ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dilluns, 14 Desembre 2015 18:18

Córdoba CF 2-0 UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per

Fer un dels millors partits de la temporada no ha estat suficient per guanyar al líder de la categoria. Els d'Oriol Alsina continuen sense guanyar lluny de Palamós.

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera-Costa Brava

Dilluns, 07 Desembre 2015 12:23

Real Oviedo 2 - 1 UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per

Un gol de Querol (19') no és suficient per guanyar els dos de l'Oviedo. Els de la Costa Brava van fer una segona part per emmarcar però els hi va faltar el gol.

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera.

Dilluns, 30 Novembre 2015 10:11

UE Llagostera Costa Brava 2 - 0 SD Huesca

Publicat per

Partit de moltes necessitats. Així arribaven els dos equips al partit de la Jornada 15 de la Liga Adelante. Els visitants portaven tres partits sense conèixer la victòria i el Llagostera, per la seva part, vol fer del Nou Estadi Municipal Palamós-Costa Brava un fortí.

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Font: U.E. Llagostera-Costa Brava

La catorzena jornada de la Liga Adelante ens presentava a les 17:00, en el Nou Estadi de Tarragona, un dels partits més atractius de la temporada: el derbi català entre el Nàstic i el Llagostera. Després d’una campanya promocional problemàtica, el partit es preveia d’una gran dificultat pels homes d’Alsina, degut al desig de revenja del club tarragoní que sens dubte no havia oblidat pas la derrota en la promoció a segona divisió de feia dues temporades.

Podeu seguir llegint la crònica del partit aquí.

 

Aquesta va ser la rebuda que van patir els aficionats de la U.E Llagostera a Tarragona.

Divendres, 13 Novembre 2015 11:02

Presentació del Club Bàsquet Llagostera

Publicat per
Aquest diumenge dia 15 de novembre a les 4 de la tarda el Club Bàsquet Llagostera farà la presentació del club i els seus equips de la temporada 2015/2016 al Pavelló Municipal de Llagostera. La jornada consistirà amb la presentació de cada un dels equips i dels seus jugadors i entrenadors, unes activitats d’exhibició de cada equip base i es faran les fotos oficials de la temporada. Durant la presentació hi haurà servei de bar. Enguany, el CB Llagostera compta amb dos equips sènior, vuits equips base –sis de masculí i dos de femení- i l’escola de bàsquet que no juga competició oficial. Després de la presentació, el Sènior Masculí s’enfrontarà en partit de lliga al CB L’Escala (18 hores) amb l’objectiu de sumar una nova victòria davant de tota la família del CB Llagostera.

Dilluns, 02 Novembre 2015 10:14

Beni Martínez segon a la Summae Tossa Trail

Publicat per

El Llagosterenc Beni Martínez, amb un temps d’una hora 53 minuts i 34 segons, va aconseguir la segona posició de la cursa solidaria de 20 km de la Summae Tossa Trail, celebrada aquest diumenge a Tossa de Mar. La cursa la va guanyar el corredor Pau Botella amb un temps d’una hora 42 minuts i 4 segons. Tots els beneficis de la cursa es destinaran a la Fundació Summae, entitat sense ànim de lucre creada per donar resposta a les necessitats dels nens amb trastorns del desenvolupament i trastorns neuropsíquics. Podeu consular les classificacions de la cursa dels 20 Km des d'aquí i del recorregut de 10 Km des d'aquí

Dilluns, 02 Novembre 2015 09:52

UE Llagostera-Costa Brava 0-1 SD Ponferradina

Publicat per

Oriol: "Hem dominat moltes fases del partit però no hem tingut sort de cara a gol".

Podeu veure el resum del partit des del web de la U.E. Llagostera aquí.

Font: U.E.Llagostera

Dilluns, 26 Octubre 2015 10:22

AD Alcorcón 6-1 UE Llagostera-Costa Brava

Publicat per

Partit per a oblidar dels d'Oriol Alsina que va ser contundent a la roda de premsa: "Prefereixo perdre un partit per 6 gols que no sis partits per 1-0".

Podeu veure el resum del partit des del web de la U.E. Llagostera aquí.

Font: U.E.Llagostera

Aquest dissabte 17 d’octubre s’ha celebrat un any més a Llagostera el Campionat local de Caça Menor amb gos. El guanyador ha estat en Jordi Salas amb 1850 punts i en Màxim Coll segon amb 1500 punts. Tots dos participaran el proper dissabte 25 d’octubre al Campionat Provincial de Caça Menor amb gos que se celebrarà a Cassà de la Selva. 

La novena jornada de la Liga Adelante enfrontava en el Municipal de Palamós a la UE Llagostera-Costa Brava davant el Real Valladolid. Després d’acollir la presentació del futbol base de l’equip català, es va disposar tot en l’estadi per presenciar un duel on la primera novetat era el debut en la categoria de Nico Ratti sota pals.

Podeu seguir llegint la crònica del partit aquí.