aportacions a aquest enllaç.


Dilluns, 16 Maig 2016 20:51

Tarda d’animació infantil

Publicat per

Aquesta tarda la mainada del poble ha estat ben entretinguda. Els petits i no tant petits han pogut participar a la primera edició de l’Embolada organitzada pel grup Escanyapolls de l’Esplai Papu-Tisores. El joc consistia en emular el joc de taula dels hipopòtams “tragaboles” amb grups de tres participants. L’activitat ha tingut molt èxit ja que hi ha participat 16 equips.

A les 18h al Parc de l’Estació s’ha dut a terme un espectacle d’animació infantil pels més menuts amb música, titelles i pilotes.


Llagostera en Flor ha repartit els premis de totes les categories del 26è concurs-exposició de flors, plantes i aparadors. L’acte ha tingut lloc a l’Església Parroquial on hi ha participat l’alcalde Fermí Santamaria, el regidor de Cultura Josep Aliu i la pubilla de Llagostera, Anna Pico L’acte a finalitzat amb un recital de poemes i ball a l’altar. Podeu veure una galeria de fotos des d'aquí. Veure el llistat de premis des d'aquí. 


Un any més, la baixada de carretons ha aixecat molta expectació i a omplert de gent els carrers per on ha transcorregut. La sortida ha tingut lloc a la Plaça del Castell i ha finalitzat al Passeig Pompeu Fabra, passant pel carrer Sant Pere, Consellers, plaça Catalunya i Jaume I. Les bases de participació contemplàvem 4 premis: Un pel carretó més ràpid, un pel més original, un premi especial del jurat i un per a la millor posada en escena.
Diumenge, 15 Maig 2016 20:43

Animació infantil amb un final ben divertit

Publicat per

Aquesta tarda s’ha dut a terme al Parc de l’Estació l’espectacle infantil “Escuma a la carta” a càrrec de la companyia Els Farsants. La mainada ha gaudit d’una estona de jocs i balls amb música i animació amb un final ben entretingut: una festa de l’escuma. El temps ha acompanyat i tot i que a estones marxava el sol ha estat una tarda molt divertida.