ELPOLLTV

Dil17062024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Dilluns, 13 Maig 2024 11:16

Torneig mixt de Futbol 7

Publicat per

Dimecres 15 de maig tindrà lloc el torneig mixt de futbol 7, al camp municipal de futbol de Llagostera, dins de la programació de l’Espai Jove CLV. 

Dilluns, 13 Maig 2024 11:11

Club de lectura per a infants de 4t a 6è

Publicat per

Durant la tarda d’avui dilluns 13 de maig, se celebrarà un club de lectura per a infants de 4t a 6è a la biblioteca Julià Cutiller, conduït per Judith Navarro Royo, mediadora en foment de la lectura i educació literària. 

El conte protagonista de l’activitat serà: “Aquest robot soc jo”, de Shinuske Yoshitake.

Dijous, 09 Maig 2024 07:42

Vesprada electrònica amb DJ Xirgo

Publicat per
Recta final a la programació de l'Espurnes Off amb Dj Xirgo, avui a la plaça Llibertat. L'actuació serà la festa posterior a un taller de DJ que es farà a Ca La Viudi i comptarà amb servei de bar i molta música! Serà a partir de les 19h, amb accés gratuït.
Dimecres, 08 Maig 2024 22:08

Let's clean up Llagostera

Publicat per
Un any més Llagostera participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzant el "Let's clean up Llagostera2 amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell-Matí i la Societat de Caçadors Sant Hubert. L'activitat és oberta a tothom amb inscripció prèvia al 608 233020 (whatsapp) / 972831707 o a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Dissabte, 11 de maig, a les 9.00h. Punt de trobada a la deixalleria municipal.
Dimecres, 08 Maig 2024 22:01

Tot a punt per celebrar el Festival Espurnes

Publicat per
El Festival Espurnes celebra la setena edició amb l’esperit i l’essència de sempre, reforçant l’arrel local i concentrant una tarda-nit de música i activitats al parc de l’Estació de Llagostera. El festival vol ser un espai per a tots els públics on trobareu el millor ambient possible per gaudir d’artistes consolidats o descobrir nova música amb propostes de futur. Comptarà amb un cartell de luxe amb Travis Birds i Pedro Pastor, oferint un dels pocs concerts de l’any a Catalunya; Sergi Carbonell, que torna a Llagostera per presentar-hi el seu nou EP; Sandra Monfort, que hi presentarà un directe que balla entre l’electrònica i la música tradicional; Àlex Pérez, en el concert de presentació del seu nou disc i nova gira; Agnès Algueró, resident a Llagostera que està coent nou treball, i un micro obert de Rodautors. En total, 8 hores de música ininterrompuda i amb entrada gratuïta. Dissabte, 11 de maig, a partir de les 17h, al Parc de l'Estació.
Dimecres, 08 Maig 2024 21:49

La Cantata: La Clàudia Sol té un Do

Publicat per
Els alumnes de Cant Coral i Dansa de l'Escola de Música de Llagostera presenten "La Cantata: La Clàudia Sol té un Do". Una activitat inclosa dins la programació off del Festival Espurnes. Serà dissabte 11 de maig a les 11.45h al Teatre del Casino Llagostenc.
Dimecres, 08 Maig 2024 21:45

42è Aplec de Panedes

Publicat per
El Bell-Matí ho té tot a punt per celebrar la la 40a edició de l'Aplec de Panedes. El dia límit de compra de tiquets és divendres 10 de maig, a la Llibreria Sureda. Hi haurà servei de bar, bosses i bidons per a les deixalles. Cal que us porteu cadires, taules i coberts.
Dissabte, 27 abril 2024 17:42

Arrossada popular del Club Futbol Base Llagostera

Publicat per
El Club Futbol Base Llagostera ha organitzat una arrossada popular. Serà el diumenge 5 de maig al local Polivalent. Els tiquets es poden comnprar a Llibreria Sureda, Can Viñas o a les oficines del Club, situades al Camp Municipal.
Dijous, 02 Maig 2024 17:36

Els pagesos i el llibre del Sindicat Remença

Publicat per
Divendres 3 de maig, a les 20h, a la Sala Can Roure es durà a terme una xerrada sobre els pagesos i el llibre del Sindicat Remença, organitzada per l'Àrea de Cultura.

El dia 11 de novembre de 1448 un total de 69 homes i dones de Llagostera es van reunir a la plaça del Castell, es tracta d’una de les 553 reunions que els pagesos de remença varen protagonitzar entre el 1448 i el 1449 a les parròquies de la Catalunya Vella. Convocats per un repic de timbals i de campanes, corns o al crit de “via fora”, els pagesos de remença amb una capacitat de mobilització i organització prodigiosa per l’època, varen organitzar-se i reclamar la seva llibertat davant dels reis catalans després de segles de servitud. D’aquestes reunions en va sortir un llibre excepcional on es recullen les actes de les reunions, el qual es conserva a l’Arxiu Municipal de Girona.

El juny de 2013 la Unesco va decidir reconèixer la lluita dels pagesos, entre ells els remences de Llagostera, i inscriure el Llibre del Sindicat Remença de 1448 al Registre de la Memòria del Món (al costat, per exemple, de la cosmografia de Ptolomeu, la Novena simfonia de Beethoven o la primera Declaració dels drets de l’Home i del Ciutadà).

La presentació anirà a càrrec de Cristina Montiel i de l'autor, aquest dijous, 2 de maig, a les 19h a la Biblioteca de Llagostera.