ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la quarta edició del Ral·li Legend les Corbes Memorial Eduard Carreras. El Rally ha transcorregut per diversos trams de les comarques gironines, entre ells Sant Grau i Romanyà de la Selva.

A la zona esportiva de Llagostera s’hi ha instal·lat el punt d'assistència de tots els participants.

Per a més informació sobre els participants i les classificacions podeu consultar el web www.peuabaix.com

Dilluns, 19 Novembre 2018 09:20

Tot a punt per a la cinquena edició de la Llagostrail

Publicat per

Aquest diumenge 25 de novembre tindrà lloc la cinquena edició de la Llagostrail, organitzada per la secció Trail del Grup Excursionista Bell-Matí. La cursa discorrerà novament pels entorns i paratges de la Vall del Ridaura on els participants tenen l’opció d’escollir entre dos recorreguts: Un de llarg de 21 quilòmetres i un de curt de 12. Un any més els organitzadors han previst també una cursa infantil gratuïta.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.bellmati.cat.

Diumenge, 11 Novembre 2018 13:13

Els Gregaris d’en Fuga repeteixen èxit a l’Oncobike

Publicat per
L’equip de ciclisme amateur de Llagostera Els Gregaris d’en Fuga van participar ahir, per segona edició consecutiva, en la cursa solidària Oncobike. El conjunt format per l’Albert Rissech, l’Albert Saiz, l’Eduard Fugarolas, en Josep Salvatella, en Robert Tena i en Pol Figueras van completar el recorregut de 200 quilòmetres en 13 hores i 46 minuts, un temps que els va permetre quedar en 23a posició. Malgrat que es tracta d’una carrera no competitiva, Els Gregaris van aconseguir millorar en 10 llocs la classificació de l’Oncobike de 2017.

Els donatius que han aportat cada un dels equips es destinaran a finançar el nou servei d'Estètica Oncològica Integral de la Fundació Oncolliga Girona que s'ha posat en marxa aquest any i que té com a finalitat prevenir i minimitzar els efectes secundaris que els tractaments oncològics tenen sobre la pell i les mucoses dels malalts, especialment de les dones. En total, els 57 equips participants han recaptat més de 36.000 euros, dels quals 743 han estat aportats per Els Gregaris.

Dimarts, 30 Octubre 2018 06:45

Campionat de Catalunya Infantil de TREC a Cavall de Mar

Publicat per
El centre d’equitació Cavall de Mar acollirà el proper diumenge 4 de novembre el primer Campionat de Catalunya Infantil de Trec.

El TREC (Tècniques de Rutes Eqüestres de Competició) és una disciplina hípica que tracta de reunir en una competició totes les habilitats i dificultats que un cavall i el seu genet han de dominar, per gaudir al màxim d'un llarg passeig o ruta pel camp.

El Club Bàsquet Llagostera va celebrar ahir diumenge la presentació dels equips de la temporada 2018/2019, en la qual comptarà amb onze conjunts i més de 120 jugadors/es, xifres que representen un important creixement respecte a la passada temporada.

Malgrat la coincidència horària amb el Barça-Madrid i unes condicions climatològiques que convidaven a quedar-se a casa, les grades del Pavelló es van omplir per conèixer cada un dels jugadors, jugadores, entrenadors i entrenadores que aquest curs defensaran la samarreta del club.

Un cop acabada la presentació, es van disputar els partits del Sènior Masculí i del Sots21 Masculí, amb sort diversa. El Sènior va aconseguir la primera victòria de la temporada derrotant a la UE Ripoll B per un resultat clar de 81 a 64, en un partit amb molta intensitat en el qual els locals van superar en totes les facetes del joc als ripollesos. Per la seva banda, el Sots21 Masculí no va poder superar a un equip de categoria superior, el Sots25 del CB Hostalric, i va caure per un clar 51 a 89.


Divendres, 26 Octubre 2018 07:36

Presentació oficial dels equips del CB Llagostera

Publicat per
El Club Bàsquet Llagostera presentarà aquest diumenge 28 d’octubre, els equips de la temporada 2018 – 2019. L’acte obert a tothom, tindrà lloc a les 15:30 h al Pavelló Municipal d’Esports Josep Mir. A les 17 h hi ha previst un partit entre l’equip local sènior masculí i la UE Ripoll B i a les 18:45 s’enfrontaran l’equip Sots 21 masculí amb el CB Hostalric A.
Dijous, 30 Agost 2018 07:16

El CB Llagostera es posa en marxa

Publicat per
El Club Bàsquet Llagostera ja ha iniciat la temporada 2018/2019. I ho ha fet amb més del doble d’equips que la temporada passada. Durant aquest curs, el Club tindrà un total de 10 equips més l’Escoleta. La principal novetat és la recuperació del Sènior Masculí, una categoria a la qual feia dues temporades que el CBLL no competia. Serà entrenat per Pere Fumadó, exjugador emblemàtic del club, amb l’assistència de David Turró. A més, estarà format per jugadors de la casa, com Jordi Clara, Emili Roget, Manel Ramírez, Joan Vall Llosera o Pol Figueras. El Club també recupera un equip a Sots21 Masculí i a Sots25 Femení, aquest últim com a pas previ per tornar a competir, definitivament, a la categoria de Sènior Femení, com havia fet des dels seus inicis el Club amb grans actuacions. En total el CBLL passarà de tenir 70 jugadors a 120, a més d’augmentar considerablement el nombre d’entrenadors i entrenadores i doblar els nens i nenes d’Escoleta.

Segons Lluís Postigo, President del Club per tercera temporada consecutiva, per aquesta temporada “esperem la consolidació de tots aquests equips i la creació d'un veritable ambient de club esportiu”. Mantenint la filosofia lúdica i divulgativa que caracteritza el Club, Postigo ha pronunciat que “ens conformem que els nois i noies del nostre club creixin com a persones i que la pràctica de l'esport els ajudi a tenir un millor estat físic i mental”. Pel que fa a l’àrea esportiva, Xavi Garcia, coordinador dels equips base, ha declarat que “el nostre objectiu és fer-ho el millor possible temporada rere temporada, i continuar creixent, sobretot en el que depèn de nosaltres, que és en qualitat, fent un bon treball des de la base”. A més, la professionalització del cos tècnic també és un dels propòsits primordials, “implementar clínics pels entrenadors/es, així com un seguiment del treball fet amb cada equip, amb l'objectiu de què tots els membres del cos tècnic del club puguem seguir creixent”, ha sentenciat Garcia. Finalment, pel que fa a nivell comunicatiu, el Club té previst estrenar el proper mes d’octubre un nou lloc web. Segons Pol Figueras, responsable de comunicació del CBLL, “el web donarà l’impuls definitiu que necessiten els perfils de xarxes socials del Club on, per ara, hi tenim una resposta molt positiva dels nostres seguidors”.

Divendres, 31 Agost 2018 07:50

Obertes les inscripcions per a les activitats esportives

Publicat per

L'Ajuntament de Llagostera ha obert les inscripcions per a les activitats esportives que romandran obertes fins el proper 28 de setembre. Per a una primera inscripció cal aportar una fotocòpia del llibre de família i una fotocòpia de la targeta sanitària així com la domiciliació bancària. En cas d’haver estat inscrit l’any passat només cal aportar la domiciliació bancària.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Pavelló Josep Mir els matins de dilluns a divendres de 9h a 13h o les tardes de dimecres i divendres de 18.30h a 20h i els dijous de 17h a 20h o online a través del següent enllaç.

Podeu consultar l’oferta d’activitats esportives aquí.


Dilluns, 09 Juliol 2018 21:00

Oriol Alsina ja dirigeix de nou a la UE Llagostera

Publicat per

El tècnic comença la seva segona etapa al capdavant de l’equip envoltat de gent de confiança i amb la il·lusio i motivació d’un nouvingut per tornar a situar l’equip el més amunt possible.

“M’ha anat molt bé desconnectar durant aquest any, he recuperat la motivació i la il·lusió per tornar a entrenar amb la meva gent i al meu equip”. Oriol Alsina va començar així la roda de premsa amb la que es va oficialitzar el ‘retorn’ del tècnic més exitós de la història de la UE Llagostera. Alsina mai ha marxat, però després de setze temporades al capdavant de l’equip, la passada va decidir fer un pas al costat per recuperar forces i dedicar-se ‘únicament’ a les tasques de director esportiu. Ara ja les té, i més enllà de renovacions i fitxatges, ell ha estat i serà el gran protagonista de l’estiu al club amb el que vol competir al màxim nivell al marge de la categoria on sigui. “No tinc cap problema d’entrenar a 3ª perquè ja ho vaig fer a Tercera Regional”.

Oriol Alsina no necessita presentació, és un tècnic amb caràcter, ambiciós i que per damunt de tot exigeix compromís i treball als seus jugadors, condicions que estan per damunt dels objectius esportius i va deixar clares assegurant que “primer hem de consolidar-nos i després veurem on podrem arribar. Estem motivats, i si algú no ho està ja sap que es trobarà”.

L’experiència i resultats assolits anteriorment l’avalen sobradament, i això és precisament el que espera poder aprofitar per tornar reviure els èxits més recents del club. Però una cosa és la il·lusió i l’altra la realitat, i en la seva presentació com a nou entrenador dels llagostarencs es va mostrar clar a l’hora d’apuntar les dificultats a les que hauran de fer front. “No hi haurà cap partit fàcil, hi ha rivals fets per pujar a més d’històrics de la categoria. Crec que no hem de caure en l’error de temporades anteriors on es deia que per haver baixat ja érem favorits. Serà molt complicat” va dir.

En aquest repte l’acompanyaran persones de la seva màxima confiança com Òscar Álvarez en funcions de segon entrenador, Jordi Mir com preparador físic, Eduard Bardera fisioterapèuta i el delegat Israel Simón, un equip al que també s’incorporen el tercer tècnic, Juan Francisco Gómez ‘Pini’, i l’entrenador de porters, Jordi Cumellas. En aquest sentit Alsina va deixar clar que aquesta confiança ha estat clau en la seva decisió. “Una de les coses més importants a l’hora de decidir-me és que l’Òscar Álvarez fos el meu ajudant i que la majoria de jugadors volessin que tornés. Tinc el millor cos tècnic possible”. A ells també els va agrair l’esforç i dedicació de la darrera temporada tot i que els resultats no fossin els desitjats.

Sobre la plantilla, i amb pràcticament totes les fitxes cobertes Alsina va concretar que encara falten dues o tres incorporacions, fitxatges que no són urgents ja que podrien arribar al llarg de la temporada Cal recordar que a 3ª Divisió el termini per reforçar l’equip s’acaba al gener. Els que ja hi són combinen veterania i joventut en un planter que conserva ‘Pitu’ Comadevall, Lucas Viale, Joel Arimany o el porter Marcos, tots presents durant la roda de premsa. El tècnic confia en el seu rol per ajudar als més joves i va apuntar la importància de tenir un filial a Primera Catalana o el Juvenil a Nacional. “Això fa que el 90% dels jugadors tinguin opcions d’estar amb nosaltres. Ningú té avantatge. Si els vint jugadors del filial estan millor que els del primer equip, no tindré cap problema en posar-los” va alertar. Un cop acabada la presentació l’equip va fer el seu primer entrenament al Municipal de Llagostera.


Dimecres, 04 Juliol 2018 08:24

26è Festival de Patinatge Artístic

Publicat per
El pavelló Josep Mir de Llagostera, acollirà divendres 6 de juliol el 26è Festival de Patinatge Artístic. Les actuacions començaran a les 8 del vespre. L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar.