ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Amb 1.340 corredors la Cursa de Sant Esteve de Llagostera ha establert un nou record pel que fa al nombre de participants. L’any passat es van superar per primera vegada els 1000 corredors amb 1.124 inscrits. Josep Viñoles ha estat el primer corredor en creuar la línia dels 10 quilòmetres, amb un temps de 34 minuts i 47 segons, seguit d’Òscar Carrasco i de Lluís Vall-llosera. Pel que fa al recorregut de 5 quilòmetres, el més ràpid ha estat Albert Lòpez amb un temps de 18 minuts i 6 segons, seguit de Sergi Garcia i David Fàbrega. Josep Maria Codina, ha estat el primer llagosterenc classificat dels 10 quilòmetres amb 37 minuts i 51 segons, un temps que l’ha situat a la setena posició de la classificació general. Podeu consultar les classificacions des de www.curses.cat

Dijous, 24 Desembre 2015 08:54

Ple ordinari del mes de desembre

Publicat per

Amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots contraris d’ERC i Alternativa, aquest dimarts ha quedat aprovat el pressupost de l’ajuntament de Llagostera pel 2016. El regidor d’hisenda i portaveu de CiU, Ramon Soler, ha explicat que el pressupost s’han fet pensant en els persones i que, a les partides destinades directament a Serveis Socials, cal afegir-hi les partides destinades a formació, ocupació i emprenedoria. El portaveu d’Esquerra Republicana, Toni Navarro, va demanar que en properes ocasions es pugui disposar de la informació amb més antelació i va qüestionar diverses partides així com el barem que s’utilitza per atorgar les subvencions a les entitats locals. 

Dijous, 24 Desembre 2015 09:10

Missatge de Nadal de l‘alcalde de Llagostera

Publicat per

 L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, es dirigeix a la població per donar un missatge d'esperança per tots els Llagosterencs.

Dijous, 24 Desembre 2015 07:40

L'Escola de Música de Llagostera estrena web

Publicat per

L’Escola de Música de Llagostera, amb seu al Casino Llagosterenc, ha estrenat pàgina web. Podeu accedir-hi des http://escolademusicadellagostera.co on hi trobareu tota la informació relacionada amb l’escola, horaris, activitats, recursos i fotografies. Actualment l’Escola de Música de Llagostera compte amb un centenar d’alumnes. Els instruments i matèries que s’imparteixen a l’escola són: violí, viola i violoncel, piano, guitarra clàssica i guitarra elèctrica, cant, flauta travessera, clarinet, orquestra i orquestra de guitarres, llenguatge musical i cant coral, aula d’adults, conjunts instrumentals i combos, guitarra d’acompanyament i cançó o guitarra en anglès. L’Escola de Música de Llagostera, pretén ser un espai de referència també per altres iniciatives musicals de caire no acadèmic, com l’Aula de joves i adults, per potenciar la música en grup, la música moderna, i oferir espais musicals d’assaig i punt de trobada.

Dimecres, 23 Desembre 2015 08:36

Targeta Comerç, una targeta amb molts avantatges

Publicat per

La Unió de Botiguers ha posat a disposició dels seus clients que ho desitgin, les targetes de descompte per les seves compres habituals.

Per cada compra, el client anirà acumulant euros virtuals a bescanviar en futures compres en els establiments associats, gaudint de descomptes exclusius i promocions úniques.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i el regidor de Joventut Sergi Miquel han participat aquesta tarda al tradicional berenar de Nadal de joves, organitzat per l’espai Jove Ca la Viudi. Aquesta trobada permet als joves del municipi conversar distesament amb els responsables polítics de l’Ajuntament per tal de traslladar-los inquietuds i preocupacions. En aquest sentit els joves han demanat a l’alcalde posar assecadors de cabells als vestuaris del pavelló, arranjar el camí de terra per on surten els nens de l’escola Lacustària i lluitar per evitar les defecacions de gossos.

La llagosterenca Naima Renart ha realitzat un vídeo promocional de Llagostera com a treball de l’assignatura de realització audiovisual de la llicenciatura de Publicitat i Relacions Públques que actualment està cursant a la Udg. Podeu veure el vídeo des d’aquí.

Diumenge, 20 Desembre 2015 21:50

Llagostera segueix apostant per les forces sobiranistes

Publicat per
Democràcia i Llibertat amb 935 vots ha estat la força més votada a Llagostera, seguida d’ERC amb 905 vots. Podemos amb 598, es situa com a tercera força. El PSC ha obtingut 451 vots, Ciutadans 280, el PP 251 i Unió 69, el partit animalista 57 vots, Recortes zero 7, UPyD 6 i el partit comunista del poble de Catalunya 2. La participació ha estat del 66,25%.

Diumenge, 20 Desembre 2015 18:36

Puja la participació respecte fa 4 anys

Publicat per
A les 6 de la tarda, la participació a les eleccions generals a Llagostera és del 58,6%, 4,8 punts més que l’any 2011. A Catalunya, la participació és del 56,64%, més de tres punts superior a la participació de fa quatre anys (el 53,21%).

Diumenge, 20 Desembre 2015 09:42

5.490 llagosterencs cridats a les urnes

Publicat per
Un total de 5.490 llagosterencs estan cridats aquest diumenge a les urnes, per escollir la nova configuració del Congrés dels Diputats i del Senat espanyol. Es tracta d'unes eleccions generals que podrien acabar amb el bipartidisme que compaginen actualment el PP i el PSOE. A les nou del matí ha obert amb normalitat el col·legi electoral situat a l’Institut de Llagostera on es podrà exercir el dret a vot fins a les 8 del vespre.