ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Biwel, l’empresa fundada per la llagosterenca Estel Mallorquí, estarà present al Mobile World Congress 2016, que se celebra a Barcelona del 22 a 25 de febrer. L’empresa Biwel disposa d’un estand a l'espai 4YFN, punt de trobada dels emprenedors i les start-ups mobile al recinte de Montjuïc. Biwel, farà la ponència “La meva empresa saludable", sobre els beneficis i impactes dels programes de benestar per a les empreses i els treballadors. La ponència anirà a càrrec d’Ingrid Vieira i forma part de la programació del Digital Health & Wellness Summit @ Mobile World Congress, l'esdeveniment de referència mundial en l'àmbit del Mobile Health.

 

Des de Brussel·les s’ha convocat una marxa europea pels drets de les persones refugiades amb l’objectiu d’exigir vies segures d’accés al continent per a les milers de persones que cada dia es veuen obligades a creuar el mar Mediterrani i altres fronteres jugant-se la vida.

Els Fons Català de Cooperació al Desenvolupament fa una crida als ciutadans catalans per participar a la marxa europea que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 27 de febrer de 2016 a la tarda (l’hora i el lloc estan pendents de definir).

Podeu trobar informació en aquest enllaç o seguint l’actualitat a twitter amb les etiquetes #‎safepasssage #‎passatgesegur


Llagostera ha commemorat aquest dimarts el 25è aniversari del Pavelló Municipal d’Esports, on hi ha assistit el nou secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el representant territorial de l'Esport a Girona Josep Pujols.

L’acte ha servit per oficialitzar el bateig del pavelló, amb la descoberta d’una placa a la façana amb el nom de Josep Mir, en homenatge a l’entranyable barber que va morir l’octubre del 2013 a l’edat de 56 anys.

Dilluns, 15 Febrer 2016 18:16

El vent fa caure alguns arbres de la carretera

Publicat per
Les fortes ratxes de vent han tombat diversos dels arbres que recentment han estat plantats a la carretera de Llagostera. La Policia Local de Llagostera ha tancat l'accés al parc de la Torre. Protecció Civil de la Generalitat manté activada l'alerta del pla Procicat i demana precaució a la ciutadania.

Una quarantena de colles carnavalesques de pobles com Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Salt, Palamós, Quart, Caldes de Malavella, Santa Cristina d’Aro, Campllong, Sant Andreu, Riells i Viabrea i Massanes entre d’altres, participaran aquest diumenge 14 de de febrer a la rua de carnaval de Llagostera.
En representació de Llagostera, tancaran la rua les colles Dit i Fet, Els Caçafantasmes, El porró que no pari, No hi som per festes i Tocats de l’Ala.
Per més informació sobre el trajecte podeu consultar aquí.



L’Ajuntament de Llagostera estudia mesures per posar fi a les reiterades festes il·legals que s’organitzen des de fa anys a la zona coneguda com a “quatre parets” a Can Cabanyes de Montagut, entre els termes municipals de Llagostera i Tossa de Mar. La setmana passada va tenir lloc a l’Ajuntament una reunió entre la Policia Local de Llagostera, els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Un de les mesures podria passar per restringir l’accés rodat de vehicles. Una de les màximes preocupacions és el risc d’incendi i els accidents de trànsit que es puguin generar. Fa quinze dies la Policia Local de Llagostera va aixecar 12 dotze denúncies per tinença de substàncies estupefaents a diverses persones, una d’elles va accidentar-se amb el vehicle quan es dirigia cap a "quatre parets".

El grup musical Llagosterenc Sotrac figura al concurs de música emergent de Girona “Intro”. El grup més votat es classificarà directament per actuar a la primera fase, del festival Strenes. Entre els participants es sortejaran dues entrades per anar al concert del Black Music Festival de la banda britànica Mamas Gun a La Mirona el proper 5 de març de 2016. Podeu votar des de http://premium.easypromosapp.com/p/215619


Llagostera, juntament amb 10 municipis més de la comarca, participen al programa "Al Gironès, llegim!", impulsat pel Consell Comarcal del Gironès. Es tracta d'un projecte per incentivar a la lectura d'una manera festiva i participativa a través de diverses activitats amb l'objectiu d’incentivar tothom a llegir. Per a més informació podeu visitar el web www.algironesllegim.com


Dimecres, 03 Febrer 2016 07:31

Nous cursos i tallers ocupacionals a Llagostera

Publicat per

L’Àrea de Promoció Econòmica i Pla de Barris de l’Ajuntament de Llagostera ha programat una nova oferta de cursos i tallers ocupacionals pel primer semestre del 2016. En total s’han programat 13 cursos emmarcats en 5 grans àmbits: Internet i noves tecnologies; hostaleria; sector sanitari; emprenedoria i millora d’habilitats personals i comerç i pimes. “Els cursos de xarxes socials estan a adreçats a empreses, comerços o emprenedors, la resta són càpsules ocupacionals adreçades a persones en recerca de feina per tal de millorar les seves competències i oportunitats alhora d’accedir al mercat de treball” tal i com ha explicat el regidor de Promoció Local Ramon Soler. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 3 de febrer de 10 a 14 h a l‘Oficina de l‘Estació. Podeu consultar l’oferta formativa des de llagostera.cat


Dimarts, 02 Febrer 2016 07:31

El Butlletí de Llagostera estrena nou disseny

Publicat per
El Butlletí de Llagostera ja és a les llibreries amb un nou disseny més atractiu i la reformulació de la secció actualitat que passa a dir-se “El més destacat”, dels darrers tres mesos amb un format molt esquemàtic i entenedor. En aquest nou número de la revista local, s’incorpora Núria Clara com a col·laborada de la secció d’opinió. Pel que fa al contingut en destaca les entrevistes a Carles Fernández i al grup Sotrac i el reportatge centrat en el turisme a Llagostera als anys 60. El Butlletí també inclou les bases del concurs de fotografia de portada de Sant Jordi.