ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Divendres, 31 Octubre 2014 18:05

Dissabte castanyada popular a la Plaça Catalunya

Publicat per
L'esplai Papu-Tisores organitza una castanyada per a tots els nens i nenes del poble. Enguany el grup de monitors busca la castanyera més original i ''estupenda''! La castanyada tindrà lloc el dissabte 1 de novembre a la Plaça Catalunya a partit de les 17:00h. En cas de pluja es suspendrà l'activitat.

Divendres, 31 Octubre 2014 13:08

Passatge del Terror

Publicat per

El dissabte 1 de novembre, dia de Tots Sants podreu gaudir a partir de les 18h del Passatge del Terror  situat al Parc de l’Estació. A més a més, a les 17h s’ha organitzat un taller de carabasses amb un concurs final.


Divendres, 31 Octubre 2014 07:19

Retrospectiva de Peio Pascual

Publicat per

Aquest divendres 31 d’octubre hi ha prevista la inauguració de l’exposició retrospectiva de Peio Pascual. L’acte tindrà lloc a les 19 hores al local social. L’exposició es podrà veure fins al 30 de novembre, tots els caps de setmana i dies festius d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

El dijous 30 d’octubre, l’Assemblea de Llagostera ha organitzat a la Llar dels Jubilats una xerrada sota el títol “Les pensions i el futur dels nostres fills i néts” a càrrec de Pere Gavarra, membre del Cercle Català de Negocis. L’acte començarà a les 17.30h amb la projecció del documental “Història d’un futur”. Paral•lelament, Llagostera per la Independència també ha organitzat una conferència pel dissabte 1 de novembre a les 17h titulada “La independència és per tothom” a càrrec de Sira Kande.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimarts, 28 Octubre 2014 20:35

Per Tots Sants, dolços de botifarra dolça!

Publicat per

El Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les comarques gironines presentarà al VOL Espai Gastronòmic un nou producte elaborat amb botifarra dolça, com a resultat de la feina de recerca i innovació que duu a terme el col•lectiu. La presentació es farà en forma de degustacions el dissabte, 1 de novembre, entre les 11 del matí i les 6 de la tarda.
A partir de les 11 del matí es faran presentacions d’1/4 d’hora de durada a grups d’un màxim de 25 persones. S’explicarà l’origen del producte gràcies a la tasca d’innovació que es duu a terme des del col•lectiu dels carnissers i se’n farà una degustació acompanyada d’una copa de cava.
Es tracta d’una reinterpretació feta pel col•lectiu de carnissers d’un producte molt tradicional elaborat amb una base de botifarra dolça i del que se’n poden fer múltiples versions en funció dels complements que es facin servir sobre la base original.
La Carnisseria – Xarcuteria Carns Esteve de Llagostera forma part de la iniciativa i us convida a tots a assistir a aquesta degustació tant innovadora i interessant.


Dimarts, 28 Octubre 2014 18:50

Xerrada literària amb Rafel Nadal

Publicat per

El dijous 30 d’octubre a les 21.00h l’escriptor Rafel Nadal farà una conferència a la Biblioteca Julià Cutiller on parlarà sobre les seves novel•les “Quan érem feliços” i “Quan en dèiem xampany”.


Dimarts, 21 Octubre 2014 16:32

Xerrada sobre llibres prohibits

Publicat per

El dimarts 28 d’octubre a les 21h s’ha organitzat a la Biblioteca Julià Cutiller una xerrada sobre llibres prohibits a càrrec de Montse Vila Gotarra.
Montse Vila és llicenciada en història. La seva trajectòria professional va començar a la secció de cultura del diari El Punt, però després d’uns anys de periodisme, va començar a treballar en el món de les biblioteques.
Afirma que els llibres són la seva passió. Per aquesta raó, no tan sols treballa en una biblioteca gironina, sinó que també és una de les responsables de Can Toni de les Eugues i la principal impulsora de la 1a Fira del Llibre Prohibit que es va organitzar a Llagostera el passat 14 de setembre.


 

 

El Grup excursionista Bell-Matí celebra el seu  50è aniversari amb una trobada de Fundadors de l'entitat que es farà a Sant Grau d'Ardenya el dia 26 d'octubre. Es tracte d’una activitat oberta a tothom on hi haurà diversitat d’actes tot el matí i culminarà amb un dinar de germanor. Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dimarts, 21 Octubre 2014 16:23

Passejada per la història

Publicat per

Can Caciques inicia aquest dissabte 25 d‘octubre una nova sèrie d’activitats sota el nom de Passejades per la història. La primera proposa és un recorregut pels carrers i places del nucli antic revivint episodis històrics de segles passats. Aquesta ruta s’ha documentat gràcies a la tasca d’investigació que els llagosterencs Josep Cantó i Antoni Mascort han dut a terme durant anys. Ells són uns grans coneixedors dels documents notarials conservats a l’Arxiu Històric de Girona. Aquesta jornada serà també un acte de reconeixement a la seva aportació. La sortida tindrà lloc a les 11 hores des de Can Caciques (carrer Olivereta, 38)
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


El diumenge 26 d’octubre a les 19h es durà a terme al Teatre del Casino Llagosterenc la representació teatral “Entre iguals i diferents” amb l’argument següent:
Una dona entra furtivament al pis de la veïna per gaudir de la seva dutxa-jacuzzi. La sorpresa no serà només trobar que el jacuzzi està ocupat, sinó que aquell espai comença a omplir-se de convidats inesperats: tots iguals, tots diferents. Una comèdia absurda amb sentit.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.