ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

El proper dissabte 28 de juny els Jardins de Mas Maiensa celebren una jornada de portes obertes de 18h a 20h. Aprofitant el moment de la floració de la Herba de Sant Joan o Hipèric, el Plantatge i altres plantes remeieres es prepararan olis com l’oli de Cop i l’oli de Plantatge entre d’altres.
Per més informació podeu contactar amb Jardins Mas Maiensa a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o el telèfon 663.051.549

Dilluns, 23 Juny 2014 10:10

Vetllada de Kick - Boxing, Thai K1 i Boxa

Publicat per

El proper dissabte 28 de juny es durà a terme al Pavelló Municipal de Llagostera la vetllada de Kick - Boxing, Thai K1 i Boxa organitzada per T.N.T GYM i Thunder’s Team.
Per més informació podeu consultar el cartell a continuació.

Dilluns, 23 Juny 2014 00:00

Revetlla de Sant Joan a Llagostera

Publicat per

Llagostera es prepara per celebrar la revetlla de Sant Joan. A les 21h s'encendrà la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó procedent del Castellet de Perpinyà. L'acte comptarà amb la lectura per part de l'hereu i la pubilla del manifest de la Flama del Canigó.
A continuació es farà el sopar-ball organitzat pel Club Patinatge Llagostera al Parc de l'Estació.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt.

Dijous, 19 Juny 2014 09:14

Musical ‘Els Miserables’

Publicat per

L’Escola de Música de Llagostera ha preparat pel proper dissabte 21 de juny una narració musicada inspirada en l'obra ‘Els Miserables’.
L’acte serà a les 12.30h al Teatre del Casino Llagosterenc.

El proper dissabte 21 de juny, durant el partit de handbol C.H Llagostera – H. Bordils, es durà a terme un reconeixement a Ivan Caceres i Marc Malagon, i a tot l’equip sènior de primera catalana.
El partit començarà a les 16.45h però l’homenatge no serà fins a la mitja part.
Hi esteu tots convidats.

Dimarts, 17 Juny 2014 19:11

Cloenda de temporada de l'Esplai Papu-Tisores

Publicat per

L’Esplai Papu-Tisores celebra el dissabte 21 de juny la cloenda final de la temporada. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions del Casal Parroquial de Llagostera a les 16 h.

El proper dijous 19 de juny a les 15:30 tindrà lloc la xerrada-col·loqui “Relacions entre germans: compartir-competir” a càrrec d’Amèlia Aguilera, psicòloga-terapeuta familiar i orientadora familiar del Servei Local d’Orientació familiar. L’activitat és gratuïta i va adreçada a tots els pares i mares amb fills de 0 a 18 anys. La xerrada tindrà lloc a la Casa de les Vídues (antiga biblioteca) situada a la Plaça Llibertat número 1.

L’Institut de Llagostera celebra aquest divendres 20 de juny a les 21 h el sopar de final de curs, organitzat pels alumnes i pares de 1r de Batxillerat. Abans del sopar es farà l'acte de graduació dels alumnes de 4t d'ESO. Els tiquets poden comprar-se a la Llibreria Sureda al preu de 8 euros.

Llagostera donarà el tret de sortida el proper 27 de juny, a la desena edició del Festival d'Arts Escèniques del Gironès Emergent. El president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, la consellera comarcal de Cultura, Roser Estañol, i el director artístic d’Emergent, Pau Marquès, han presentat aquest divendres l'Emergent 2014. El festival es celebrarà del 27 de juny al 19 de juliol amb un total de 77 actuacions repartides pels municipis de Llagostera, Sant Gregori, Sant Martí de Llémena, Vilablareix, Quart, Campllong, Sarrià, Fornells de la Selva, Madremanya, Celrà i Cervià de Ter. Els concerts a Llagostera, tindran lloc a la Plaça del Castell. Podeu consultar la programació des de www.festivalemergent.cat.

El Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat pel proper diumenge 22 de juny una sortida a la Vall de Núria amb dos recorreguts diferents (un per fer corrents i l’altre per fer caminant).
Podeu consultar tota la informació referent a la sortida al cartell adjunt.
Per inscriure-us-hi, cal enviar un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o fer-ho a través de la web www.bellmati.cat abans del 18 de juny.