ELPOLLTV

Dij13062024

Back Estàs aquí:Inici Meteo

Meteorologia

Divendres, 30 Gener 2015 13:13

Vent de poca intensitat a Llagostera

Publicat per

El temporal de vent sobre Catalunya no es deixarà notar amb intensitat a Llagostera i només ens deixarà intervals de núvols, i potser alguna feble precipitació el dissabte a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 23 Gener 2015 13:16

Boira matinera i temps assolellat

Publicat per

Cap de setmana molt tranquil, bàsicament amb Sol i fred, però amb temperatures no tan baixes com dies enrere. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 16 Gener 2015 12:26

Cometa Lovejoy i núvols

Publicat per

Tindrem pluja el divendres i el diumenge a darrera hora, però el dissabte el cel ens donarà una treva que podem aprofitar per observar el cometa Lovejoy.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 09 Gener 2015 12:38

Boires i sol

Publicat per

Aquest cap de setmana tindrem boires i sol el dissabte i alguns núvols el diumenge, però amb temperatures menys fredes que dies enrere.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 02 Gener 2015 18:30

Núvols prims i fred moderat

Publicat per

Pugen les màximes, les mínimes seran les habituals per l’època i els Reis podran seguir sense problemes l’estel  de Nadal.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 19 Desembre 2014 19:13

Anticicló pre-hivern

Publicat per

El dilluns a les 00:03 arriba l’hivern astronòmic, acompanyat d’un cap de setmana amb alguns núvols prims i temperatures suaus per a l’època.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 12 Desembre 2014 13:07

Núvols i temperatures suaus

Publicat per

Tindrem un cap de setmana dominat pels núvols i amb temperatures mínimes més altes que dies enrere. I sense pluges, que poden arribar a Llagostera el dilluns.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 05 Desembre 2014 20:01

Hivern sobtat

Publicat per

El fred arriba a Llagostera en aquest cap de setmana llarg, amb moltes estones de Sol i un xic de vent que deixarà el cel serè.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 28 Novembre 2014 12:49

Temporal de llevant

Publicat per

Tindrem un cap de setmana de tempestes intenses, fort vent i pluja abundant.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 21 Novembre 2014 12:58

Núvols i més núvols

Publicat per

Tindrem un cap de setmana totalment ennuvolat, sobretot el diumenge, però sense pluja i amb temperatures força suaus.Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.