ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Esports Fútbol

Fútbol

Diumenge, 01 Febrer 2015 19:32

Leganés 2 – Llagostera 0

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha tornat a caure aquest cap de setmana en posicions de descens després de perdre per 2 gols a 0 a Butarque contra el Leganés. El Leganés fou un rival molt fort complicant el partit als gironins que van poder mantenir la porteria a zero durant la primera part. Malauradament el primer gol per l’equip local fou un autogol de Ruymán quan intentava refusar una centrada. Poca estona després arribava el segon gol.
Tot i l’expulsió d’un jugador del Leganés, el Llagostera no va poder capgirar el marcador.
Podeu llegir la crònica sencera aquí.


Font: U.E. Llagostera


Diumenge, 25 Gener 2015 23:07

Empat de la U.E. Llagostera contra el líder (0-0)

Publicat per

El Llagostera ha empatat un partit al municipal de Palamós – Costa Brava on el protagonista ha estat el vent. L’equip visitant només ha arribat una vegada a porteria sense sort. Tot i que els dos equips han buscat el gol, la defensa s’ha mantingut intacta i ningú ha pogut marcar.
Aquest empat és valuosíssim per l’equip que aconsegueix així sortir de la zona de  descens de la classificació.


Podeu llegir la crònica sencera  del partit aquí.

Font: U.E. Llagostera

Dilluns, 19 Gener 2015 10:15

Nova victòria del Llagostera a casa (2 – 0)

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera es sent cada vegada més còmode a la Lliga Adelante i ahir va derrotar al segon classificat, el Real Valladolid. Després d’una  primera part on els locals varen jugar molt bé, van arribar els gols. En Sergio León i Querol van ser els encarregats de fer els gols per mantenir ben viva la lluita per la permanència.
Si voleu llegir la crònica sencera feu clic aquí.
Font: U.E. Llagostera


Dilluns, 12 Gener 2015 09:28

Derrota del Llagostera a Miranda de Ebro

Publicat per

El Llagostera va jugar ahir contra el C.D Mirandés que aspira a les primeres posicions de la classificació. Tot i que el partit fou força igualat i amb poques ocasions per ambdues parts, els locals varen marcar el gol de la victòria 6 minuts abans de la fi del partit, essent el resultat final 1 a 0.
La Unió Esportiva Llagostera es manté a la part baixa de la taula classificatòria empatada a 19 punts amb el C.E. Sabadell i el R. Racing Club.
Podeu llegir la crònica sencera aquí.

Font: U.E. Llagostera i LFP


Diumenge, 04 Gener 2015 21:06

El Girona guanya el derbi

Publicat per

Aquest cap de setmana s’ha jugat al Municipal Costa Brava – Palamós el derbi gironí Llagostera – Girona. Tot i que els locals es varen presentar forts, no van poder remuntar els dos gols en contra i el partit va acabar 1 a 2.

Els gols varen ser tots a la primera part, pel Girona va marcar Mata (11') i Ramalho(25') i pel Llagostera Ríos (31').

Per més informació podeu llegir la crònica sencera aquí.

Font: U.E. Llagostera


Diumenge, 21 Desembre 2014 18:32

Segona victòria consecutiva del Llagostera

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat avui per 0 a 2 a l’Albacete amb un plantejament ofensiu clau per aconseguir la victòria.
Tot i que l’Albacete  ha tingut alguna ocasió, l’equip visitant ha dominat el partit i ha controlat la possessió.
Els gols del Llagostera els ha fet Imaz, un al minut 15 i l’altre al minut 50 de penal.
Per llegir la crònica sencera feu clic aquí.
Font: U.E. Llagostera


Diumenge, 14 Desembre 2014 20:29

VICTÒRIA del Llagostera a casa

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha guanyat avui el partit contra el Ponferradina per 3 gols a 1 al Municipal Palamós – Costa Brava.
Després d’una primera part sense gols el partit ha fet un gir amb el penal a David Querol que ha deixat el Ponferradina amb 10. Ríos ha estat l’encarregat de convertir el penal en gol al minut 52. Pitu i Sergio León han marcat els altres dos gols del partit.
Si voleu llegir la crònica sencera ho podeu fer aquí.
Font: U.E. Llagostera


La Unió Esportiva Llagostera aprofitarà la visita del Ponferradina del proper diumenge a les 17h per celebrar una jornada solidària col·laborant amb la Creu Roja de Palamós. Es farà un gran recapte d’aliments. Els aliments que són més necessaris són els que consumeixen els nens: cacau, llet en pols, galetes, cereals etc. No obstant seran benvinguts tot tipus de productes. Aquells que participin en el gran recapte d’aliments seran recompensats amb una entrada per veure el partit.

La solidaritat té premi amb la U.E. Llagostera.

Font: U.E. Llagostera


Dissabte, 06 Desembre 2014 21:09

Derrota del Llagostera (3 - 2) contra el Numància

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera ha perdut el partit corresponent a la 16ena jornada de la Lliga Adelante a l’estadi Los Pajaritos. Contra un C.D Numància en plena forma, l’equip s’ha avançat a la segona part amb un gol d’Alcalà al minut 69. No obstant, l’equip rival ha sabut capgirar el marcador acabant el partit 3 a 2.

L’equip ha jugat des del minut 56 amb deu homes per l’expulsió per dues grogues de Diego Rivas.

Podeu llegir la crònica sencera aquí

Font: U.E. Llagostera


Dilluns, 17 Novembre 2014 11:16

VICTÒRIA del Llagostera a casa

Publicat per

La Unió Esportiva Llagostera va guanyar ahir al vespre per 2 gols a 0 el partit que disputava al Municipal de Palamós – Costa Brava contra el C.D. Tenerife. 
Pitu fou l’autor dels dos gols amb només 3 minuts de diferència al minut 69 i al minut 72. Després d’una primera part una mica caòtica, el Llagostera es va saber imposar i retornar a l’afició sensacions positives.

Podeu llegir la crònica sencera del partit aquí.


Font: U.E. Llagostera