ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 19 Maig 2014 10:28

Es busca el guanyador del pernil!

Publicat per

Ahir durant la tradicional celebració de l’Aplec de Panedes es varen rifar un xai i un pernil.
El guanyador del xai va sortir al mateix moment i ja se li va fer entrega del premi. Tot i això, l’afortunat o afortunada que va guanyar el pernil encara no ha sortit. El número premiat fou el 276. El guanyador té 15 dies per reclamar el premi.

Del 23 de maig al 21 de juny, la Biblioteca Julià Cutiller, torna a posar en marxa l'horari extraordinari per tal que els estudiants de batxillerat i universitaris puguin estudiar i preparar els seus exàmens finals.
Tot i això, els dies 6 i 7 de juny, coincidint amb la Festa Major, la biblioteca estarà tancada

L’activació de l’horari especial és una iniciativa de la regidoria de Joventut i suposa l’ampliació dels horaris d'obertura de la Biblioteca, exclusivament com a sala d’estudi, els divendres de 20.00h a 23.00h i els dissabtes de 16.00h a 20.00h.

L’Ajuntament de Llagostera i la Unió Esportiva Llagostera han emès un comunicat conjunt de rebuig al comportament racista d’una dona durant el partit que aquest migdia ha enfrontat el Llagostera i El Racing de Santander. Podeu llegir el comunicat des de llagostera.cat

Una cinquantena de persones han assistit aquest divendres al vespre a l’acte de campanya organitzat per CiU on hi ha participat el vicesecretari general de Coordinació Institucional de Convergència, Lluís Corominas. L’acte ha tingut lloc a la sala polivalent del Centre Cultural de Llagostera i ha estat presentat per Narcís Llinàs i Fermí Santamaria. Corominas ha deixat clar que aquestes eleccions europees són molt importants per Catalunya per mostrar al món que els catalans volem estar a Europa i ha fet una crida a la participació. Així mateix Corominas ha manifestat que els propers dos anys marcaran el futur dels propers 50 anys de Catalunya.

La Policia Local de Llagostera ha organitzat un curs d’investigació en accidents de trànsit. El curs, que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera els dies 14 i 15 de maig, ha estat impartit per la Unitat de Trànsit dels Mossos d’Esquadra de Girona.
Entre els temes tractats hi ha l’elaboració d’atestats sobre accidents de trànsit, l’elaboració de croquis i plànols dels en casos d’accidents, els delictes relacionats amb accidents de trànsit, els test d’alcoholèmia i drogues i els radars, entre d’altres.

El Grup Excursionista Bell-Matí ha decidit començar a repartir l’arròs de l’Aplec de Panedes a partir de les 14:15, 15 minuts més tard del previst. L’Aplec coincideix el mateix dia que l’històric partit entre el Llagostera i el Santander. Així, es vol “facilitar l’arribada de tots els aficionats del futbol que vinguin a dinar” segons ha explicat l’entitat mitjançant un comunicat.
Una vintena de persones de Lliçà de Vall han visitat el Centre d’Interpretació de la Sostenibilitat del Mas Roig de Llagostera. La visita va tenir lloc el passat 8 de maig, organitzada des de la regidoria de medi ambient de l'Ajuntament de Lliçà de Vall. El Dr. Francesc Sureda va ocupar-se de les explicacions relacionades amb la cura del medi ambient, els residus i la producció d'energia des de l'Aula de Natura.
Diumenge, 11 Maig 2014 07:00

Homenatge a les persones que varen ser afusellades

Publicat per

El cementiri de Girona acull anualment un acte d'homenatge a les víctimes del feixisme que van ser afusellades. Es tracta d’un acte, organitzat per l’entitat llagosterenca per la Recuperació de la Memòria Històrica, de caràcter íntim, però obert a tots aquells que volen compartir un sentiment de record i la necessitat de reclamar la veritat, la justícia i la reparació. Aquest dissabte familiars i amics han fet una ofrena floral. 

Dissabte, 10 Maig 2014 20:43

Els caçadors recullen 30m3 de deixalles al bosc

Publicat per

El col·lectiu de caçadors de Llagostera ha recollit aquest dissabte 30 m3 de residus abocats als boscos del municipi. L’actuació s’ha emmarcat dins la celebració de l’European Clean-Up Day. Totes les deixalles recollides s’han dut a la deixalleria municipal degudament classificades. 

Aquest dissabte ha quedat oficialment inaugurada l’exposició ‘Joviart’ dels artistes Norman Sànchez i Esperança Boada. L'exposició es podrà visitar del fins al 25 de maig tots els dissabtes, diumenges i festius d‘11h a 14h i de 17h a 20h, al local social de "La Caixa".