ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Meteo

Meteorologia

Dissabte, 25 Febrer 2017 08:22

Sol i núvols prims

Publicat per

De nou hem tingut una setmana molt tranquil·la, sense pluges, la pluja ens ha donat una treva aquests dies i les temperatures han estat gairebé primaverals en alguns moments.

Dissabte, 18 Febrer 2017 07:31

Núvols i clarianes pel cap de setmana

Publicat per

Aquesta setmana hem tornat a tenir pluja i les temperatures s’han suavitzat bastant, sobre tot als migdies. L’ambient ha estat més primaveral en alguns moments, quan tot just ja pràcticament només queda un mes per a la primavera, però encara hem tingut també algun matí fred.

Divendres, 10 Febrer 2017 12:45

Núvols i pluja a la vista

Publicat per

Si la setmana passada comentàvem que havia tornat la calma i que les pluges s’havien retirat, aquesta setmana hem tornat a tenir algunes precipitacions lleus i una pujada acusada de la temperatura.

Divendres, 03 Febrer 2017 14:07

Cap de setmana ennuvolat

Publicat per

Aquesta setmana la calma ha tornat a Llagostera i per fi els temporals ens han donat una treva, una treva on s’han retirat les grans pluges i han tornat les boires i les estones de Sol.

Divendres, 27 Gener 2017 15:46

Nou cap de setmana amb pluja

Publicat per

Aquesta setmana passada ha estat una de les més complicades a nivell meteorològic en molt de temps, una setmana on hem tingut pràcticament de tot, neu a cotes baixes, pluges intenses i temporal de llevant.

Divendres, 20 Gener 2017 11:37

Cap de setmana passat per aigua

Publicat per

La setmana dels barbuts ha estat, de moment, la més freda de l’any. Un fred que en aquesta ocasió ha estat causat per una invasió d’aire siberià a estones, polar a d’altres, aire que ens ha deixat congelats amb mínimes de fins a -10 en alguns indrets profunds del municipi.

Divendres, 13 Gener 2017 13:04

Abrigueu-vos bé!

Publicat per

A l’espera d’una onada de fred per als propers dies, la setmana dels barbuts ja s’ha avançat una mica. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 30 Desembre 2016 11:07

Canvi d’any amb la meteo tranquil·la

Publicat per

Tindrem temperatures més suaus que dies enrere i alguns núvols, però sense pluja. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 23 Desembre 2016 12:35

Anticicló per Nadal

Publicat per

Tindrem dos dies de calma, sense pluges, només amb alguns núvols prims que decoraran el Nadal. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 16 Desembre 2016 12:47

Cap de setmana inestable

Publicat per

Tindrem núvols i algunes pluges febles el divendres i el dissabte, diumenge núvols. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.