ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 23 Desembre 2013 13:57

Lluitant per l'Àlex

Publicat per

L’articulista llagosterenc i col·laborador del diari El Punt Avui, Enric Ramionet, ha dedicat la seva crònica setmanal a la campanya de venda de braçalets iniciada per la llagosterenca Laura Reina, per finançar el tractament del seu germà Àlex, que en té 3 i que està afectat de paràlisi cerebral. Podeu llegir l’article des d’aquí. Per a més informació sobre la campanya podeu consultar la pàgina de Facebook que ja compte amb més de 2.300 seguidors, des d'aquí.

Segons publica avui El Punt Avui, l’Ajuntament de Llagostera ja ha adquirit el terreny per a construir la nova residència d’avis Josep Baulida a l’Avinguda de l’Esport.

Podeu llegir la notícia sencera aquí: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/703190-llagostera-ja-te-el-terreny-per-la-nova-residencia-baulida.html

Divendres, 20 Desembre 2013 17:44

Pauher School us desitja Merry Christmas

Publicat per

Pauher School treballa cada any per Nadal diferents activitats adequades per les edats i nivells d’anglès dels alumnes: nadales, postals, decoració nadalenca i jocs entre d’altres.

Enguany han decidit utilitzar les noves tecnologies i fer un vídeo per felicitar el Nadal. Els alumnes varen acceptar-ho de seguida i es va posar a treballar amb la preparació i la filmació. Tot i alguns imprevistos i “tomes falses” aquest és el resultat: http://youtu.be/Mnq2jh-u9O4

Des de Pauher School volen donar les gràcies a tots els alumnes per la seva participació, col·laboració, imaginació i motivació.

La Farmàcia Berta Simon ha guanyat el primer premi del Concurs d’Aparadors de Nadal, organitzat per l’Ajuntament de Llagostera. El segon premi ha estat per la Llibreria Sureda i el tercer per la Carnisseria Miquel J.V. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat del regidor de cultura, Josep Aliu, han fet el lliurament dels premis aquest migdia als tres establiments.

Divendres, 20 Desembre 2013 10:45

El Restaurant Ca La Maria al programa El Medi Ambient de TV3

Publicat per

El passat dimecres 18 de desembre el Restaurant Ca la Maria aparegué al programa de Televisió de Catalunya, El Medi Ambient. Sota el títol ‘Peix a taula o al mar’ el programa explica com des de la Universitat de Girona es busca la manera que els gironins puguin seguir menjant peix sense que s'esgotin els estocs disponibles al mar.

Els restaurants de quilòmetre cero descarten importacions de peixos congelats de l'altra banda del món i procuren preservar els recursos pròxims. Per això, Martí Rosàs, xef de Ca La Maria ha participat al programa i ha explicat com funciona la seva cuina.

Podeu veure el programa sencer aquí: http://www.tv3.cat/pprogrames/elmediambient/meaSeccio.jsp?seccio=reportatge&id=28732

Ja fa 12 anys que un grup de voluntaris encapçalat per Nati Roura reparteixen lots de Nadal a les famílies més necessitades.

Enguany, 9 voluntaris repartiran quasi dues tones de menjar a 159 famílies per Nadal. Després d’aquesta campanya, Càritas també té en marxa la campanya dels Reis: els nens i nenes amb famílies amb pocs recursos poden anar a buscar una joguina.

Dijous, 19 Desembre 2013 18:00

S'aprova el pressupost municipal per a l'any 2014

Publicat per

El gruix del darrer Ple de l’any, va dedicar-se a l’exposició del pressupost municipal per a l'any 2014 a càrrec del regidor d’Hisenda Ramon Soler. Soler va explicar que el pressupost ascendeix a 7.504.435 euros, cosa que representa un increment del 4,29% respecte al pressupost de l’any anterior. 

L’Ajuntament de Llagostera ha instal·lat dos aparells, anomenats Urban Dog Nature, per a la recol·lecció de l’orina dels gossos. Els aparells eviten les taques i les pudors, a les parets i al mobiliari urbà provocades per l’orina d’aquest animals i contribueixen a fer compost orgànic. Els aparells s’han instal·lat a dos indrets del municipi, en fase de prova durant un any, mitjançant la signatura d’un conveni de cessió amb l’empresa propietària dels aparells. Concretament s’han instal·lat els aparells al carrer Olivereta i a l’Avinguda Gironès. Llagostera és l’únic municipi de les comarques gironines que participa en aquesta prova pilot juntament amb els municipis de Caldes d’Estrac, La Selva del Camp, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Vilassar de Dalt, Lliçà d’Amunt, Palma de Cervelló i Sant Pere de Ribes. Per a donar a conèixer la utilitat d’aquests aparells, s’ha editat un díptic informatiu. Es tracte d’un enginyós sistema que conté una base amb restes vegetals de poda que gràcies a l’aportació dels nutrients de l’orina dels gossos es converteix en compost orgànic per fertilitzar parcs i jardins. El compost vegetal absorbeix l’orina i neutralitza les olors amb un procés natural 100% ecològic tal com han explicat els responsables de l’empresa. Els aparells disposen també d’un recipient per deixar-hi els excrements de les mascotes canines.

Dimecres, 18 Desembre 2013 12:10

El Golbol, un esport amb molt de sentit

Publicat per

Sis alumnes de l’Escola Puig de les Cadiretes van proclamar-se campions el passat 23 i 24 de novembre del  Primer Campionat estatal de Golbol ‘Open Barcelona’. En aquest reportatge podeu conèixer més sobre aquest esport i els protagonistes d’aquesta història.

Dimarts, 17 Desembre 2013 10:34

Entren a robar al Municipal de Llagostera

Publicat per

Segons relaten avui el Diari de Girona i el 9 Esportiu, la Unió Esportiva Llagostera va denunciar ahir un nou robatori al Municipal. Els lladres, que varen entrar diumenge a la nit, es van endur ampolles, paneres nadalenques i altres regals que el club tenia preparats per la propera quina del 28 de desembre.

No és la primera vegada que entren a robar a les instal·lacions del Municipal, i el club expressa el seu malestar per la manca de seguretat que aquestes presenten.