ELPOLLTV

Dij28032024

Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 46
Back Estàs aquí:Inici Esports

Esports

Dimarts, 15 abril 2014 15:01

L’ascens s’ha de signar a Salt

Publicat per

Diumenge passat, es van enfrontar dos equips, que en la fase d’ascens, portaven una dinàmica totalment oposada. Per una banda, el CB Llagostera encadenava un 3-0 i disputava el partit amb l’objectiu d’augmentar la diferència als perseguidors. D’altra, la UA Tossa era víctima d’un 0-3 i guanyar al pavelló llagosterenc els hi donava opcions a disputar les places d’ascens i ajustar la lliga.

Però un diumenge més, el darrer d’aquesta temporada, gràcies a la col·laboració de comerços llagosterencs (COMERCIALS MIQUEL VALENTÍ SL i RESTAURANT CA LA MARIA, que van fer entrega d’una “paletilla” de pernil i una caixa de cava, respectivament), van ajudar a que al Pavelló de Llagostera s’hi concentressin des dels més petits fins als més grans, per animar a l’equip Sènior Masculí del poble i fer d’aquest un fortí, només perdre un partit en tota la temporada (el primer).

El partit va començar de forma tranquil·la fins al minut 4, que el Llagostera perdia 2-3. Però com en el partit de la setmana passada, l’equip visitant no es tornarà a posar mai més per davant, després d’un parcial de 18-0 favorable al CB Llagostera. A falta de 2 minuts el marcador reflectia un 20-3. Finalment 28-11, amb la destacada actuació de Manzano pels de Tossa, que va anotar 6 dels 11 punts, i la bona gestió de l’entrenador llagosterenc que va permetre que 7 jugadors diferents encistellessin, fins a 4 triples (Cazorla, Ortíz(2) i Sàbat).

Un segon quart, suau per ambdós equips, transcorreguts 5 minuts van suposar, a base de pilotes perdudes i cistelles errades un parcial de 4-5 pels tossencs. Els darrers minuts, els llagosterencs, van reprendre l’iniciativa i encaixaven un altre parcial d’11-3, amb un triple des de mig camp de Cazorla, i l’últim del partit pels de Llagostera, que posava el 43-19 transcorreguts els 20 primers minuts.

A la mitja part del partit, es va realitzar el sorteig dels productes dels comerços que van col·laborar en la crida envers l’afició. La “paletilla” de COMERCIALS MIQUEL VALENTÍ SL va anar direcció Tossa i la caixa de RESTAURANT CA LA MARIA es va quedar a Llagostera.

Amb una distància de 24 punts respecte el Tossa, el Llagostera estava mentalitzat que aquesta diferència s’havia de mantenir o augmentar. Així doncs, el 3r i 4t període van ser disputats de manera molt tranquil·la, vist el resultat d’11-13 i 16-14, respectivament, semblen ser sense transcendència, però cal destacar que els tirs lliures van prendre un paper molt important: en aquests dos quarts, el Llagostera va llançar 13 tirs lliures i només en va errar 2; el Tossa, en canvi, en va llançar 15 i en va errar 10.

Amb el partit finalitzat (70-46), el Llagostera li queden dos partits per disputar com a visitant: Salt i Santa Coloma de Farners. Ara mateix, NO HI HA RES FET, però guanyant a Salt, independentment de la resta d’equips, el CB Llagostera s’assegura el ser campions i l’ascens.

  • T3: Llagostera; 5 Triples - Tossa; 2 Triples.
  • Tirs Lliures: Llagostera; 21/31 - Tossa; 8/29.
  • 150 espectadors s’han concentrat al Pavelló de Llagostera.

 

70 - CB LLAGOSTERA (28+15+11+16); Cazorla (12), Fumado (10), Bonmatí (2), Plana (5), Ying (6) - Cinc inicial - Sàbat (5), Torrent (6), Fernández (6), Ortíz (11), Albertí (6), Alberto (1).

46 - ADET UA TOSSA (11+8+13+14); Díaz (14), Fernández (9), González (0), Manzano (8), Seifert (2)  - Cinc inicial – A. Capdevila (0), Nadal (7), Maag (5), Coris (1), Jiménez (0).

Dilluns, 14 abril 2014 12:17

La U.E Llagostera perd el liderat a Tarragona

Publicat per

El Llagostera va perdre ahir per la mínima (1 -0) al Nou Estadi del Nàstic de Tarragona. Tot i el bon control de la pilota de l’equip blaugrana, el Nàstic va marcar al minut 12.  Els jugadors del Llagostera varen ser superiors durant tota la segona part, però ni l’entrada d’Enric Pi ni l’entrada de Pitu van aconseguir capgirar el marcador.
Ahir va debutar  en un partit de segona B el jugador Nico Ratti, molt encertat en un parell de rematades.
Amb aquesta derrota la U.E Llagostera ha cedit el liderat de la lliga al Atlético Baleares que té un punt més.

 

Font: UE Llagostera

Dijous, 10 abril 2014 07:00

El CB Llagostera s'enfrontarà diumenge al UA Tossa

Publicat per

CB Llagostera s'enfrontarà al UA Tossa en el darrer partit com a local. La victòria llagosterenca tindria gust a ascens (virtual). El partit es disputarà aquest diumenge 13 d'abril a les 19:30 h al Pavelló Municipal de Llagostera. Vine a animar a l'equip en el moment més important de la temporada!

El passat diumenge 6 d’abril es va disputar a Arbúcies la vintena edició de la Milla a Arbúcies. El llagosterenc Bruno López va obtenir la 3ra  posició en la categoria absoluta.

Dimarts, 08 abril 2014 20:45

Llagostera tornarà a ser seu del MIC

Publicat per

Un any més Llagostera serà una de les 19 seus del torneig internacional de futbol base MIC que se celebrarà del 15 al 20 d’abril amb més de 200 equips procedents de 35 països. “El MIC és el millor torneig de futbol base del món, però és també una eina de promoció important de la Costa Brava”. Amb aquestes paraules ha definit el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut, el torneig internacional de futbol base MIC – Mediterranean International Cup que s’ha presentat oficialment aquest dimarts a la tarda a Girona. 

El director del torneig, Juanjo Rovira, ha destacat, a més que el MIC “fa en aquesta 14a edició una aposta clara per les noves tecnologies i estrena una aplicació per a telèfons mòbils i tauletes que permetrà seguir la competició en temps real des de qualsevol lloc del món”.

A més dels representants institucionals, a la roda de premsa hi han assistit els jugadors Sergi Samper, del FC Barcelona, i Pau López Sabata, del RCD Espanyol.

Aquest diumenge 6 d'abril s'ha celebrat a les instal·lacions de Cavall de Mar una prova TREC puntuable pel Campionat de TREC de Catalunya, en les categories de benjamins, alevins i infantils. 

El bon temps i la gran participació van marcar la jornada. 

 

Dilluns, 07 abril 2014 18:43

Una primera volta invictes

Publicat per

A falta de tres jornades i una lliga molt ajustada, el CB Llagostera se la jugava davant l’afició i no va fallar. Guanyat al Farners amb un resultat de 69-53, assoleix una altra volta invicte (ja ho va fer a la primera fase) i posa l’ascens molt a favor, obtenint un cert marge d’error.

Els dos equips van sortir forts, començant amb un 5-0 a favor del Llagostera, que el Farners va saber donar la volta amb un 0-6. L’alternança es va trencar, i el Farners mai més es tornaria a posar per davant, arrel de dos triples (Ortiz i Albertí) i una cistella del mateix Ortiz, que marcaven de nou diferencies. Als dos darrers minuts, el parcial va ser de 9-4 i el Llagostera que començava amb un 22-10.

Un segon quart on es preveien la importància i el protagonisme que prendrien els tirs lliures, el CB Llagostera va encadenar un 7/18, va augmentar la intensitat en defensa i va trobar les millors opcions per anotar i així poder augmentar diferències. Per l’altra banda, el CB Farners amb un 6/16 des de la línia de tirs lliures i només tres cistelles en joc (5 punts de Colomer i 2 de Masó) permetien marxar al descans amb un resultat de 42-23 que pintava molt bé pels interessos llagosterencs.

En la represa, un altre parcial marcat per les faltes i els tirs lliures (7/10 i 6/12 respectivament) van ocasionar un joc poc fluid. D’aquest fet en resulta el parcial baix de 12-13 i el Farners que li costava acostar-se.

Ja en els darrers 10 minuts, el marcador reflectia 54-36, cosa que havia de semblar un quart de tràmit. Tot va ser així fins el minut 5, llavors, un Farners que semblava tocat, va tornar per encadenar un parcial de 2-12, posant l’ai al cor als llagosterencs, que només guanyaven de 9 punts a falta d’un minut. Llavors, a base de tirs lliures (7/8) i rebots el Llagostera recuperava un marge considerable i marcava un darrer parcial de 9-2, que situava el 69-53 final.

DADES:

  • Eliminats: Farners; 5 FP (Torrent, Llort, Valentí i Masó.).
  • T3: Llagostera; 6 Triples - Farners; 3 Triples.
  • Tirs Lliures: Llagostera; 23/52 - Farners; 17/45.
  • 100 espectadors s’han concentrat al Pavelló de Llagostera.

69 - CB LLAGOSTERA (22+20+12+15); Fumado (7), Fernández (8), Bonmatí(4), Alberto (1), Plana (1) - Cinc inicial - Cazorla (7), Sàbat (3), Torrent (3), Ortíz (17), Albertí (13), Ying (1).

53 - CB FARNERS (10+13+13+17); Serra (4), Diosdado(2), Torrent (5), Cid (2), Masó (10) - Cinc inicial – Rodríguez (0), Llort (0), Jangana (4), Valentí (12), Colomer(14).

 

Diumenge, 06 abril 2014 21:00

El Llagostera segueix líder tot i l’empat

Publicat per

El Llagostera ha empatat (2 – 2) avui contra el Badalona al Municipal en un partit força intens. El primer gol, d’Enric Pi ha estat de penal sobre Pitu. Poc després Sergio Maestre del Badalona ha igualat el resultat i al minut 55 el Badalona s’ha posat per davant amb un gol de Abraham. Els últims 20 minuts els blaugranes han treballat de valent i Salva Chamorro ha aconseguit l’empat a pocs minuts pel final. 
La Unió Esportiva Llagostera es manté líder del grup 3 de segona divisió B amb 61 punts, després que el CD Atlético Baleares hagi perdut aquest migdia contra el AE El Prat.

Dijous, 03 abril 2014 09:37

Animem a la U.E Llagostera a la recta final!

Publicat per

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Llagostera ha engegat dues campanyes perquè el club obtingui el màxim suport de l’afició en els últims partits de lliga.

Per una part, per al proper diumenge es fa una crida sota el lema “VINE A FER UN TRIO AMB NOSALTRES!”.  Tots els socis del club podran convidar de franc a dues  persones pel partit de diumenge contra el Badalona a les 12h. Per aconseguir les entrades només cal anar a les oficines del club.

Per als no socis també hi ha una campanya engegada,  4 partits a 20€. La U.E Llagostera posa a disposició del  públic en general un abonament pels últims 4 partits a casa (contra el Badalona, el Reus, el Constància i l’Elche Ilicitano) per  només 5€ per partit.

Dimecres, 02 abril 2014 15:22

El CB Llagostera se la juga amb el CB Farners

Publicat per
Després de guanyar els dos primer partits, el CB Llagostera podria situar-se líder si guanya al CB Farners. El partit es disputarà aquest diumenge 6 d’abril a les 19:30 h al Pavelló Municipal de Llagostera. Des del Club llagosterenc es fa una crida a l'afició per animar l'equip local.