ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Segueix actiu el nivell 1 del Pla Alfa al Gironès activat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Recordeu que des del passat 15 de març i fins al 15 d’octubre queda totalment prohibit encendre foc, d’acord amb el Decret 64/1995, de 7 de març, en els terrenys forestals siguin o no poblats d’espècies arbòries i en la franja de 500 metres que els envolta.


 

 

El Partit Popular de Llagostera presenta una sèrie d’idees i accions a dur a terme al poble al seu programa electoral. Entre elles, en destaca la rebaixa d’un 20% del sou de l’alcalde i l’anul·lació de la tercera tinença d’alcaldia. Amb aquest estalvi, els populars proposen crear la figura de l’agent cívic que vigili els accessos a les principals escoles i llars d’infants del poble a les hores punta.

Per fomentar l’activitat al poble, el grup popular proposa reactivar la llicencia d’obres majors sense cap cost econòmic per generar llocs de treball.

Pel que fa al medi ambient, des del grup popular es vol fomentar el reciclatge i l’auto compostatge d’aquells llagosterencs i llagosterenques que tenen pati o jardí.

Per més informació sobre les accions del partit, podeu consultar l’entrevista que El Poll TV va realitzar al seu cap de llista, Òscar Àlvarez clicant aquí.


 

 

 El grup de Convergència i Unió de Llagostera remarca les principals accions fetes durant els últims quatre anys.

Des de l’Ajuntament, s’ha posat èmfasi en la promoció del poble i un dels grans èxits assolits és la construcció de Can Caciques. Així mateix, s’ha impulsat Llagostera com a poble d’interès turístic assistint a diferents fires del sector i consolidant la Fira del Bolet, el Mercat Romà i la Fira del Segar i del Batre.

Un altre punt destacat del mandat ha estat el Pla de Barris. Fa quatre anys es va prometre el seu desenvolupament i així ha estat, pensant sempre en el benestar dels llagosterencs.

Durant aquesta legislatura també s’ha posat especial atenció en els joves amb accions com la ‘Fórmula Jove’ o el ‘Curs d’introducció al món laboral’. D’aquesta manera s’ha apropat als joves a l’àmbit professional.

Des del consistori s’ha potenciat molt la participació ciutadana i els mitjans digitals. Gràcies a aquestes mesures de govern obert, l’Universitat Autònoma de Barcelona i la Conselleria de Governació de la Generalitat de Catalunya varen concedir a l’Ajuntament de Llagostera el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació al web municipal.

Per destacar totes les accions, des de CiU Llagostera s’ha creat un canal de YouTube on es mostren diferents píndoles temàtiques. Podeu accedir-hi clicant aquí.

Dimecres, 13 Maig 2015 08:48

Arranjament del terreny de l’Avinguda Gironès

Publicat per

 

Avui han començat les accions d’arranjament del terreny de l’Avinguda Gironès. S'està aplanant tot el terreny.

Amb el pas del temps i la pluja havia desaparegut part del sauló i hi havia pedres que dificultaven la mobilitat. Properament es posarà sauló nou a tota l’avinguda.

Dimarts, 12 Maig 2015 17:07

S’activa l’helicòpter del SEM a Llagostera

Publicat per

Aquest migdia l’helicòpter del SEM ha sobrevolat Llagostera però al final no ha resultat necessari.

Una dona de 34 anys la identitat de la qual respon a les inicials F. T. ha tingut un atac d’ansietat al mig del carrer quan anava amb una criatura.

Segons els testimonis, la dona ha patit un atac de nervis al caure a terra amb la criatura en braços. El cosí de l’afectada s’ha fet càrrec del nen i ha acompanyat la pacient amb l’ambulància.


 

 

Eduard Anglada Ruiz i Anna Ventura Badia són els guanyadors del concurs de cartells de la Festa Major 2015 en la categoria d’adult i juvenil, respectivament. Aquest dilluns al vespre s’ha fet l’acte de presentació del programa i lliurat els corresponents premis. Pel que fa a la programació destaca les actuacions musicals de Els Pets, la Loca Histèria, Oques grasses i búhos i els grups locals de Sotrac i Benisfrí així com l’espectacle teatral de Peyu, Planeta i neptú i un munt d’activitats per a tota la familia. Podeu consultar la programació des del web de l’Ajuntament.


 

 

Dijous, 14 Maig 2015 19:09

Entrades a 15€ pel Festival'Era!!

Publicat per

Els organitzadors de Festival’Era volen premiar als llagosterencs i llagosterenques amb unes entrades a preu molt especial. Per només 15€ podeu trobar entrades a l’Enrenou i al Bar Modoni.

I tu, a què esperes?? Corre a buscar la teva entrada per gaudir de la millor música electrònica del moment!

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.

 

 

Alternativa per Llagostera compagina una campanya electoral clàssica al carrer, amb una campanya electoral innovadora a les xarxes en la que juga amb el significat de les seves sigles, ALL.

El partit presenta les propostes principals del seu programa electoral avui a les 19h a Llagostera Ràdio, i el proper divendres, 15 de maig, a les 21h al Teatre del Casino Llagosterenc.

Durant la propera setmana els integrants de la seva llista recorreran els carrers, veïnats i urbanitzacions del poble per demanar el vot de forma directa.

Per més informació podeu consultar el web http://alternativallagostera.blogspot.com.es/


 

 

Fermí Santamaria i Toni Navarro caps de llista de CiU i ERC de Llagostera respectivament, han signat el document de compromís de candidatures proposat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). D'aquesta manera les dues formacions mostren el seu ple suport en favor de la campanya 'Ajuntaments per la independència' promogut per l'ANC.

 

 

'L'operació neteja boscos' feta aquest cap de setmana a Llagostera, ha culminat amb 20m3 de deixalles recollides. La neteja s'emmarca dins les activitats del European clean up day on hi ha participat l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Llagostera, la societat de Caçadors, l'ADF del municipi i diversos voluntaris. Totes les deixalles s'ha portat i classificat a la deixalleria. Després de la jornada s'ha fet una visita al centre d'interpretació de la sostenibilitat del Mas Roig II a càrrec del Dr Sureda.