ELPOLLTV

Div26042024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

El periodista llagosterenc Joan Ventura és el nou president de la junta de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. La nova junta està formada per Laura Fanals (vicepresidenta), Sílvia Planas (secretària), Jaume Serra (tresorer), i Xevi Masachs i Tània Tapia (vocals). Ho publica avui el diari El Punt Avui.

La Policia Local de Llagostera ha detingut una dona, de nacionalitat Romansa, amb domicili a Ciudad Real. Segons ha informat la Policia Local, la detenció s’ha produït aquest dimecres 12 de març a la tarda quan una patrulla que realitzava tasques de seguretat ciutadana va observar com una dona feia un gest evasiu per no se vista. Els agents van procedir a identificar la dona i van poder comprovar que li constava una ordre de recerca i detenció per part del Cos Nacional de Policia de Sagunto. Immediatament es va procedir a la seva detenció i va ser posada a disposició del Cos Nacional Policia. Una patrulla del Cos Nacional de la Policia de Girona es va traslladar fins a les dependències de la Policia Local de Llagostera per fer-se càrrec de la detinguda que ha estat posada a disposició judicial. 

El Carrer Sant Feliu és un dels carrers d’entrada al municipi, força transitat de cotxes, però també de vianants. Aquests es troben amb dificultats per passar per la vorera, a causa de l’estretor d’aquesta i dels cotxes aparcats. Ara, l’Ajuntament vol posar-hi remei impedint aparcar en un tram del carrer i eixamplant el tram de circulació de vianants. 

Dijous, 13 Març 2014 08:54

Cursos de català per a adults a Llagostera

Publicat per

Aquest últim mes s'han iniciat dos cursos de català al Casal Parroquial: un curs inicial, dimarts i dijous, de 10h a 12h, i un curs de nivell Bàsic 1, també dimarts i dijous, de 15h a 17h.

La procedència dels alumnes és molt variada: Bielorússia, Bolívia, Espanya, Gàmbia, Hondures, Mali, Marroc, Mauritània, Pakistan, Regne Unit, Ucraïna i Veneçuela.

El Consorci per a la Normalització Lingüística també ha posat en marxa al poble el programa Voluntariat per la llengua i el projecte Activa la llengua.

Per a més informació podeu adreçar-vos al Consell Comarcal del Gironès al  telèfon 972 21 32 62 o al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Dimecres, 12 Març 2014 17:30

Els Golfus no oblidaran mai a Nil Marín

Publicat per

La Penya Els Golfus, seguidors incondicionals de la Unió Esportiva Llagostera, van aprofitar el partit d’aquest diumenge contra l’Olímpic de Xàtiva per retre homenatge a Nil Marín, l’exporter del Girona B mort en accident el dia abans del partit de la primera volta. En aquell encontre l’Olímpic no va guardar el minut de silenci demanat pel Llagostera. Els Golfus van desplegar una pancarta en record de Nil Marín que no oblidaran mai.

Els Mossos d’Esquadra van imputar el passat dilluns, 3 de març, un matrimoni de Barcelona format per un home, de 58 anys, de nacionalitat espanyola i una dona, de 48 anys, també de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors de deu delictes de falsificació documental.
 
Els fets es remunten al mes de juliol de 2008 quan el vehicle a nom de l’home imputat va ser captat per un radar del Servei Català de Trànsit (SCT) a Llagostera circulant a més velocitat de la permesa. Dies més tard, el mateix vehicle va cometre dos infraccions més de velocitat de caràcter greu a Puig-reig i, novament a Llagostera. D’altra banda, entre desembre de 2011 i setembre de 2013, un vehicle a nom de la dona imputada va ser captat i denunciat en set ocasions per circular amb excés de velocitat per Sant Just Desvern, Castell-Platja d’Aro i Caldes de Malavella. En aquest sentit, les set infraccions van ser de tipus greu per la gran diferència entre la velocitat del vehicle respecte a les velocitats màximes de les vies.
 
En total, els vehicles a nom de l’home i de la dona imputats van acumular deu infraccions per excés de velocitat. En tots els casos, el matrimoni va presentar recurs davant del Servei Català de Trànsit on al·legaven que qui conduïa era la mare de l’home imputat. Davant d’aquestes afirmacions, els agents van fer gestions per identificar i localitzar la presumpta infractora però van constatar que la data de defunció de la dona era anterior a la primera infracció de trànsit.
 
Davant d’aquets fets, els mossos van imputar el matrimoni pels deu delictes de falsedat documental i van reactivar els expedients sancionadors administratius els quals comporten multes econòmiques i la pèrdua de punts del carnet de conduir.
Dimecres, 12 Març 2014 08:47

Fleca Cafeteria La Tardor

Publicat per

A l’Avinguda Gironès, número 49 ha obert recentment la fleca La Tardor amb nova direcció.

Obert cada dia de 7.30h a 20h, el forn ofereix tots els productes de cafeteria i fleca de sempre, i també degustació de pizzes i entrepans innovadors. A més a més, ofereixen també una gran varietat de sucs de fruita natural, tals com suc de kiwi i poma o fruita de la passió i llimona.

Podeu descobrir-ne més al seu facebook: https://www.facebook.com/flecacafeterialatardor  o passant-hi a degustar alguna cosa!

Dilluns, 10 Març 2014 11:42

Rua de Carnaval de Llagostera 2014

Publicat per

Recull dels millors moments de la participació de les 36 colles carnavalesques que han participat aquest diumenge a la rua de Carnaval de Llagostera.

L‘Àrea de Medi Ambient de l‘Ajuntament de Llagostera ha finalitzat aquesta setmana l’actuació de millora a diverses àrees de recollida selectiva de residus al municipi.

En aquest sentit s’han realitzat obres d’adequació a l’àrea situada a la urbanització Selva Brava on s’ha pavimentat i construït un mur i un tancament. Així mateix  s’han realitzat diverses millores a l’àrea ubicada a la urbanització La Canyera i a l’àrea d’emergència del carrer Migjorn.

Entre les millores s’ha renovat la senyalització i els tancaments perimetrals, s’han pintat i canviat els contenidors, s’han millorat els sistemes de videovigilància i s’ha millorat la imatge i l’accés als contenidors per tal que als veïns els sigui més fàcil i senzill reciclar els seus residus, tal com destaca el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera, Xavier Vilella.

Cal recordar que l’àrea d’emergència situada davant la deixalleria municipal és l’única àrea de contenidors del nucli urbà ja que a Llagostera es realitza la recollida d’escombraries porta a porta al 75% dels habitatges del municipi.

Els Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Llagostera van detenir el passat 5 de març tres persones, d’edats compreses entre els 36 i 51 anys, veïnes de Girona, Bescanó i Cassà de la Selva respectivament, com a presumptes autores d’un delicte de tinença il·lícita d’armes i explosius.
 
Els fets van succeir al voltant de dos quarts de sis de la tarda del mateix dia a Llagostera quan una patrulla de mossos de paisà, que efectuava tasques de seguretat ciutadana per les urbanitzacions, va detectar un cotxe que circulava molt lentament per diversos carrers.
 
Els mossos van fer un discret seguiment del vehicle i es van adonar que anava passant per les diverses urbanitzacions, com si els ocupants fessin algun tipus de vigilància a les cases.
 
Davant aquesta sospitosa actitud, els mossos, juntament amb una patrulla de la polica local van aturar el cotxe per identificar els tres ocupants, dos homes i una dona. A la part posterior del turisme van localitzar un revòlver del calibre 22 i quaranta-vuit cartutxos de munició.
 
Cap dels tres ocupants va justificar la procedència de l’arma per la qual cosa van quedar detinguts per tinença il·lícita d’armes.
 
Els detinguts, dos d’ells amb antecedents, van quedar en llibertat i passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan siguin requerits per l’autoritat judicial.