ELPOLLTV

Dic08052024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dijous, 02 abril 2015 10:31

Juga al Pac-Man pels carrers de Llagostera

Publicat per

Google ha afegit un nou element a Google Maps. Situat al costat de la vista de satèl·lit, a la part inferior esquerra de la pantalla, veureu que ara hi surt un requadre amb un trosset de pantalla del joc dels anys 80, Pac-Man.

Per poder-hi jugar només cal triar una zona del mapa del món on hi apareixen carrers i fer clic en el requadre. Els moviments del nostre afamat Pac-Man són molt fàcils, amb els cursors es controlen les quatre direccions i la partida comença quan es pitja un d’ells.

A la redacció del Poll TV ens ho hem posat difícil, tan és així que no es pot completar la pantalla. Si vosaltres trobeu la manera de completar-la,  ens ho feu saber.

El lloc que hem triat, donat el seu entramat de carrers petits i enrevessats, és el nucli antic (ja hem dit que no seria fàcil). El problema que té aquesta “pantalla” és que si vols menjar els cocos que hi ha al Carrer Lacustària i al Carrer Marina només hi ha un accés des de la baixada de la Costa i per qui en Pac-Man no vol passar.

Us deixem un enllaç que us portarà directament a la pantalla del joc: Nucli antic

Molta sort!


 

 

Dimecres, 01 abril 2015 11:20

Més de 3000 visites de mitja diàries a El Poll TV

Publicat per

El Poll TV supera les 3.000 visites diàries, arribant a un màxim de 5544 en un sol dia, consolidant-se com a mitjà de comunicació local de referència a Llagostera.

Durant el 2014 s'han publicat un total de 1129 notícies que donen cobertura a l'actualitat sociocultural i política del municipi.

Una altra dada significativa és la posició en el rànquing de pàgines visitades (PagRank). El PageRank és l'algorisme que utilitza Google per determinar la posició d'una pàgina web a l'hora de fer una consulta mitjançant el seu motor de cerca. El PageRank té una escala de 0 a 10 sent la desena posició la més alta.

PR0: es destina a les pàgines estan pendents d'avaluació o que han estat penalitzades.
PR1: indica que la pàgina ha estat indexada i que sembla “correcta”.
PR2: la pàgina és interessant, atreu visitants i té potencial.
PR3: la pàgina és un bon recurs en el seu nínxol. Moltes pàgines informatives i de negocis de qualitat estan en aquest nivell.
PR4: la pàgina destaca de la resta en el seu nínxol. A partir d'aquí ja estem parlant de pàgines consolidades i amb notable autoritat.
PR5: a les pàgines en aquest nivell els resulta molt més fàcil sortir en el primer lloc de les cerques.
PR6, PR7 i PR8: aquestes pàgines són una autoritat indiscutible en el seu camp.
PR9 i PR10: únicament els grans entre els grans estan en aquest nivell, com  Google, Youtube, Twiter...

El Poll TV  té un PageRank de 4. 

Des d’El Poll TV volem donar les gràcies als lectors i en especial als anunciants que fan possible la seva actualització diària.

Una cinquantena de persones han participat aquesta nit al taller organitzat per CiU de Llagostera per definir propostes per incloure al programa electoral per a les properes eleccions municipals. L’acte ha tingut lloc al local social de la Caixa, on els assistents s'han dividit en dos grups per identificar problemes i possibles solucions.


 

 

En una entrevista publicada a El Punt Avui, el candidat d'ERC a les municipals a Llagostera, Toni Navarro, destaca que “aquest mandat ha prevalgut la manca de diàleg de CiU”. Podeu llegir l’entrevista des d’aquí.


 

 

Dilluns, 30 Març 2015 09:50

Nova edició de la cuina dels Manaies

Publicat per

Emmarcat dins la programació de Setmana Santa, l’Ajuntament juntament amb l’Associació de Restaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta  d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 21 i el 70 euros.

Els restaurants que hi participen són: Can Cassoles, Ca la Maria, Els Tinars, Cal Degollat, Can Panedes, la taverna de Can Pou, El Carril i Ca l’Artau.

Podeu consultar els menús des del web www.visitallagostera.cat


 

 

CiU de Llagostera ha organitzat un taller participatiu per definir el seu programa electoral. L’alcaldable Fermí Santamaria ha explicat que “seguim pensant que el futur de Llagostera es construeix entre tots i per aquest motiu volem recollir l’opinió del màxim de persones i sensibilitats possibles”. El taller, obert a tothom, està previst per dimarts 31 de març a les 9 del vespre al local social de la Caixa.

 

 

Dilluns, 30 Març 2015 08:02

Llagostera es trasllada a l'època romana

Publicat per
Llagostera s’ha traslladat a l'època romana per donar la benvinguda a la Setmana Santa. Un any més el nucli antic de Llagostera ha acollit una nova edició del ja consolidat Mercat Romà. Com a novetat s’ha dedicat un carrer als oficis on durant tot el dia s'hi ha fet exhibicions i demostracions, gràcies a la col·laboració dels veïns que han obert els seus patis i garatges. Durant tot el dia s’han pogut veure diversos espectacles, danses i desfilades dels manaies. El Mercat Romà ha finalitzat amb un espectacle de foc. Properament us oferirem un vídeo resum.

 

 

Aquest divendres ha quedat inaugurada la Biennal d’artistes llagosterencs al local social de la Caixa. Hi participen exposant alguna de les seves obres, un total de 37 llagosterencs. L’exposició es pot visitar fins al 19 d’abril tots els dissabtes, diumenges i festius d‘11 a 14 h i de 17 a 20 h.

 

 

Divendres, 27 Març 2015 12:05

Ple ordinari del mes de març

Publicat per

El Ple ordinari celebrat aquest dimecres 25 de març ha començat amb un minut de silenci  per expressar el suport de l’Ajuntament a les famílies de totes les víctimes del tràgic accident aeri, dues de les quals tenien relació amb Llagostera, segons ha explicat l’alcalde Fermí Santamaria.

Ja està oberta la inscripció de la 11a Baixada de Carretons de la Festa Major 2015 que enguany es celebrarà el diumenge 24 de maig a partir de les 19’30 h. Us podeu inscriure trucant a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament (972 83 00 05) o enviant un e-mail amb les vostres dades personals a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El termini d‘incripcions finalitza el 14 de maig. Per veure les bases feu clic aquí.