ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 08 Desembre 2014 10:08

Els Amics de la Casa Màgica visiten el Mas Roig II

Publicat per

Els Amics de la Casa Màgica han visitat aquest cap de setmana les instal·lacions del centre d’interpretació de la sostenibilitat del Mas Roig II de Llagostera. La visita s’emmarca dins del cicle d’activitats i xerrades organitzades pels Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro.


Dilluns, 08 Desembre 2014 09:47

Presentació de l'agenda llatinoamericana

Publicat per

Aquest divendres al vespre s’ha presentat a Llagostera l’agenda llatinoamericana mundial. L’acte, organitzat per Llagostera Solidària, ha anat a càrrec de Joan Ventura, president de la delegació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya i Jaume Soler, exalcalde d’Arbúcies i exsecretari del Fons Català de Cooperació.


Continua estable dins de la gravetat, el jove llagosterenc que ha resultat ferit greu aquesta passada nit en l'explosió d'un habitatge a Llagostera. La víctima, Ferran Masnou, continua ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron amb cremades de segon i tercer grau al 45% del seu cos. Els bombers han deixat apuntalades diverses zones de l’edifici per tal d’evitar possibles ensorraments. Com a mesura preventiva, es va evacuar la casa del davant, on hi viuen 3 adults i un menor. Tots ells van passar la nit a casa d’uns familiars. La zona va quedar balisada i els Bombers van finalitzar l'actuació a les 01.00 hores de la matinada. Segons les primeres hipòtesis, que hauran de ser contrastades per una investigació posterior, l’explosió s’hauria degut a problemes amb la llar de foc de la casa sinistrada i no pas per la instal·lació del gas. L’explosió va fer caure tota la façana de la casa i els envans interiors.

Una persona ferida greu i sis més de diversa consideració en una explosió que ha tingut lloc en una casa del carrer Sant Antoni. Segons sembla, l'explosió ha estat provocada per un acumulador d'aigua que ha esclatat com una olla de pressió a causa de l'escalfament d'una xemeneia on feien carn a la brasa. La deflagració ha provocat la caiguda d'envans i part de la façana de la casa. L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ens dòna més detalls des del lloc dels fets.

Dissabte, 06 Desembre 2014 13:11

Curs de monitors de lleure

Publicat per

L’Ajuntament de Llagostera i l’espai jove Ca La Viudi un curs de monitors de lleure gratuït. El  curs començarà el 12 de gener i acabarà el 12 de març. L’horari serà de dilluns a dijous de 17h a 21.30h.
Per més informació i inscripcions podeu veure el cartell adjunt i/o contactar amb Ca La Viudi:
972 83 19 95 / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Dimecres, 03 Desembre 2014 12:08

Obres de canalització de fibra òptica

Publicat per

Des d’inici d’aquesta setmana s’estan realitzant unes obres de canalització pel desplegament de fibra òptica al poble. La canalització va des de la central de Telefònica al Carrer Ferrer fins a la connexió amb la C-35 a l’alçada del CEIP Puig de les Cadiretes.


Dimecres, 03 Desembre 2014 09:12

Atac a la seu de CDC i la JNC a Llagostera

Publicat per
La seu de CDC i de la JNC a Llagostera ha aparegut amb diverses pintades anarquistes i de simbologia nazi fent clara referència al 9N. Des de CDC i la JNC han lamentat els fets, que s'han posat en coneixement de la Policia Local.

Dimecres, 03 Desembre 2014 09:02

L'alcalde al dia: "Dipòsit de Can Pinet"

Publicat per

El passat mes d’octubre es va inaugurar a Llagostera un nou dipòsit d'abastament d'aigua potable, el 'dipòsit de Can Pinet'. A més del dipòsit, es varen instal·lar dues noves conduccions d'aigua potable: una per abastir el nucli de Llagostera i l’altra per a possibilitar el subministrament municipal d'aigua a les urbanitzacions de la Canyera, la Mata i Mont Rei en cas de necessitat.

Llagostera ha aportat un total de 4.490 quilos de productes a la campanya del Gran Recapte d’Aliments que s’ha fet els dies 28 i 29 de novembre. El Gran Recapte d‘Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d‘aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d‘Aliments de Catalunya. A Llagostera el recapte s’ha fet als supermercats Bon Preu (2.325,45 kg), Consum (1.787,35 kg) i Spar (377,60 Kg). Entre els aliments recaptats hi ha majoritàriament llet, arròs, pasta, conserves, sucre i oli. Una quinzena de voluntaris llagosterencs han participat distribuïts en torns als diversos punts de recollida.


Dissabte, 29 Novembre 2014 10:17

Llagostera ja és article de qualitat a la Viquipèdia

Publicat per

Després d'un procés d'avaluació i votació el concepte sobre el municipi de Llagostera a la Viquipèdia, elaborat per diversos usuaris durant els últims anys, ha rebut la distinció d'article de qualitat. És l'onzè municipi en rebre aquesta distinció després d'Alcoi, Badalona, Bergen, Campaspero, Castellar del Vallès, La Baronia de Rialb, La Seu d'Urgell, Palos de la Frontera, Rubió, i Tortellà. Hi ha 624 articles amb aquesta distinció a la Viquipèdia en català, que es troben en aquest llistat i els identifica una medalla a la part superior. Per tal que un article esdevingui de qualitat ha d'ésser analitzat i valorat en els apartats de llengua (ortografia, redacció), completesa del contingut, referències i verificabilitat de la informació, estructura i neutralitat. La comunitat d'usuaris considera aquests articles com el millor treball de la Viquipèdia i treballa de manera contínua en la seva millora. Això no vol dir que aquests articles siguin intocables, ans al contrari, tothom qui vulgui pot esmenar-los o completar-los aportant les referències corresponents. Es pot participar a la Viquipèdia de moltes maneres: millorant els articles, creant-ne de nous (com els absents de la Torre dels Moros o la Dama de Sant Llorenç), o incorporant les fotos que manquen a la llista de monuments de Llagostera, entre d'altres. Podeu consultar l'article des d'aquí.