ELPOLLTV

Diu14072024

Back Estàs aquí:Inici Meteo

Meteorologia

Divendres, 10 Octubre 2014 13:25

Bolets i núvols

Publicat per

En el cap de setmana de la Fira del Bolet, tindrem domini dels núvols, especialment el diumenge, quan pot ser que s’escapi alguna gota a mig matí. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 03 Octubre 2014 18:33

Principis de tardor

Publicat per

Alegra veure que el temps es comporta com cal. Tindrem un cap de setmana de temperatures suaus, però amb algunes pluges, especialment el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 26 Setembre 2014 13:37

Dues cares per a un cap de setmana

Publicat per

Tindrem un dissabte al matí de Sol i bonança, i ja a la tarda i el diumenge, sobretot a la tarda, esperem pluges que poden ser abundants. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 19 Setembre 2014 13:17

Darrer cap de setmana d’estiu

Publicat per

Serà xafogós i amb temperatures altes, però amb pluja el diumenge al vespre-nit. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 12 Setembre 2014 11:00

Intervals de núvols

Publicat per

Tindrem Sol i núvols a estones que deslluiran el cap de setmana, novament força xafogós i sense pluges destacables a Llagostera. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 05 Setembre 2014 13:27

Núvols i xafogor

Publicat per

Tindrem un cap de setmana dominat per núvols densos, especialment el diumenge, però que no deixaran pluja. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 25 Juliol 2014 13:20

Cap de setmana suau

Publicat per

Divendres durant tot el dia, i el dissabte i el diumenge a la tarda, podem tenir pluja. Durant els matins en canvi tindrem moltes estones de Sol. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 18 Juliol 2014 12:56

Cap de setmana xafogós

Publicat per

Dissabte tindrem núvols i xafogor acusada i en canvi el diumenge farà Sol al matí i podria ploure a la tarda. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 11 Juliol 2014 12:55

Encara no arriba l’estiu

Publicat per

Tindrem un dissabte amb possibilitat de ruixats vespertins i un diumenge força ennuvolat. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Divendres, 04 Juliol 2014 19:47

Estiu per poc temps

Publicat per

Cap de setmana amb sensació estival que donarà pas a una setmana amb temperatures i ambient molt suaus. Podeu enviar les vostres fotografies i suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.