ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Divendres, 01 Juny 2018 07:34

Primer campus d’estiu de bàsquet

Publicat per

El Club Bàsquet Llagostera organitza, amb el suport de Sportgest, el primer campus d’estiu de bàsquet a Llagostera. Seran cinc setmanes plenes d’activitats d’esbarjo amb una atenció especial al bàsquet. Entre d’altres, es farà tecnificació de bàsquet personalitzada, gimcanes, tallers, competicions i concursos, visites de professionals, sortides a la piscina, etc. Les dates comprenen del 25 de juny al 27 de juliol, de dilluns a divendres de 9h a 13h i els nens i nenes del 2004 fins al 2009 es poden inscriure a la setmana o les setmanes que vulguin.

Per formular la inscripció, es pot entrar en el següent enllaç, en el Pavelló de dimecres a divendres de 19h a 21h o bé a les xarxes socials del club (Twitter, Facebook o Instagram). El preu de cada setmana és de 39 euros, mentre que el preu de les cinc setmanes completes és de 190 euros. S’aplicarà un 10% de descompte pels germans. Anima’t i passa un estiu envoltat de bàsquet i diversió.

T’hi esperem!

El proper diumenge 10 de juny el pavelló Josep Mir de Llagostera acollirà la final del Campionat de Catalunya Masters que enfrontarà el Club Handbol Llagostera amb l'equip de veterans del Hadbbol Gavà. El partit tindrà lloc a les 12 del migdia. Des del club llagosterenc s'ha fet una crida per assistir al pavelló.

El dissabte 26 de maig es va disputar a Tordera el Campionat de Catalunya Individual Infantil de bitlles catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació de 41 jugadors i jugadores de tot el país.

La llagosterenca Mariona Salvà hi va participar a la categoria infantil amb el CBC Blanes i va quedar sotscampiona.


L’equip Masters del Llagostera Handbol Club ha guanyat ha accedit a semifinals del Campionat de Catalunya Masters, després de guanyar al Sant Cugat (27-29).

A l’anada ja s’havia imposat per un clar 33 a 26 a Llagostera.

El partit d’anada de la semifinal serà aquest proper diumenge 13 de maig a les 12 h al Pavelló Josep Mir de Llagostera. Des del Club s’ha fet una crida per animar als llagosterencs a assistir al Pavelló.


Divendres, 04 Maig 2018 19:02

Campus de Futbol del Club Base Llagostera

Publicat per
El Club Base Llagostera organitza, per segon any consecutiu, una nova edició del Campus de Futbol d'estiu. El Campus tindrà lloc del 25 de juny al 3 d'agost amb diverses activitats. El proper divendres 11 de maig a les 19 h, hi ha prevista una reunió informativa al local social de La Caixa. Les inscripcions es podran fer del 15 al 30 de maig de 18 a 20 h, a les oficines del Club o bé per correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ). Per a més informació podeu trucar al 972 83 57 08.

Aquest dissabte les llagosterenques Agna Egea i Marina Font disputaran la Orbea Monegros en btt, una mítica carrera pel desert dels Monegros de 117'70 kms i 1149 metres de desnivell positiu.

L'equip OrbeaMonegrosporlaEM està format per Agna Egea i el madrileny Miguel López, tots dos afectats per Esclerosis Múltiple, completant l'equip Marina Font, Albert Cucharrero, Ricard Massot i Rubèn Cilleruelo.

Amb el lema “1 pedalada, 1 euro”, han obert un compte per poder recaptar diners que seran donats íntegrament a la Fundació GAEM que impulsa projectes d’investigació innovadors en Esclerosi Múltiple.

Es poden fer les donacions a www.migranodearena.org


Dissabte, 21 abril 2018 10:21

Nil Alarcon queda segon a Banyoles

Publicat per
El llagosterenc Nil Alarcon, de 12 anys, ha aconseguit la segona posició en el campionat inaugural del Skatepark de Banyoles, celebrat el passat divendres, on també hi ha participat el llagosterenc Andreu Grabuleda de 15 anys. Nil Alarcon ha participat en la categoria Amateurs i Andreu Grabuleda en la categoria Pro. La competició ha finalitzat amb una exhibició de BMX on hi ha participat el també llagosterenc Bernat Rigau.
El triomf (33-26) davant del Sant Cugat permet als llagosterencs agafar un avantatge molt important per la tornada dels 1/4 de final de Lliga Catalana Màster

El CH Llagostera ha plantat peu i mig a les semifinals de Lliga Catalana Màsters d'handbol. I tot, gràcies a la contundent victòria (33-26) contra el CH Sant Cugat al partit d'anada dels 1/4 de final dels playoffs pel títol. L'equip de Manel Hidalgo ha tornat a demostrar que el pavelló Mpal. d'Esports Josep Mir és una de les pistes més complicades de la competició, i és que els llagosterencs han guanyat tots els partits que han jugat a casa. Com cada jornada que hi ha partit, les graderies han tornat a presentar una bona entrada.

Tal s'esperava el partit ha començat molt igualat, fins que superat el primer quart d'hora de joc, el Llagostera ha pujat la intensitat en defensa, el que ha permès agafar una renda de sis gols al marcador que els vallesans han pogut reduir gràcies a un parcial de 0-4 abans del descans, al que s'ha arribat avantatge local (16-14). A la segona meitat el guió s'ha repetit encara que en aquest cas els locals ja no han deixat escapar la diferència i han acabat obtenint un resultat que ho deixa tot de cara per accedir a la pròxima ronda.

La tornada es jugarà a Sant Cugat el pròxim 6 de maig en un horari encara per determinar.


Diumenge, 22 abril 2018 20:54

Leo impulsa al Llagostera cap a la salvació

Publicat per
La victòria (1-0) contra l'Atlètic Balears treu als d'Òscar Álvarez del descens a falta de tres jornades del final de lliga

Un gol de Leo Ramírez, el cinquè de la temporada pel migcampista canari, ha servit perquè la UE Llagostera aconseguís un triomf (1-0) contra l'Atlètic Balears que val més que tres punts. La situació dels dos equips en la classificació feia vital la victòria, i els d'Òscar Álvarez han tornat a demostrar que estan preparats per patir tot el que faci falta per continuar un any més a Segona B. Al final del partit el tècnic ha assegurat que “estem rebentats per l'esforç que hem fet. Hem de saber d'on venim i el que hem patit però ens hem fet durs. Que no ens confongui la situació a la classificació perquè això canvia en una setmana”.

A les alçades de lliga en les que ens trobem i amb la necessitat dels equips per sortir de la part baixa, la primera part del partit s'ha jugat amb molta intensitat, provocant que es veiessin poques ocasions de gol. Álvarez ho ha resumit explicant que "potser els hi valia més l'empat i això ha fet que plantegessin un partit més conservador per aprofitar l'oportunitat que tinguessin". La més clara ha arribat del costat visitant, que superada la mitja hora de joc ha gaudit d'una rematada de cap de Kike que ha sortit fregant el pal. Abans del descans el Llagostera ha respòs amb dues arribades d'Alain Eizmendi i Lucas Viale. El partit ha canviat després de la represa quan Malik ha comès un penal que Leo Ramírez ha marcat aprofitant un refús del porter en el primer llançament del propi migcampista. El tècnic ha confessat que "no he tingut els collons de mirar com xutava". La resta de l’enfrontament s'ha convertit en un intent constant dels mallorquins per empatar, encara que no han xutat cap vegada entre els tres pals. En la seva valoració final Òscar Álvarez ha conclòs que "tenen gent molt física, competitiva i ens han posat es coses molt difícils. Ens estem jugant molt i sabíem que seria un partit de detalls."

Amb aquesta victòria la UE Llagostera-Costa Brava guanya tres posicions a la classificació i suma 43 punts que el deixen 14è amb un d'avantatge respecte les places de promoció i dos sobre el descens directe, una situació que el tècnic no veu com a definitiva. "Està prohibit mirar la classificació, tant de bo acabés la lliga avui" diu.

A rematar la feina

Fet el més 'difícil', la UE Llagostera afronta les darreres tres jornades del campionat depenent d'ell mateix per complir l'objectiu de la permanència. A la propera jornada els gironins tenen un altre partit decisiu novament contra un rival directe, l'Atlètic Saguntí. Álvarez ha recordat que "hem sortit del descens però que això no ens confongui. La setmana que ve tenim un partit vital". Finalment acabaran a casa amb l'Ontinyent i visitant a l'Hèrcules d'Alacant. Un final d'infart'.


Divendres, 20 abril 2018 12:13

El Llagostera apel·la a l'esperit del Municipal

Publicat per

Els d'Òscar Álvarez reben diumenge (12h.) a l'Atlètic Balears en una 'final' gairebé definitiva per assolir la salvació a Segona B.

Fa setmanes que els partits de la UE Llagostera-Costa Brava són 'finals', però el d'aquesta setmana pot ser la definitiva. Només val guanyar, res més. L'equip d'Òscar Álvarez ha exhaurit el marge d'error fins a un punt en que la permanència passa primer, per superar l'Atlètic Balears diumenge. Després encara quedaran tres jornades més per rematar la feina. És per això que des de la directiva s'ha fet una crida a l'afició perquè acudeixi a l'estadi per sumar esforços, regalant dues invitacions a cada soci. El tècnic deixa clar que "son ells o nosaltres". En aquest sentit Álvarez afegeix que "tothom és conscient de què ens estem jugant, queden quatre partits i el més immediat és definitiu".

El duel entre UE Llagostera i Atlètic Balears decidirà el futur de la part baixa de la classificació. Els dos equips arriben separats per només un punt, els gironins ocupant llocs de descens directe i mallorquins a la promoció, encara que les dinàmiques són totalment diferents. Álvarez destaca que "semblava que estaven morts i han tingut una gran capacitat de reacció" fent referència a la ratxa de 6 jornades sense perdre del rival, en les que han sumat dos empats i quatre victòries.

La realitat és que els dos equips han viscut situacions similars durant tota la temporada, sempre entre les places de la zona baixa. A la primera volta el Llagostera va poder endur-se els tres punts de Son Malferit gràcies a un gran gol de falta de 'Pitu' Comadevall que va decidir un duel molt travat i igualat. Aquest diumenge s'espera el mateix, ja que les condicions del terreny de joc són molt semblants. A més Òscar Álvarez és conscient que "el Municipal ja no té la capacitat de sorpresa que tenia abans, hi ha molts camps no aquest i els rivals del grup ja hi estan acostumats i són capaços d'adaptar-se"

El retorn de Francesc Fullana

Si la el partit té l'al·licient de veure a Francesc Fullana novament al Municipal de Llagostera. El capità és un fix de tots els entrenadors que han passat per la banqueta mallorquina, i demà passat tornarà al estadi on va assolir l'històric ascens a Segona A amb el conjunt blau i vermell. El de Montuïri va jugar 33 partits aconseguint un gol en la victòria dels gironins (0-3) al camp del Constància. Qui no podrà retrobar-se amb l'afició de Llagostera és Marc Rovirola, que va arribar a l'Atlètic Balears al febrer per reforçar el mig camp, però que es va lesionar la setmana passada. En aquest cas però, el de Cornellà del Terri va tenir un pas efímer pel club en la primera temporada a Segona Divisió.