ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

El passat dissabte 17 de juny, el Complex Esportiu de Salou va acollir les Trobades Territoriasl de futbol femení organitzades per la Federació Catalana de Futbol.

Queralt Ping Estrada Rebert, jugadora de la U.E. Llagostera, va  competir a la categoria SUB-14, representant a la Selecció de Girona.

La Gina Miquel Boada, exjugadora de la U.E. Llagostera, i actualment jugadora de l’equip femení del Girona FC, va jugar a la categoria SUB-16.

Els seus equips van arribar a les finals i semifinals. La victòria no va ser possible per la Selecció Gironina en Futbol 7 i Futbol 11, però l’experiència va ser molt positiva per a les dues participants. 


Dilluns, 19 Juny 2017 19:09

La patinadora Neus Mateu novena d'Espanya

Publicat per
La llagosterenca Neus Mateu, ha disputat el Campionat d’Espanya de les categories Júnior i Sènior que s'ha celebrat a Platja d'Aro. La patinadora, acompanyada per la seva entrenadora Judit Fontcuberta, ha aconseguit classificar-se com a 9a d'Espanya.

D’altra banda les patinadores del Club Patinatge Llagostera, Ainhoa Ramírez, Carla Gòmez i Carla Lòpez van pujar al podi la setmana passada en segon i tercers llocs respectivament, del Campionat de Preliminar, celebrat al pavelló de Fornells de la Selva.


Amb la voluntat de reconèixer l’esforç i la dedicació dels esportistes del centre d’equitació llagosterenc Cavall de Mar, l’Ajuntament de Llagostera ha entregat la medalla al mèrit esportiu als genets que durant l’any 2016 han participat en diverses competicions i disciplines aconseguint les medalles d’or, plata i bronze. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament on hi han assistit amics, familiars i els responsables del Club llagosterenc.
El llagosterenc Izan Codinachs Torrejón, s’ha proclamat campió de Catalunya del grup 2 d'Optimist de vela. En la categoria femenina, la palamosina Ona Garcia Parés, ha estat la campiona després d’una espectacular temporada, en totes les competicions nacionals i internacionals en que ha participat. Codinachs, d’11 anys, forma part de l’equip del Club Vela Sant Feliu de Guíxols i Ona Garcia, també d’11 anys, del Club Vela Palamós. Ambdós regatistes estan considerats dues joves promeses de la vela.
Dijous, 18 Maig 2017 12:26

Portes obertes al Club Bàsquet Llagostera

Publicat per

El Club Bàsquet Llagostera oganitza a partir del dia 30 de maig unes jornades de portes obertes, una activitat totalment gratuïta en la qual tots els nens i nenes que estiguin interessats podran participar en els entrenaments dels diferents equips del club. Des d’escoleta (2010, 2011 i 2012) fins a categoria Cadet (2002 i 2003), el club ofereix diferents sessions que permetran a la mainada conèixer de primera mà el bàsquet sota la tutela dels nostres tècnics i gaudir-lo amb els jugadors i jugadores que aquesta temporada han après els coneixements del bàsquet amb el Club Bàsquet Llagostera.

Les jornades de portes obertes s’iniciaran el proper dimarts 30 de maig fins al dijous 15 de juny, excepte el divendres 2 i el dimarts 6 de juny, festiu a causa de la Festa Major de Llagostera. Els entrenaments tindran lloc o bé en el Pavelló Municipal o en local polivalent. En el cas que el nombre d’inscripcions pugui alterar el correcte funcionament de l’activitat, el club es reserva el dret a modificar alguns dels horaris.

Per a poder-hi participar, cal fer arribar el full d’inscripció que el club posa a disposició a les seves xarxes socials a la consergeria del pavelló o bé a l’adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del dissabte 27 de maig.

La patinadora llagosterenca Neus Mateu, s’ha classificat per participar al Campionat d'Espanya de les categories Júnior i Sènior que es durà a terme del 15 al 17 de juny al Pavelló de Platja d'Aro. La patinadora del Club Patinatge Llagostera que entrena Judit Fontcuberta, ha aconseguit la cinquena posició del Campionat de Catalunya, celebrat aquest cap de setmana al pavelló Josep Mir de Llagostera.

Els llagosterencs Jordi Masnou i Jaume Ventura es varen proclamar el passat 19 de març campions de Girona de la categoria preferent d’escacs amb el Club d’Escacs Cassà.

Per això els propers 23 i 30 d’abril disputaran el Campionat de Catalunya contra el C.E. Badia i la propera temporada jugaran a la segona divisió catalana.


 

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Llagostera el Campionat Provincial de les categories Júnior i Sènior de Patinatge. En representació del Club Patinatge Llagostera hi ha participat l'Aina Pi, la Paula Cañigueral i la Neus Mateu en la categoria Júnior, acompanyades de la seva entrenadora Judit Fontcuberta. La patinadora Neus Mateu ha aconseguit la 6ena posició i s’ha classificat per participar en el Campionat de Catalunya que també es celebrarà a Llagostera els dies 13 i 14 de maig. L'Aina i la Paula han aconseguit la 13ena i 14ena plaça respectivament, fet que les classifica per participar al Campionat Federació els dies 8 i 9 de juliol a La Bordeta (Lleida).
Dijous, 30 Març 2017 08:41

Tot a punt pel MIC

Publicat per

Un any més, Llagostera serà una de les seus del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que aquest any arriba a la seva 17a edició. La competició es disputarà a 22 municipis de la demarcació de Girona entre els dies 11 i 16 d’abril i comptarà amb la presència de més de 280 equips de futbol, que provenen de 42 països diferents dels cinc continents. En total, es disputaran gairebé 700 partits en 33 camps de futbol gironins. El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, presidirà la cerimònia d'inauguració de la 17a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC – Mediterranean International Cup, que tindrà lloc el dimecres 12 d'abril a les 6 de la tarda a l'estadi municipal de Montilivi de Girona.


El Club Bàsquet Llagostera va constituir aquesta passat mes de gener una nova junta directiva totalment renovada. Amb Lluís Postigo com a president, el nou organigrama treballa per a la regeneració del club. Com a responsables de l’àrea esportiva van assumir els càrrecs Dídac Cortés (Llagostera, 1985) i Xavier Garcia (Mataró, 1984), amb qui parlem avui sobre els objectius a curt termini de l’entitat i com veuen la situació actual del bàsquet al poble.                              

Pregunta: Des que es va constituir la nova junta el mes de gener exerciu com a coordinadors de l’àrea esportiva. És un càrrec temporal o tindrà continuïtat la següent temporada?

Dídac: A finals de l’antiga junta, l’anterior coordinador va decidir abandonar el càrrec i entre l’anterior i la nova junta es va decidir que fóssim nosaltres, en Xavi i jo, els coordinadors com a mínim fins a final de temporada. Treballarem fins que s’acabi aquesta temporada i després la Junta decidirà què es fa  cares a la temporada 2017-18.

Xavi: De moment, el nostre compromís és fins al juny quan acaba la competició i ara els dos intentem cobrir totes les tasques que s’han de fer i preparar la propera temporada de la millor manera possible. Un cop arribem a final de la temporada, la junta i nosaltres dos valorarem què és el millor pel club.

P: Quins són els objectius per la propera temporada a l’àrea esportiva?

D: Consolidar els quatre equips d’aquest any més l’escola de bàsquet. Voldríem recuperar un equip Sènior i, poc a poc, treballar per intentar recuperar tots els jugadors de Llagostera que aquesta temporada estan jugant a fora, que són gairebé una cinquantena. També  engegarem una campanya d’activitats extraescolars als centres educatius del poble per mostrar als nens i nenes el potencial d’un esport com és el bàsquet.

X: El més important és potenciar la base i intentar ampliar el nombre de nens i nenes de l’escola de bàsquet. Pensem que amb la població que té Llagostera i tots els nens i nenes que hi ha, en tenim pocs a l’escola. Creiem que hi poden haver molts més, i sempre que hi hagi un bon número de jugadors en les categories inferiors ens assegurem que n’hi hagi a les categories superiors. Intentarem mantenir els blocs i que la gent tingui un al·licient més per seguir molts d’anys en el club.

P: Quins factors creieu que han causat que tants jugadors i jugadores de Llagostera estiguin jugant a clubs de pobles veïns?

D: Un dels factors podria ser que no érem prou competitius i ara nosaltres estem intentant reforçar la competitivitat, ja que creiem que va relacionada amb l’esforç, amb el treball i també amb el fet de passar-s’ho bé.

X: Potser quan els nostres jugadors i jugadores arribaven a l’adolescència no tenien una resposta adequada del club a les seves necessitats. Quan un és adolescent el que vol és o bé jugar amb els seus amics o bé jugar en el nivell que li correspon. Volem estar a l’alçada i donar resposta a tothom, tant a la gent que vol ser més competitiva com a la que no ho vol ser, i que tothom qui entri al pavelló per jugar a bàsquet trobi allà la resposta al que busca.

P: Així, com heu comentat abans,  una de les prioritats és intentar recuperar els equips sèniors?

D: Com a mínim en volem recuperar un però intentarem recuperar tant el masculí com el femení. La previsió és que la propera temporada ja hi hagi un masculí, i no defallirem en intentar recuperar el femení.

X: És molt important que hi hagi equips sèniors perquè és el mirall dels nens i nenes, i tots tindrien expectatives de continuar jugant a Llagostera. Si no veuen res més amunt de categoria Infantil, la imatge que poden tenir els nens i nenes de les categories més inferiors és que podran estar jugant al club només fins als catorze anys. Per aquesta raó farem el possible per intentar recuperar els equips sèniors.

P: El bàsquet té un fort competidor a Llagostera com és el futbol. A més, de cara a la temporada vinent hi haurà competidors, en plural.

D: D’entrada veiem de bon grat qualsevol iniciativa que prioritzi els equips base i els vulgui integrar de nens i nenes del poble. “ Sabem que la competència ho fa molt bé i això ens obliga a estar a l’alçada. Volem que el nens i nenes que tinguin dubtes a l’hora de triar l’esport que volen fer vegin en el nostre club una molt bona opció per passar-s’ho bé, per aprendre i per competir.

X: Si apareixen nous clubs de futbol, significa que hi ha una demanda, però els que vulguin fer futbol jugaran a futbol i els de bàsquet jugaran a bàsquet. Hi ha molts nens i nenes de Llagostera que volen fer bàsquet i som conscients que a moltes famílies els agrada l’ambient que es crea en aquest esport. Depèn de la nostra feina que es quedin o no, si fem la feina ben feta els nens i nenes es voldran quedar jugant a bàsquet.

P: Finalment, sembla evident que la junta ha entrat amb moltes ganes i amb moltes noves idees per la regeneració del club...

D: Fa setze temporades que estic en el club i fa pocs anys érem molts equips competint. Aquest any només som quatre i un equip d’escola de bàsquet i això et fa aflorar com una sensació de ràbia...

X: Sincerament, ha entrat gent amb molta energia, amb moltes idees, amb moltes ganes de fer coses noves. És positiu que hagin entrat a la junta molts pares i mares, ja que ells saben quines necessitats tenen i què volen fer perquè els seus fills i filles continuïn molts anys en el club. La sensació és que ha entrat gent molt activa i això és molt bon senyal.