ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

El 5è Aplec de l'Hospitalitat de Lourdes del Bisbat de Girona es celebrarà el proper 10 d'abril a Llagostera. Hi haurà visita al nucli antic i pujada al campanar, missa a la parròquia cantada per la Coral de Caldes, dinar de germanor al polivalent i actuació de l'Esbart Dansaire de Cassà de la Selva. Ja es poden comprar el tiquets del dinar a la Llibreria Sureda o a Euronics Codolar. Us podeu descarregar el programa des d'aquí.


Diumenge, 27 Març 2016 20:42

L’Hora del Conte

Publicat per

El dimarts 29 de març a les 17.30h es durà a terme a la Sala de la Fundació Ramon Noguera de la Biblioteca Julià Cutiller una nova sessió de l’hora del conte. Aquesta sessió serà sota el títol de “Contes per menjar-se la por” a càrrec d’Olga Cercós.


Dijous, 24 Març 2016 07:51

Processó de Divendres Sant

Publicat per

Divendres Sant a partir les 21h, la Processó centenària de Llagostera sortirà de la Plaça del Castell per recórrer diversos carrers del poble donant continuïtat a les escenes de la Passió amb la representació de La Crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell on finalitzarà.


Dimarts, 22 Març 2016 20:48

Escenes de la Passió a l’aire lliure

Publicat per

El dijous 24 de març a partir de les 21 hores, es donarà pas a la representació de les escenes de la Passió a la Plaça del Castell.

Enguany es representaran el Sant Sopar, La captura, El judici d‘Herodes, La negació de Pere i El Judici de Pilat.


Dimarts, 22 Març 2016 18:40

Desfilades de Manaies i lliurament del penó

Publicat per

Dijous Sant, 24 de març, els Manaies de Llagostera desfilaran per diversos carrers del municipi per fer el tradicional lliurament del penó. La sortida tindrà lloc a les 19:30 h des de l’Oficina de Turisme de l’Estació fins al domicili del penonista. 


 

Dijous, 17 Març 2016 10:00

La Cuina dels Manaies encén els fogons

Publicat per

Emmarcat dins la programació de Setmana Santa, l’Ajuntament de Llagostera juntament amb l’Associació de Restaurants del municipi, organitzen una nova edició de la Cuina dels Manaies.

Es tracta d’una campanya gastronòmica d’inspiració romana, on hi participen 8 restaurants del municipi oferint menús per a totes butxaques amb preus que oscil·len entre els 21 i els 70 euros. La Cuina dels Manaies comença avui, 17 de març i s'allargarà fins al 3 d’abril. Podeu consultar els menús des d'aquí.


Dimecres, 16 Març 2016 11:40

Justo Molinero: Ahora me toca a mí

Publicat per

Aquest dissabte 19 de març hi ha programades dues funcions de Justo Molinero al Teatre del Casino Llagosterenc: una a les 18h i l’altre a les 20.30h.

Podeu comprar les entrades a la Llibreria Sureda o per Internet


Dimarts, 15 Març 2016 13:43

Exposició de fotografia: Vernissatge

Publicat per

El proper divendres 18 de març a les 19h s’inaugurarà al Local Social “La Caixa” l’exposició de fotografia de Manuel Carreño, alumne de l’Escola d’Art Pere Mayol.

L’exposició es podrà visitar del 18 al 28 de març els dissabtes, diumenges i festius d’11h a 14h i de 17h a 20h.


Divendres, 11 Març 2016 09:40

Taller sobre com explicar contes

Publicat per

El proper dissabte 12 de març es durà a terme a la Biblioteca Julià Cutiller un taller sobre com explicar contes als infants dirigit a un públic adult (pares, mares, mestres…)

El taller serà a les 11h a la Sala Polivalent.


Dimecres, 09 Març 2016 13:21

IX Mercat Romà

Publicat per

Llagostera es prepara un any més per celebrar la Setmana Santa. La novena edició del Mercat Romà obrirà els actes aquest diumenge de Rams, 20 de març,  transformant el nucli antic del municipi en un autèntic campament ambientat a l'època romana, on s’hi podrà veure un mercat artesanal custodiat pels Manaies de Llagostera.

La programació d’enguany del Mercat Romà inclou lluites escenificades de gladiadors amb la companyia d’espectacles Drakonia, desfilades de manaies, atraccions romanes, passejades amb ponis, animacions, cercaviles, un taller de circ i una escola de gladiadors, entre d'altres.

Podeu consultar el programa d’activitats al següent enllaç.