ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop

Horòscop

El Club Petanca Llagostera ha celebrat un dinar de germanor on s’ha aprofitat per fer homenatge a l’antic President Antoni Martínez Ruiz. La trobada va tenir lloc el passat divendres on va assistir-hi una cinquantena de membres i amics de l’entitat. En representació de l’Ajuntament, va assistir-hi l’alcalde Fermí Santamaria.
La carnisseria Caballero ha guanyat el primer premi del concurs d’aparadors de Nadal organitzat per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Llagostera. El segon premi ha estat per a la Llibreria Sureda i el tercer per a Carns JV Miquel. L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, els ha lliurat el premi i els ha felicitat, aquest divendres a la tarda.
Dissabte, 10 Desembre 2016 09:31

Troba un pinetell de 430 grams

Publicat per
Si fa uns dies pels boscos de Llagostera, apareixia una trompeta de la mort gegant, en aquesta ocasió s’ha trobat un pinetell de 430 grams. La troballa la fet en Josep Català.
Dimecres, 07 Desembre 2016 18:31

Trompeta de la mort gegant

Publicat per
La llagosterenca Mariona Masvidal ha trobat una Trompeta de la mort de grans dimensions. El bolet fa uns 16 centímetres de diàmetre. Podeu enviar les vostres fotografies a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Diumenge, 04 Desembre 2016 08:09

La Carina González Gómez fa 18 anys

Publicat per
Avui la Carina González Gómez fa 18 anys. Per molts anys de part de la seva tieta.
Dimecres, 09 Novembre 2016 07:15

Trobada de la família Sureda al Mas Roig II

Publicat per
Aquest cap de setmana ha tingut lloc la trobada anual de la família Sureda, amb un dinar que ha tingut lloc a les instal·lacions del Mas Roig II de Llagostera.
Dimecres, 26 Octubre 2016 14:55

Sopar dels nascuts a l'any 1976

Publicat per
Si ets de la quinta llagosterenca del 1976 no et pots perdre el sopar previst pel proper 26 de novembre al Mas Ros. Per apuntar-se cal ingressar 29 euros a "la Caixa" ES42 2100 0083 8701 0186 2554 abans del 21 de novembre, indicant el nom i cognom. Per a més informació podeu enviar un Whatsapp al 639 32 88 28 i us inclouran al grup.
Dimecres, 26 Octubre 2016 11:52

La "Loli" de la Residència Josep Baulida es jubila

Publicat per
El passat divendres 21 d’octubre la companya Dolores Lázaro Lázaro es va jubilar. Loli, que és com tots la coneixem, va treballar a la Residència Josep Baulida com a auxiliar de geriatria durant 15 anys. Ara comença una nova etapa i tot i que les companyes la trobarem molt a faltar, li desitgem una feliç jubilació i que gaudeixi de la seva família i sobretot de les seves netes. Loli ha estat una gran companya, una gran professional i bona treballadora i sobretot cal destacar el seu somriure sempre!!! De part de totes les seves companyes de la Residència Josep Baulida li desitgem el millor.

Les teves companyes de la Residència Geriàtrica Josep Baulida.


Dimecres, 05 Octubre 2016 07:49

Surten els primers Ous de Reig a Llagostera

Publicat per
Són molts els llagosterencs que aquests dies han anat al bosc amb l’esperança de trobar algun bolet. La majoria tornen amb el cistell vuit, tot i que comença a treure el nas algun bolet comestible, com aquest exquisit Ou de Reig trobat per en Miquel Barceló. Recordeu que podeu enviar les vostres fotografies a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
Llagostera ha celebrat aquest diumenge la trenta-sisena edició de la Festa de la Gent Gran. Es tracta d'una trobada on cada any l'ajuntament de Llagostera ret homenatge als llagosterencs i llagosterenques majors de 65 anys amb un dinar gràcies a la col·laboració d'una quarantena de voluntaris entre ells membres del Grup Excursionista Bell Matí, la Creu Roja i un grup de joves.